Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Dzięki, dzięki, dzięki jesteś moim bóstwem :loveu::loveu::loveu::lol:

Posted

młody jest świetny...ma naprawdę piękne futro...jeszcze grubsze niż zwykle od czasu kiedy mój wewiór jest łysy :P
No i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym jego kolorem, piękny ciemny i intensywny...bardzo nam się podoba...bardzo :D

Guest Madziadalena
Posted

[quote name='lucka_ns']http://img294.imageshack.us/img294/1113/negai31.jpg świetna niewinna minka:D Akitki pięknie się prezentują w śniegu :P

Ba, niewiniątko to on często udaje, aktor jeden ;)

[quote name='Shirai - Koki']Ciekawe dlaczego Negai sie smieje ..., napewno powodem nie byly sarenki jeszcze w miescie jestescie prawda Madziu ?
http://img148.imageshack.us/img148/849/negai35.jpg

Ile futerka na pupci Negaikowej jest :crazyeye::loveu::loveu:
http://img521.imageshack.us/img521/5892/negai40.jpg

Madziu teraz prosze nabierzaco byc...jak bedziesz robila takie przerwy to Was :mad::mad:

Tylko bez gróźb, z terrorystami nie negocjujemy :diabloti: Sylwuś, my nadal w mieście, co niespecjalnie piesa cieszy... a śmieje się do większości przechodzacych psów :lol: ...dopiero potem zębiska pokazuje :evil_lol:
Co do futra na zadku.. to powiem szczerze, czesanie tej gęstwiny to prawdziwa sztuka :p

[quote name='Uruwashii']Plamkę na nosku ma przesłodziutką:)

Też mi się podoba :) tylko mogłaby już zejśc..

[quote name='Kateczka']młody jest świetny...ma naprawdę piękne futro...jeszcze grubsze niż zwykle od czasu kiedy mój wewiór jest łysy :P
No i nie mogę wyjść z zachwytu nad tym jego kolorem, piękny ciemny i intensywny...bardzo nam się podoba...bardzo :D

Ach, dziękujemy za komplementa :loveu: Aż się boję, co będzie po linieniu, oby sezamek nie zaczął mi blednąc...

Posted

o to bym się nie martwiła...w końcu kiedyś obrośnie znowu....mi sie najbardziej śmiać chce jak ludzie mi teraz mówią jakie ma piękne futro....i jakie rude :P wiec chyba nie jest tak żle choć dla mnie Tanoshii futra po prostu nie ma :D

Posted

Madziadalena napisał(a):

Ach, dziękujemy za komplementa :loveu: Aż się boję, co będzie po linieniu, oby sezamek nie zaczął mi blednąc...

raz zblednieje/zblednie (:roll:hmm jak jest poprawnie?), za kilka miesięcy znowu powróci ;)

Akitki tak jak zmieniają futro to i zmieniają lekko kolor zazwyczaj.. W zimie zazwyczaj są ciemniejsze niż w lato.. w sumie człowieka włosy też się "opalają" na słońcu ;) <aczkolwiek nie wiem czy z tego samego powodu futro jaśnieje :roll:>

• 1 month later...
Guest Madziadalena
Posted

Wiosennie...

Wypłowiały i wyliniały akita :lol:

Zadowolony pies :)

Portrecik;)

Guest Madziadalena
Posted

w poszukiwaniu myszy...:diabloti:

Poplątaniec :lol:

:loveu:

Guest Madziadalena
Posted

dziwnie :lol:

balkonowo..:)

... dumnie :razz:

Guest Madziadalena
Posted

[quote name='Kateczka']przystojnaicha :) widzę, ze gubimy futerko ;) dobrze, ze głowa i szyja opada na końu :) (my powoli obrastamy)

Ano gubimy :) z tą puchatą głową i kołnierzem wygląda trochę komicznie i juz mi go żal, że na lato obrośnie biedaczek w futro :roll:

[quote name='Shirai - Koki']Madziu a czy mysz zostala zlapana..taki duzo dolek ??
http://img716.imageshack.us/img716/1038/negai54.jpg

Pozdrawiamy :-)...

Ha, mysz chyba zwiała głębiej, bo po ok.15 minutach chłopak zmęczył się i odpuścił :evil_lol:
Uściski dla Shirai' ka :)

Guest Madziadalena
Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Negai widzę, tak jak brat lubi wsadzać głowę w dziury :evil_lol:[/FONT]

Tak, to zdecydowanie jego ulubione zajęcie zaraz po ściganiu bażantów :evil_lol:

[quote name='Kasia_Dawid']witamy wiosennie :-) ciepło się zrobiło, więc ubranko trzeba zmienić ;-) u Natsulka na razie na łapach:-) mizianki dla braciszka :-)

Witamy i miziamy również :) Negajątko akurat traci włos z ogona i kołnierza, czyli już końcówka :lol::multi:

[quote name='Shirai - Koki']Madziu poprosimy wiecej wiosennych zdjec !!!

Dzisiaj zdjęc nie będzie, bo zaliczyłam duuużą glebę, z winy mojego Potwornickiego i straciłam wenę ;)ale jak pogoda dopisze, to może jutro się uda.

Czy Wam też na spacerach z akitami zdarza się glebowanie, gdy piesek zechce upolowac np. bażanta ? bo przyznam, że ja od czasów dzieciństwa tyle przymusowo nie "leżałam" :p

Posted

[quote name='Madziadalena']
Negajątko akurat traci włos z ogona i kołnierza, czyli już końcówka :lol::multi:

[FONT=Comic Sans MS]Gin dość dawno temu zaczął się intensywnie lenić, stracił portki i włosy na udach i łapach, potem wróciła zima na chwilkę i STOP, nawet teraz się nie sypie a widzę jak mu gorąco :angryy:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]troszkę wyrosło nowych dłuższych włosów i nic więcej, ciekawa jestem kiedy zmieni ubranko...[/FONT]

• 4 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Wracamy po dłuższej przerwie :)

Ooo, bażant :lol:

Uśmiechnięty :)

Guest Madziadalena
Posted

Amatorska stójka, dla babci Kasi :lol:

I na zakończenie, "Król lew" :)