Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Kateczka napisał(a):
nareszcie :) ciekawa jestem jak chłopaczek wyrósł:) i jakie ma futerko...bo mógłby go nam troche użyczyć ;>

Nie ma co użyczac, bo jeszcze linienie się na dobre nie skończyło, a co dopiero mówic o ponownym obrośnięciu :)

tatalka2 napisał(a):
No to ja się też tu dołączam :) Pisałam o zdjęciach Nagai'a w Rozulkowej galerii, ale chyba nikt nie doczytał :P

Doczytał, doczytał, ale czasu nie miał ;)

No to pierwsze zdjątka..

Wielkogłowy ;)

Mordziaczek, słodziaczek :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Cd.

Drapiący się akit ;)

Co w trawie piszczy?

Guest Madziadalena
Posted

Kateczka napisał(a):
świetne ma to futro:) my zaczeliśmy obrastać akurat na lato...wiec Tano zafundował sobie kolejną wylinkę :) juz nie pamiętam kiedy był futrzasty:P

Nie miałabym nic przeciwko, bo Negajski bardzo męczy się w upały, jednak strzyc go nie zamierzam, choc już taką dobrą radę usłyszałam :razz:

Guest Madziadalena
Posted

tatalka2 napisał(a):
Słodka mordeczka :loveu:
Taki potężny mężczyzna z niego :D a kłaczki go zapewne jeszcze optycznie powiększają :P

Nooo, niestety tak, na szczuplutkiego nie wygląda ;)

Kasia_Dawid napisał(a):
gorące mizianki dla Negai :-) pięknie się chłopak prezentuje :-) w szczególności podobają mi się fotki łąkowe :-)

Dziękujemy, Negai wymiziany :) To prawda, ale akitki w plenerze zawsze pięknie się prezentują :loveu:

Kateczka napisał(a):
no ja myślę, ze na lewka mozna go wystrzyc :P albo takie modne fryzurki mają pudle na wystawach :D

Poeksperymentuj na Tanku, a może się przekonamy do wersji "na pudla" :evil_lol: ;)

malina&lucyna napisał(a):
"drapiący się akit" jest rewelacyjny:cool3:

Hi, hi, zgadzam się :lol:

przystojniacha....:loveu::loveu::loveu:

W końcu Lucy ma swoje wymagania ;)

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy ślicznie kolorowego braciszka :loveu:[/FONT]

A my Was ściskamy gorąco Ginusie Miałczusie Wilczusie :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Fotki długo czekały na moją mobilizację, ale w końcu są :)

Z serii: dwa psy i deseczka ;) :evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

C.D.

I na zakończenie mój mordziaczek :loveu::lol:

Posted

Witajcie!! Duży chłopaczek z Waszego Negaika a mordeczkę ma do wycałowania! :loveu:

Kateczka napisał(a):
no właśnie zmężniał chłopak :) a pomyśleć, ze nie dawno miałyśmy szczeniaki w domu :P

Ja sama nie mogę uwierzyć jak akitki szybko rosną- już to widzę po naszej Rekuni a jest u nas dopiero od miesiąca:crazyeye:

• 3 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Pięknie Ci Negai rośnie, kawał akity z niego. Tylko pozazdrościć tego ciałka do kochania :lol:

my też ściskamy :loveu:
[/FONT]

Ciałka troszkę mniej, bo futerko znika w tempie zastraszającym a i waga spadła :razz: ale fakt, kawał chłopaka :lol: Drapanko dla Gina :loveu:

[quote name='Kateczka']no właśnie zmężniał chłopak :) a pomyśleć, ze nie dawno miałyśmy szczeniaki w domu :P
Hmmm, to nadal taki troszkę większy szczeniak ;)

[quote name='tatalka2']Jaaaki duuuuży Negai :)
jest się do czego przytulać :loveu: o ile to lubi ;> bo moja tylko wtedy, kiedy ona ma ochote :P
Z akitami to chyba zawsze tylko, kiedy one mają ochotę, bo inaczej obruszone odchodzą :lol:

[quote name='Shirai - Koki']Lapiemy wiaterek ...:loveu:
http://img251.imageshack.us/img251/58/mag008.jpg
Taaak, to jest to co lubi :)

[quote name='*Aga*']Witajcie!! Duży chłopaczek z Waszego Negaika a mordeczkę ma do wycałowania! :loveu:

Ja sama nie mogę uwierzyć jak akitki szybko rosną- już to widzę po naszej Rekuni a jest u nas dopiero od miesiąca:crazyeye:
Witamy serdecznie kolejną członkinię klubu Kazoku Kanshin :loveu: i dziękujemy za komplementa :) a Rekunię prosimy wyściskac i wymiziać :loveu: