Angelika_Roser Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Uściski dla Negajcia :loveu:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Madziadalena']Kasiu, tak niestety teraz wyszło, ale następnym razem będziemy na pewno :lol: Bo jak nie to my Cię znajdziemy i siłą przywieziemy :lol: Wymiziaj Madziu Negajka od nas i od mojego taty bo dalej go wspomina :loveu: A zaspany Nagajek BOSKIIIII :loveu::loveu::loveu: Buziaki dla Was :* Quote
Guest Madziadalena Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Jurki :oD']Bo jak nie to my Cię znajdziemy i siłą przywieziemy :lol: Wymiziaj Madziu Negajka od nas i od mojego taty bo dalej go wspomina :loveu: A zaspany Nagajek BOSKIIIII :loveu::loveu::loveu: Buziaki dla Was :* Negajątko wymiziane i wyściskane od wszystkich :loveu: My ściskamy równie serdecznie :) Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dorzucam filmik i fotkę dla Was Madziu :loveu: [/FONT][video=youtube;hnrHMGRS_5Y]http://www.youtube.com/watch?v=hnrHMGRS_5Y[/video] Quote
Guest Madziadalena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wow, ale fajna niespodzianka :) dzięki Angii :loveu: Quote
Agappe Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 czy mi się wydaje czy chlopak ma różowe szelki??:mad: Quote
Kateczka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 na moje oko to czaro czerwone szelki Rogza :) wiec spokojnie...jak najbardziej męski model :) Quote
Shirai - Koki Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...cudo !!!! http://img46.imageshack.us/img46/4492/negai25.jpg Madziu jak ja bym chciala zeby Shirai mial tyle futra :loveu: Quote
Agappe Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Shirai - Koki']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...cudo !!!! http://img46.imageshack.us/img46/4492/negai25.jpg Madziu jak ja bym chciala zeby Shirai mial tyle futra :loveu: Anatka może troche swojego użyczyć :) właśnie zrzuca ;) Quote
Shirai - Koki Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ja to nie wiem, ale chyba Shirai'owi to futro juz nie urosnie :-/... Quote
Kateczka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 to ja się dorzucę z futrem Tanka...jest tak łysy, że mu różowa skóra prześwituje..... Quote
Shirai - Koki Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Kateczka']to ja się dorzucę z futrem Tanka...jest tak łysy, że mu różowa skóra prześwituje.....[/QUOTE] Kateczka to Tanus robi zrzute dla mojego Babelka, a ja Shirai'owi dokleje super glue !!! Madziu sorki za glupotki...kiedy beda zdjecia...Nagai'a...?? Prosze...moga byc z sarenkami :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Głupotki miłe, więc okey :) Trzeba się będzie zmobilizowac i strzelic sesyjkę maluchowi. Póki co sarenek nie będzie, bośmy uziemieni w mieście przynajmniej na póltora miesiąca... rury nam w domku na wsi popękały i trzeba odczekac z remontem do końca tej zimy :placz: Agappe napisał(a):czy mi się wydaje czy chlopak ma różowe szelki??:mad: Agappe, nie ośmieliłabym się ubrac Samuraja w róż, chociaż przyznaję, że wersja różowa rogza śliczna...dla panienki :lol: Kateczka napisał(a):na moje oko to czaro czerwone szelki Rogza :) wiec spokojnie...jak najbardziej męski model :) Dokładnie tak :) Shirai - Koki napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...cudo !!!! http://img46.imageshack.us/img46/4492/negai25.jpg Madziu jak ja bym chciala zeby Shirai mial tyle futra :loveu: Futro ma imponujące, to fakt, ale przynajmniej Shirai'ka nikt nie myli ciągle z chow chowem :evil_lol: a i linienie, które właśnie się zaczęło wygląda inaczej :p Quote
Shirai - Koki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Madziu to sie mobilizuj, Negai'a w miescie, an wsi gdzie kolwiek musisz obfocic koniecznie...a z tym lnieniem to faktycznie ja jakos bardzo tego po sprzataniu w domu nie odczuwam, troszke klaczkow kudlaczkow sie plata, jakbym od poczatku zbierala to moze z dwie poduszki bym wypchala :diabloti: Quote
Kateczka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 ja miałabym już ze cztery komplety pościeli :P plus dwa dodatkowe psy :D ciekawa jestem liedy tano odzyska futerko bo az wstyd..powiedzą , ze nie dbam o zwierzaka :P.. Ps. Madziu...tak przy okazji szeleczek....Te Wasze rogzy to jaki to model? chodzi mi dokładnie o wzór....bardzo podobaja mi się takie niebieskie a nie mogę nigdzie znaleźć a po kolorze byłoby łatwiej :D Quote
Guest Madziadalena Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Madziu to sie mobilizuj, Negai'a w miescie, an wsi gdzie kolwiek musisz obfocic koniecznie...a z tym lnieniem to faktycznie ja jakos bardzo tego po sprzataniu w domu nie odczuwam, troszke klaczkow kudlaczkow sie plata, jakbym od poczatku zbierala to moze z dwie poduszki bym wypchala :diabloti: Z samego czesania łap przednich juz wyszły dwie poduchy :evil_lol: Kateczka napisał(a):ja miałabym już ze cztery komplety pościeli :P plus dwa dodatkowe psy :D ciekawa jestem liedy tano odzyska futerko bo az wstyd..powiedzą , ze nie dbam o zwierzaka :P.. Ps. Madziu...tak przy okazji szeleczek....Te Wasze rogzy to jaki to model? chodzi mi dokładnie o wzór....bardzo podobaja mi się takie niebieskie a nie mogę nigdzie znaleźć a po kolorze byłoby łatwiej :D Katka, my mamy te http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1510 a Tobie zapewne chodzi o takie http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1511 Muszę przyznac, że młody dobrze się w szelkach prezentuje, nawet dumniej kroczy :lol: Quote
Agappe Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Madziadalena napisał(a): Agappe, nie ośmieliłabym się ubrac Samuraja w róż, chociaż przyznaję, że wersja różowa rogza śliczna...dla panienki :lol: Masz szczęście, bo już chciałam Anatkę na Was nasyłać ;) swoją drogą jedyne kitki, które chodzą w różu, które kojarze to Fumi i Aiko Ineczki.. podobno panienki mają nawet różowe kagańce, które przyjechały ze Stanów ostatnio ;) Quote
Kateczka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 miałam plan na różową obroze...ale chyba tego Tankowi nie zrobię jednak... Dziękuję za linka....też mamy z psiej miski większość....tylko Tanek już XL ma we wszystkim i tu z dostępnością problem.... Quote
Angelika_Roser Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Czekam na obiecane foteczki :loveu:[/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Agappe napisał(a):Masz szczęście, bo już chciałam Anatkę na Was nasyłać ;) swoją drogą jedyne kitki, które chodzą w różu, które kojarze to Fumi i Aiko Ineczki.. podobno panienki mają nawet różowe kagańce, które przyjechały ze Stanów ostatnio ;) Najwidoczniej większośc rudzielców stosuje się do zasady, unikac różu ;) A Anatkę nasyłaj, nasyłaj, chętnie tę pięknośc poznamy :) Kateczka napisał(a):miałam plan na różową obroze...ale chyba tego Tankowi nie zrobię jednak... Dziękuję za linka....też mamy z psiej miski większość....tylko Tanek już XL ma we wszystkim i tu z dostępnością problem.... Negajciu też w XL-kach chadza, na szczęście problemu z ich znalezieniem nie było :) Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czekam na obiecane foteczki :loveu:[/FONT] Ponieważ dogo zamarło wczoraj tuż po 22, dlatego obiecane fotki wrzucam teraz :) Quote
Guest Madziadalena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czujnośc :) Mój przystojniak :loveu: Już biegnę :) Quote
Guest Madziadalena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dziwny... Negai :lol: Zbliżenie pychola :loveu: Quote
Guest Madziadalena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Lekko zniecierpliwiony przystankami :) Graficiarz ;) Postawa Samuraja :) Quote
Angelika_Roser Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Comic Sans MS]No i znów mam to samo wrażenie, że Negajski schudł :razz: obadam to na żywo jak do nas przyjedziecie :loveu: piękny jest :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Super ujęcie! :lol: Negajski wygląda jak duża, ruda wiewióra :loveu: http://img690.imageshack.us/img690/5426/negai33.jpg Quote
Recommended Posts