Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madziadalena']Kasiu, tak niestety teraz wyszło, ale następnym razem będziemy na pewno :lol:

Bo jak nie to my Cię znajdziemy i siłą przywieziemy :lol:

Wymiziaj Madziu Negajka od nas i od mojego taty bo dalej go wspomina :loveu:

A zaspany Nagajek BOSKIIIII :loveu::loveu::loveu:

Buziaki dla Was :*

Guest Madziadalena
Posted

[quote name='Jurki :oD']Bo jak nie to my Cię znajdziemy i siłą przywieziemy :lol:

Wymiziaj Madziu Negajka od nas i od mojego taty bo dalej go wspomina :loveu:

A zaspany Nagajek BOSKIIIII :loveu::loveu::loveu:

Buziaki dla Was :*

Negajątko wymiziane i wyściskane od wszystkich :loveu: My ściskamy równie serdecznie :)

Guest Madziadalena
Posted

Wow, ale fajna niespodzianka :) dzięki Angii :loveu:

Posted

[quote name='Kateczka']to ja się dorzucę z futrem Tanka...jest tak łysy, że mu różowa skóra prześwituje.....[/QUOTE]

Kateczka to Tanus robi zrzute dla mojego Babelka, a ja Shirai'owi dokleje super glue !!!

Madziu sorki za glupotki...kiedy beda zdjecia...Nagai'a...?? Prosze...moga byc z sarenkami :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Głupotki miłe, więc okey :) Trzeba się będzie zmobilizowac i strzelic sesyjkę maluchowi. Póki co sarenek nie będzie, bośmy uziemieni w mieście przynajmniej na póltora miesiąca... rury nam w domku na wsi popękały i trzeba odczekac z remontem do końca tej zimy :placz:

Agappe napisał(a):
czy mi się wydaje czy chlopak ma różowe szelki??:mad:

Agappe, nie ośmieliłabym się ubrac Samuraja w róż, chociaż przyznaję, że wersja różowa rogza śliczna...dla panienki :lol:

Kateczka napisał(a):
na moje oko to czaro czerwone szelki Rogza :) wiec spokojnie...jak najbardziej męski model :)

Dokładnie tak :)

Shirai - Koki napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...cudo !!!!
http://img46.imageshack.us/img46/4492/negai25.jpg

Madziu jak ja bym chciala zeby Shirai mial tyle futra :loveu:

Futro ma imponujące, to fakt, ale przynajmniej Shirai'ka nikt nie myli ciągle z chow chowem :evil_lol: a i linienie, które właśnie się zaczęło wygląda inaczej :p

Posted

Madziu to sie mobilizuj, Negai'a w miescie, an wsi gdzie kolwiek musisz obfocic koniecznie...a z tym lnieniem to faktycznie ja jakos bardzo tego po sprzataniu w domu nie odczuwam, troszke klaczkow kudlaczkow sie plata, jakbym od poczatku zbierala to moze z dwie poduszki bym wypchala :diabloti:

Posted

ja miałabym już ze cztery komplety pościeli :P plus dwa dodatkowe psy :D ciekawa jestem liedy tano odzyska futerko bo az wstyd..powiedzą , ze nie dbam o zwierzaka :P..
Ps. Madziu...tak przy okazji szeleczek....Te Wasze rogzy to jaki to model? chodzi mi dokładnie o wzór....bardzo podobaja mi się takie niebieskie a nie mogę nigdzie znaleźć a po kolorze byłoby łatwiej :D

Guest Madziadalena
Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Madziu to sie mobilizuj, Negai'a w miescie, an wsi gdzie kolwiek musisz obfocic koniecznie...a z tym lnieniem to faktycznie ja jakos bardzo tego po sprzataniu w domu nie odczuwam, troszke klaczkow kudlaczkow sie plata, jakbym od poczatku zbierala to moze z dwie poduszki bym wypchala :diabloti:

Z samego czesania łap przednich juz wyszły dwie poduchy :evil_lol:

Kateczka napisał(a):
ja miałabym już ze cztery komplety pościeli :P plus dwa dodatkowe psy :D ciekawa jestem liedy tano odzyska futerko bo az wstyd..powiedzą , ze nie dbam o zwierzaka :P..
Ps. Madziu...tak przy okazji szeleczek....Te Wasze rogzy to jaki to model? chodzi mi dokładnie o wzór....bardzo podobaja mi się takie niebieskie a nie mogę nigdzie znaleźć a po kolorze byłoby łatwiej :D

Katka, my mamy te http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1510
a Tobie zapewne chodzi o takie http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=1511

Muszę przyznac, że młody dobrze się w szelkach prezentuje, nawet dumniej kroczy :lol:

Posted

Madziadalena napisał(a):

Agappe, nie ośmieliłabym się ubrac Samuraja w róż, chociaż przyznaję, że wersja różowa rogza śliczna...dla panienki :lol:

Masz szczęście, bo już chciałam Anatkę na Was nasyłać ;)

swoją drogą jedyne kitki, które chodzą w różu, które kojarze to Fumi i Aiko Ineczki.. podobno panienki mają nawet różowe kagańce, które przyjechały ze Stanów ostatnio ;)

Posted

miałam plan na różową obroze...ale chyba tego Tankowi nie zrobię jednak...
Dziękuję za linka....też mamy z psiej miski większość....tylko Tanek już XL ma we wszystkim i tu z dostępnością problem....

Guest Madziadalena
Posted

Agappe napisał(a):
Masz szczęście, bo już chciałam Anatkę na Was nasyłać ;)

swoją drogą jedyne kitki, które chodzą w różu, które kojarze to Fumi i Aiko Ineczki.. podobno panienki mają nawet różowe kagańce, które przyjechały ze Stanów ostatnio ;)

Najwidoczniej większośc rudzielców stosuje się do zasady, unikac różu ;) A Anatkę nasyłaj, nasyłaj, chętnie tę pięknośc poznamy :)

Kateczka napisał(a):
miałam plan na różową obroze...ale chyba tego Tankowi nie zrobię jednak...
Dziękuję za linka....też mamy z psiej miski większość....tylko Tanek już XL ma we wszystkim i tu z dostępnością problem....

Negajciu też w XL-kach chadza, na szczęście problemu z ich znalezieniem nie było :)

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Czekam na obiecane foteczki :loveu:[/FONT]

Ponieważ dogo zamarło wczoraj tuż po 22, dlatego obiecane fotki wrzucam teraz :)

Guest Madziadalena
Posted

Czujnośc :)

Mój przystojniak :loveu:

Już biegnę :)

Guest Madziadalena
Posted

Dziwny... Negai :lol:

Zbliżenie pychola :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Lekko zniecierpliwiony przystankami :)