Jump to content
Dogomania

Negai Kazoku Kanshin

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

[CENTER]Witamy w naszej galerii :lol:[/CENTER]
Bohaterem głównym jest mój kochany Negai z hodowli Kazoku Kanshin, syn Asztara Imaginacja i Arashi Tajgeta :) słodki i..... uparty czasami psiak :evil_lol: Obecnie ma 2, 5 miesiąca i nie lubi pozowac do zdjęc, za to polowanie na aparat to zupełnie inna sprawa :lol:
[CENTER]Zapraszamy serdecznie :)[/CENTER]

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

A dziękujemy, dziękujemy :lol: Mimo odległości rodzeństwo nadal razem się trzyma :loveu: Zamieszczam pierwsze fotki :) Pierwsze dni w nowym domu..

Posted

Witaj Madziu na Dogomanii :-) to już każde z rodzeństwa ma swoją galerię :-) jupi :-)
Zapraszam do galerii Nashi i Natsu :)
Czekam niecierpliwie na nowe fotki Negai :-)
czy dobrze widzę, że uszka mu już stanęły ?? :-)

Guest Madziadalena
Posted

Dziękuję Wam za serdeczne powitanie i zaproszenia do galerii, już jestem stałą bywalczynią :lol:

Kasia_Dawid, uszka Negai stoją, owszem, ale tylko gdy on sam leży :grin: Na razie lewe uszko powoooli się podnosi, więc jest szansa, że niedługo dogonimy Gina :cool3:

Angelika, dziękuję w imieniu Negai, piękny komplement :loveu:

Zgodnie z zamówieniem, kolejne zdjęcia :)

Guest Madziadalena
Posted

A ta znowu mnie prześladuje...co jest grane?

Guest Madziadalena
Posted

Jak by to ugryźc...

Mój słodki ropuszek :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

No śpiochem jest, to prawda :lol: W ogóle wszyscy zachwycają się, jaki to on grzeczny, ale ja znam jego drugie, akitowe oblicze :cool3:, na spacerach zamienia się w małego demonka :evil: albo dla odmiany udaje osiołka, upartego i głuchego :evil_lol: Za to Ginuś wygląda na białego aniołeczka :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Ale, co by nie mówic, jest o niebo spokojniejszy niz się spodziewałam, bardziej koci niż psi charakter, gdyby tylko nie traktował ludzi jak gryzaki.... byłby raj :lol:

Posted

Ogólnie ma wygląd i zachowanie aniołeczka... ale jak mu się diabełek włączy to trzeba go do pionu postawić :evil_lol:

a co do traktowania ludzi jak gryzaki Gin ma to samo, tylko że ja staram się go temperować i za każde poprawne zachowanie dostaje nagrodę więc nie jest źle :lol: jestem w stanie go odciągnąć od zbytniego penetrowanie cudzych rąk :evil_lol:

Ty masz Madziu tą możliwość robienia śmiesznych fotek kiedy jedno uszko stoi a drugie nie... u mnie to było przez noc i hop oba stoją więc nie miałam się nad czym porozczulać :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

OlaandSolo, witamy :) Nosek rozkoszny, to fakt :loveu: Negai robi dzięki niemu prawdziwą furorę :lol:

Angeliko, masz rację :) fajnie jest obserwowac zmiany stopniowo:) ale do tego dołącza się myślenie, a co jak zostanie z jednym tylko stojącym uszkiem ? :roll:
Na razie, dzięki słodkiemu pyszczkowi i klapiącym uszkom mylony jest z dziewczynką :evil_lol:

A gryzienia w końcu się oduczy, nie ma wyjścia :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Fotki z wczorajszej wycieczki w plener :lol:

Tu coś jest, na pewno..

Poudaję zmęczonego, może sobie pójdzie...

Guest Madziadalena
Posted

I kolejne..

Prawda, że jestem uroczy? :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Kasiu, to ja Wam dziękuję z całego serca za tego kochanego zwierzaczka :lol::lol:

Guest Madziadalena
Posted

Shirai - Koki, na razie wygląda sezamkowato, zobaczymy co będzie dalej :lol:

Guest Madziadalena
Posted

Kasia_Dawid, widziałam, widziałam :lol: Natsu ma już uszko całkiem stojące, u Negai się jeszcze waha, podnieśc się... czy oklapnąc :roll: :lol: Ale są słodcy :loveu:

Posted

[quote name='Madziadalena']Kasiu, to ja Wam dziękuję z całego serca za tego kochanego zwierzaczka :lol::lol:

Cała przyjemność po naszej stronie :loveu::loveu::loveu:

Mam nadzieję, że jeszcze dziś doczekam się kolejnych fotek mojego wnusia :mad:;)

Przesyłam mega mizianki dla Negai a Ciebie Madziu zapraszam na naszą stronkę, na pod-stronkę maluszków "N": Akita Kennel KAZOKU KANSHIN - Szczenięta - Miot "N" :lol::lol::lol: