kaskadaffik Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Przy Dżerym nasz Broniu wygląda jak tur :):diabloti: Quote
Ulka18 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Jessooo, Bronek to ani grama tam u Jamora nie schudl. Normalnie dwa razy tyle co kolega :D ale Jamor ma swietne tereny do biegania, zazdroszcze ;-) Czy Bronek sie choc troche cywilizuje? Moze zacznie biegac w zaprzegu? Quote
masiowa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 bo sie wszyscy "na jamora" przeniesli ;) a Bronislaw szuka wsparcia finansowego bo jego opiekunowie wirtualni chwilowo musza ograniczyc pomoc wiec polecamy Bronka Waszej pamieci Quote
Evelin Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 To jest dziwne,że Bronek nie schudł... Rampa,Gucio (lekko otyłe do Jamora trafiły), super sobie sylwetkę wyrobiły.Czy Bronek miał jakieś badania w kierunku np niedoczynności tarczycy? To naprawdę zastanawia,że Bronek nie chudnie... Quote
masiowa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 badan nie mial ale ja mysle, ze 50% z tego to futro a reszta to po prostu bronkowe lenistwo bo on raczej nie z tych co to z zapalem biegaja ;) Quote
kaskadaffik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Bronek jest w stanie w całosci połknąc psa. To była Ziuta. niestety, ale ziuta była zatruta bo kiedys innemu lizała fi...ta i skutek tego taki, że Bronkowi przekreciły sie flaki dorzuciłem do albumu Ziuty i bronka ok setki zdjęc Długo jednak to nie trwało, bo Ziucie wciąż było mało Pozbawiła go ..aj, i teraz dla Ziuty jest na zawsze i "naj" ;) Quote
kaskadaffik Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Zgłoś post Cytuj Re: hotel jamor przez jamor » wczoraj, o 21:35 Ziuta , Ziua , gdzie jestes ? Bronek - Ziuta schowaj sie za mnie, jamor cie nie znajdzie Quote
kaskadaffik Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 I najważniejsze Zgłoś post Cytuj Re: hotel jamor przez jamor » dzisiaj, o 15:40 - dzis do DS pojechał Bronek. Quote
havana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 tak Bronek pojechal na razie zachowuje sie dobrze szampany otworzymy za jakies pol roku ;) Quote
Szarotka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 kaskadaffik napisał(a):I najważniejsze Zgłoś post Cytuj Re: hotel jamor przez jamor » dzisiaj, o 15:40 - dzis do DS pojechał Bronek. Ale wiesci :):) super :):) Quote
Reno2001 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 O matko, nie wierzę własnym oczom!!!!! Tytułu na razie nie zmieniam, co by nie zapeszyc. Bronek, chłopie, DAJ TYM LUDZIOM SZANSĘ!!! Quote
Ulka18 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ale wiadomosc! Trzymam kciuki za Bronka i jego DOM :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
havana Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Reno2001 napisał(a):O matko, nie wierzę własnym oczom!!!!! Tytułu na razie nie zmieniam, co by nie zapeszyc. Bronek, chłopie, DAJ TYM LUDZIOM SZANSĘ!!! ja tez nie jestem przesadna, ale nie zmianiaj tytułu ;P Quote
Charly Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 tez przyszłam się spokojnie bez wiwatu pocieszyć:) Quote
beka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ciotki hasiorkowe i malamutkowe. Szukamy domu dla Jasminka, znalezionego w Konstancinie. Juz ciachniety gotowy do adopcji. Gdy były jeszcze zapytania o Bronisława, pamietajcie o tym biedaku. ma ok 2-3 lat Jaśmin był ze mną na marszu NIE milczenia. to pies idealny.Nie zaczepia innych psow, nie straszny mu ruch uliczny,autobus, w samochodzie czuje sie jak ryba w wodzie! Musial byc uczony, bo choc komend nie zna, to mala korekta smyczy wystarczy i i znowu idzie przy nodze. Tłum ludzi, wozki,rowery,dzieci, psy a Jasmin nic.Glaskalo go chyab z milon osob i tylko pozytywne reakcje. a domu jak nie bylo tak nie ma... Quote
kaskadaffik Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :) przez jamor » 7 kwi 2011, o 22:15 co do Bronka : sam z siebie nie powinien nikomu krzywdy zrobic. Moja Ola jakos sobie z nim radziła. Ale tez nie zapomne pierwszego dnia kiedy go do mnie przywiezli chłopy ze schroniska Mieleckiego , jak on ich rozstawiał i jak potem próbował wyrwac krate aby sie do mnie dobrac, wtedy w mysli sobie zadałem pytanie " w co ja sie wjeb.. łem " Jakos przezylismy, i nawet fajnie. bronek na pewno zostanie nam na zawsze w pamieci. Quote
Reno2001 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Rozumiem, że to nowy opiekun, jeszcze żyw ;) Kciuki dalej trzymam. Tak na wsjakij sluciaj :) :) :) Quote
Ulka18 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Łomatko, to jest Pancio Bronka? Fajny chlopad :D Jesli Ola Jamorowa sobie radzila z Bronislawem, to i ten gosc da rade!!!!!! Quote
Ulka18 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Co tam u Bronislawa slychac? Trzymam kciuki za chlopa :kciuki: Quote
havana Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 u Bronisława wszystko ok nikogo nie zjadł ;) co więcej przez nowego właściciela określany jest mianem "przemilutkiego" :crazyeye: uparty jest jak to malamut ale póki co zarzewia konfliktów nie odnotowano Quote
Ulka18 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 To aby o mieleckim Bronku jest :crazyeye: Niesamowite okreslenie. Pewnie ten Pan ma/mial juz malamuty. Quote
Recommended Posts