Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
To Jamora i Masienke zbanowali ..........no comments.........

czyżby banerek im sie nie spodobal? :diabloti: prawda w oczy kole? :evil_lol:

Posted

:facelick: To już nie jest straszne. To zaczyna być groteskowe. :roflt::roflt::roflt:

Ale, zazdroszcze Masi towarzystwa na banicji 8-)

Szarotka napisał(a):
To Jamora i Masienke zbanowali ..........no comments.........

Posted

Masieńkę, Jamora i Sayrel..w pakiecie..
W każdym razie, jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej o Bronku, to niech wrzuci w google jamor, wejdzie na stronę hotelu i tam jest zakładka forum.Trzeba się zarejestrować i można czytać o Bronkach, Traperach i innych...
Jamor,z oczywistych względów (na razie), nie bedzie mógł pisać bezpośrednio na dogo..Dno, bo ostatnio do Jamora przybyło takie coś:
przylazło pod bramę i patrzyło...Patrzyła też na Jamora jego córka (która poznała psiaka wczesniej, pod szkołą) i cóz miał biedny zrobić?
Brama została otwarta, bezdomna Tina mieszka w hotelu za free...

Posted

[quote name='Evelin']Masieńkę, Jamora i Sayrel..w pakiecie..
W każdym razie, jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej o Bronku, to niech wrzuci w google jamor, wejdzie na stronę hotelu i tam jest zakładka forum.Trzeba się zarejestrować i można czytać o Bronkach, Traperach i innych...
Jamor,z oczywistych względów (na razie), nie bedzie mógł pisać bezpośrednio na dogo..Dno, bo ostatnio do Jamora przybyło takie coś:
przylazło pod bramę i patrzyło...Patrzyła też na Jamora jego córka (która poznała psiaka wczesniej, pod szkołą) i cóz miał biedny zrobić?
Brama została otwarta, bezdomna Tina mieszka w hotelu za free...

A czy Tinka ma watwk??Fajniusia,
Patrzylam wlasnie na filmik z Bronkiem kurde ale on jest ogromny nadziwic sie nie moge

Posted

Pisze Jamor :
"Mundek ma jedyne hobby- wkur....nie Bronka. zawsze krzyczy do niego " Bronek w dupe dzwonek, Bronek w dupe dzwonek" A Bronek " Gnoju, zaszczańcu, niech cie przez kolano przewine...

:)

Posted

No, trza sie zakrecic, jakąs laske wyrwac. NOwy rok, trzeba jakąs swieżą

o , tej sie podobam. niby to tak sobie biega, zerka, usmiecha... ta, ta bedzie moja.

poderwe ją na " kolizje " to moj sprawdzony sposób. Jeb- a potem " oj sory, przepraszam, hamulce mam słabe, Pani wybaczy, przedstawie się Bronek jestem........
wiec do dzieła

Posted

o kurcze co to się dzieje, tyle ludzi pobanowali. A co było w tym nieszczęsnym bannerku że tak się posypało?
Bronek fajny dzwonek :D

• 2 weeks later...
Posted

Jamor ma na 3 miesiace a reszta to nie wiem. Ostatnio bany sie szerza jak grzyby po deszcze. Widzialam taka jedna co sie dopiero zarejestrowala, napisala 8 postow i dostala bana ??

Posted

Matko to az strach wchodzic na to forum ;-)

Bronek to kawal psiura, w schronisku to sie wszyscy go bali i chyba na zasadzie losowania wchodzili do niego do boksu.
A tu prosze Jamor sobie radzi i Bronek to do miasta jedzie, to w rzece poplywa.

Posted

Szarotka napisał(a):
Jamor ma na 3 miesiace a reszta to nie wiem. Ostatnio bany sie szerza jak grzyby po deszcze. Widzialam taka jedna co sie dopiero zarejestrowala, napisala 8 postow i dostala bana ??

a niby dlaczego Jamor dostal 3 miesiace a ja pol roku? :crazyeye: ide sie poskarzyc :diabloti:

Posted

masiowa napisał(a):
a niby dlaczego Jamor dostal 3 miesiace a ja pol roku? :crazyeye: ide sie poskarzyc :diabloti:

Tego to nie wiem, widocznie jestes bardziej zasluzona :):) ostatnio Gonia 66 tez sie zasluzyla :):)