Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 To Jamora i Masienke zbanowali ..........no comments......... Quote
havana Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Szarotka napisał(a):To Jamora i Masienke zbanowali ..........no comments......... czyżby banerek im sie nie spodobal? :diabloti: prawda w oczy kole? :evil_lol: Quote
lupak Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 :facelick: To już nie jest straszne. To zaczyna być groteskowe. :roflt::roflt::roflt: Ale, zazdroszcze Masi towarzystwa na banicji 8-) Szarotka napisał(a):To Jamora i Masienke zbanowali ..........no comments......... Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wszyscy banici na forum u Jamora :):) jak tak dalej pojdzie, to sie tam cale dogo przeniesie, bo juz watki hotelowe tam sa :):) Quote
Evelin Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Masieńkę, Jamora i Sayrel..w pakiecie.. W każdym razie, jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej o Bronku, to niech wrzuci w google jamor, wejdzie na stronę hotelu i tam jest zakładka forum.Trzeba się zarejestrować i można czytać o Bronkach, Traperach i innych... Jamor,z oczywistych względów (na razie), nie bedzie mógł pisać bezpośrednio na dogo..Dno, bo ostatnio do Jamora przybyło takie coś: przylazło pod bramę i patrzyło...Patrzyła też na Jamora jego córka (która poznała psiaka wczesniej, pod szkołą) i cóz miał biedny zrobić? Brama została otwarta, bezdomna Tina mieszka w hotelu za free... Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 No tak, w tej sytuacji Jamor nie mial wyjscia :):) Quote
yoko100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Evelin']Masieńkę, Jamora i Sayrel..w pakiecie.. W każdym razie, jesli ktoś chce się dowiedzieć więcej o Bronku, to niech wrzuci w google jamor, wejdzie na stronę hotelu i tam jest zakładka forum.Trzeba się zarejestrować i można czytać o Bronkach, Traperach i innych... Jamor,z oczywistych względów (na razie), nie bedzie mógł pisać bezpośrednio na dogo..Dno, bo ostatnio do Jamora przybyło takie coś: przylazło pod bramę i patrzyło...Patrzyła też na Jamora jego córka (która poznała psiaka wczesniej, pod szkołą) i cóz miał biedny zrobić? Brama została otwarta, bezdomna Tina mieszka w hotelu za free... A czy Tinka ma watwk??Fajniusia, Patrzylam wlasnie na filmik z Bronkiem kurde ale on jest ogromny nadziwic sie nie moge Quote
kaskadaffik Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Pisze Jamor : "Mundek ma jedyne hobby- wkur....nie Bronka. zawsze krzyczy do niego " Bronek w dupe dzwonek, Bronek w dupe dzwonek" A Bronek " Gnoju, zaszczańcu, niech cie przez kolano przewine... :) Quote
kaskadaffik Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 No, trza sie zakrecic, jakąs laske wyrwac. NOwy rok, trzeba jakąs swieżą o , tej sie podobam. niby to tak sobie biega, zerka, usmiecha... ta, ta bedzie moja. poderwe ją na " kolizje " to moj sprawdzony sposób. Jeb- a potem " oj sory, przepraszam, hamulce mam słabe, Pani wybaczy, przedstawie się Bronek jestem........ wiec do dzieła Quote
kaskadaffik Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o cholera, chodu !!!!!!!!!!!!! Taki to nas Bronuś :) Quote
kaskadaffik Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o cholera, chyba przesadzilem, ..... posłucham czy oddycha... wstawaj mała, nie udawaj Ona : - a ożenisz sie ze mną ??????????????????? Quote
Szarotka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ktokolwiek napisal tekst do tych zdjec ma super poczucie humoru, boki zrywac:D:megagrin::megagrin::megagrin::D Quote
Vlk Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 o kurcze co to się dzieje, tyle ludzi pobanowali. A co było w tym nieszczęsnym bannerku że tak się posypało? Bronek fajny dzwonek :D Quote
kaskadaffik Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zamiast dogomania, napisane doopomania :evil_lol: Quote
Szarotka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jamor ma na 3 miesiace a reszta to nie wiem. Ostatnio bany sie szerza jak grzyby po deszcze. Widzialam taka jedna co sie dopiero zarejestrowala, napisala 8 postow i dostala bana ?? Quote
Ulka18 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Matko to az strach wchodzic na to forum ;-) Bronek to kawal psiura, w schronisku to sie wszyscy go bali i chyba na zasadzie losowania wchodzili do niego do boksu. A tu prosze Jamor sobie radzi i Bronek to do miasta jedzie, to w rzece poplywa. Quote
masiowa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Szarotka napisał(a):Jamor ma na 3 miesiace a reszta to nie wiem. Ostatnio bany sie szerza jak grzyby po deszcze. Widzialam taka jedna co sie dopiero zarejestrowala, napisala 8 postow i dostala bana ?? a niby dlaczego Jamor dostal 3 miesiace a ja pol roku? :crazyeye: ide sie poskarzyc :diabloti: Quote
Szarotka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 masiowa napisał(a):a niby dlaczego Jamor dostal 3 miesiace a ja pol roku? :crazyeye: ide sie poskarzyc :diabloti: Tego to nie wiem, widocznie jestes bardziej zasluzona :):) ostatnio Gonia 66 tez sie zasluzyla :):) Quote
yoko100 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/500-psow-ze-schroniska-zostanie-uspionych,1,4119015,wiadomosc.html :( Quote
Recommended Posts