Charly Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 hihii straszne:evil_lol: Moje jednak wolą jeść takie delikatesy. A jak się spieszą, łykają...:roll: Ale mnie bardziej od smrodu przerażalaby opcja, że wybrudzi ludzką kupą auto:eek2: Quote
kaskadaffik Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Oj kolego.... nieładnie, u nas w hotelu na 35 psów jeden Mars zjada koopy, tyle że psie, nie wiem dlaczego.... (o ludzkie trudno ;) ) Nieraz jak lecę żeby go powstrzymać, to tak szybko wcina i jeszcez potrafi w pysk i uciekać :( chyba takie zboczenie, niektórzy twierdzą że brak witamin... Bronek nikt Cię nie przytuli jak okupany będziesz, szanuj się chłopie!!! Quote
lupak Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='kaskadaffik']Oj kolego.... nieładnie, u nas w hotelu na 35 psów jeden Mars zjada koopy, tyle że psie, nie wiem dlaczego.... (o ludzkie trudno ;) ) Nieraz jak lecę żeby go powstrzymać, to tak szybko wcina i jeszcez potrafi w pysk i uciekać :( chyba takie zboczenie, niektórzy twierdzą że brak witamin... Bronek nikt Cię nie przytuli jak okupany będziesz, szanuj się chłopie!!![/QUOTE] Kiedy moje zdradzały zainteresowanie jedzeniem kup dostawały kość, która przeleżała parę dni na słońcu i już nieźle trąciła, żwacze suszone albo przemielony , nie wyczyszczony żołądek wołowy. Pomagało ! Natomiast w sprawie perfumowania - tylko czujność i "bycie krok przed" nimi. Po tylu latach już na pycholach widzę co mają zamiar zmalować. Zanim to sobie uświadomię "sama" mi się reakcja włącza . Już nie wspomnę o obsesyjnym czyszczeniu kuwet zanim kot skończy wrrrrrrrrrrrrr Quote
jamor Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 z uwagi na podejscie moda do sfery hotelowej moje relacje na dogo są pod znakiem zapytania http://www.dogomania.pl/forums/937-Domy-tymczasowe Quote
Ulka18 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Niesamowite co potrafi zdzialac jeden czlowiek pod plaszczykiem, zniszczyl prace wielu ludzi. Relacje Jamora nalezaly do moich ulubionych, wyrywaly ze smutku i przegnebienia schroniskowa bieda. Na razie odpowiedzi nie ma dlaczego ktos tak zrobil, watpie, zebysmy sie doczekali sensownego wyjasnienia. Quote
Charly Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ale jak? nie ma już hotelikowego wątku Jamora? Caly zostal usunięty? A Murka? też??? Quote
masienka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 paranoja... gdzie ta stara, dobra dogomania? Quote
havana Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dogomania nigdy nie byla moim ulubionym forum, ale to co sie dzieje teraz to juz jest kompletna paranoja przeciez ja rozumiem - kasa itp ale wszystko mozna zalatwic miedzy kulturalnymi ludzmi Polska to jednak dziki kraj Quote
lupak Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ja mam jedną prośbę - cokolwiek Jamor napisze o Bronku czy Miśku maratonczyku - błagam - dajcie cynk gdzie . A DoGo ?``- jak wszystko. Kundli się coraz bardziej ( nie mylić z "w typie" nawet nastu ras) Ech żyzń. A na Jamorowe strony wejść się nie da . Co się dzieje ??????????? Quote
Evelin Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 co się dzieje? wejdź sobie na link w moim podpisie (dlaczego znikneły watki hotelowe), tam wszystko jest.Na szczęscie Jamor tworzy nowe forum dla hotelarzy i sprawdzonych DT, na watku jest link...Jest dział maglowo-kuchenny,gdzie zakląć sobie mozna :) Quote
lupak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Evelin napisał(a):co się dzieje? wejdź sobie na link w moim podpisie (dlaczego znikneły watki hotelowe), tam wszystko jest.Na szczęscie Jamor tworzy nowe forum dla hotelarzy i sprawdzonych DT, na watku jest link...Jest dział maglowo-kuchenny,gdzie zakląć sobie mozna :) No właśnie, link Jamora i Masienki (z 3 sieci próbowałam się połączyć ) mam to : Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem jamor.pl. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. Quote
Evelin Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 nie wiem co sie dzieje,ale mi tez nie działa link do hotelu jamora.. Quote
lupak Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 przez wyszukiwarki też się nie otwiera nic. Ani Hotel ani inne strony :( Quote
Evelin Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nie działa strona Jamora, bo ponoć coś z serwerem ( tym na którym jest watek hotelu Jamora) się dzieje. Jamor walczy z mrozem,żyje i dziś dostał niespodziankę od córci...o tym sam napisze jak mróz pokona :smile: Wszystko bedzie dobrze...niedługo Quote
jamor Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jakieś dziewcze miałem przetestowac, no i gdzie ono ? golic sie czy nie ? Quote
masienka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 myslalam, ze sie juz konkretnie dziewczyny z Toba umowily dowiem sie co i jak Quote
Evelin Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jamor napisał(a): golic sie czy nie ? Jamor,dziewczątka są rózne, jedne lubią ogolonych,drugie z zarostem...Może ogol prawą połowę ciała ,lewą pozostaw niektnietą :):) :)..Aha, jeszcze zony sie poradź..to doskonały pomysł... ( najpierw jednak zaopatrz się tarczę ochronną ) Mógłbyś zapoznać Bronka z adminami, 3 minuty rozmowy z Bronkiem sam na sam i szybko by zrozumieli,o co chodzi z hotelami Quote
kaskadaffik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 A ja mam jedno zdjęcie Unkasa z naszego schroniska, Aga Ulka też juz chyba wysłała, jutro ide do schroniska, zrobię więcej, jest cudny....:) Quote
kaskadaffik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tak on, UNKAS sie zwie, jest piękny, wielki, w schronisku spokojniutki, ale to może szok, jutro będe chciała go zabrać na spacer, malamut bez ruchu całymi dniami to oszaleje bidny :( Quote
kaskadaffik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale jaja, Właściciel wrócił po psa :) biedactwo już w domku :) Pan sie dogadał z rodziną, ze będą mu pomagać, jak będzie w pracy, żeby pies nie siedział sam, bo wtedy wyje:) także jedna bida z głowy i szczęśliwa :) :) Quote
havana Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 super!!! bo juz glowkowalysmy gdzie <I ZA CO> chłopaka upchnać :) Quote
masienka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 super, a moze wzialby mu jakas suczke niewyjaca do kompletu? na tymczas np ;) ktos z nim rozmawial co mozna sprobowac na wycie? Quote
kaskadaffik Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Nie sądzę, żeby się zdecydował na jeszcze jednego psa... on z bloku jest i dlatego były skargi sąsiadów, podejrzewam, że pies nie wybiegany , do tego jakby były dwa ??? ... Pani Iza z nim rozmawiała, o kastracji mówili, to mówił, że nie za bardzo ma kasę a dużo wołali .... nie myślę, że by się na drugiego psa zdecydował .... Dzięki za myślenie o naszych psiutach !!! i szybką reakcję :) Quote
Recommended Posts