Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aganela napisał(a):
Jego imię i On powinien być sławny po wyborach:cool3::multi:

juz z ABW pisali do mnie abym zmienił jego imię, ale przeciez nie ja jestem ani moderatorem ani autorem wątku.

Posted

Eee, nie będziemy chłopakowi mieszac w głowie zmieniając imię. Co z tego, że ktoś tam w polityce ma tak samo na imię? Nie jednemu psu ... Bronek :evil_lol:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Eee, nie będziemy chłopakowi mieszac w głowie zmieniając imię. Co z tego, że ktoś tam w polityce ma tak samo na imię? Nie jednemu psu ... Bronek :evil_lol:

zartowałem jak zwykle. bronki to swoje chłopy

• 1 month later...
Posted

a co tu pisac. bronek cudny chłopak ze do rany przyłóz. kazdy nowy przybysz co u nas sie pojawia bronkiem sie zachwyca tylko do adpopcji jaj zainteresowanym brak. dprzuciłem kilka nowych zdjec

Posted

Bronek po prostu wzbudza respekt samym wyglądem. Każdemu się podoba, ale nikt nie chce podjąc się wyzwania.
Gdzie szukac takiego drugiego Jamora, który zaadoptuje Bronka??!!

• 1 month later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Super zdjecia Bronka w kapieli. Fajne warunki do plywania dla psow, troche sie wymecza 'wioslowaniem'.

Czy Bronek sie cywilizuje czy nadal taki najezony i dominujący?

Bronek nigdy nie był najezony. Najezenie to oznaka strachu, a Bronek niekogo sie nie boi i ma wszystki w dupie ( czytaj we dupie)
Z dominacja jest zawsze tak samo. Wchodze do niego do boksu to on tak : " oj jamorek , moj malutki, niech cie usciskam skarbie" i stając na przednich łapach przednimi łapami stara mnie sie obiąć w ramiona. Zwalam go do właciwej postawy " gdzie chamie z tymi łapami" i od razu komenda siad, daj głos i poklepanie po klacie.
Nasze stosunki są oparte na wzajemnym szacunku i niech tak zostanie. jest naprawde bardzo kochany i wyjatkowy.

Posted

Chodzilo mi o takie najezenie ze zlosci, w sensie ludzkim bardziej niz psim.

Tylko czy znajdzie sie taki drugi Jamor chetny na adopcje Bronka? Gdzie znalezc takiego Jamora 2???