Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masienka napisał(a):
betoniarnia, kamieniolom, wyrab lasow, cokolwiek...
moze w koncu doczekalibysmy sie kolejnego odcinka pamietnika :)
, bo

moze kiedy znajde chwile przed emeryturą

Posted

havana napisał(a):
Jamorku zamowilam dzis obroze kiltix dla Bronia. Przyjdzie na Twoj adres. Mam nadzieje, ze nie bedzie za mala, bo wiekszych nie bylo .......

80 cm w obwodzie powinna miec

Posted

poprostu sprowokowałem Was do ujawnienia sie bo cholera jakos tu cicho. Pies w pełni zdrowia, silny jak kon i do DS chciałby wrescie a tu pomysłów zbrakło. ruszac zawieszeniem kobity bo jak na poczatku czerwca domu nie znajdzie to bedzie kwitł u mnie przez całe wakacje, a bronek tez chciałby miec wakacje.

Posted

Chlopak ma stale odnawiane ogloszenia ale na pewno dodatkowe nie zaszkodza wiec byloby super gdyby ktos pomogl. Odzew niestety praktycznie zerowy mimo, ze z Bronka naprawde piekne psisko jest. Charrrrakterne - to fakt i dlatego podobnego wlasciciela potrzebuje a takich niewielu... Lando duzo "latwiejszy w obejsciu" sie wydaje a tak dlugo juz czeka...
Tekst i namiary do ogloszen mozna stad http://allegro.pl/item1043090415_bronek_alaskan_malamute.html
Fajne zdjecia w albumie jamora - mozna wybierac i przebierac.

Posted

Mam dokładnie 2 takie same :diabloti:
Gdybym miała warunki ( czas i siedlisko) byłby mój :p
A że zaczęłam paręnaście lat temu i wszyscy moi sensowni znajomi zamalamucieni powyżej kokardy :diabloti:
Szukam.... Bronek, Lando, Hager - ale to nieprzeciętne psy i takich właścicieli potrzebują .
Ech życie ......

• 2 weeks later...
Posted

jamor napisał(a):
on sie zachowuje jaky wszedzie juz był, nic go nie dziwi, czy to pociag, samochody, psy, ulica- jemu to "loto"

Noi bardzo dobrze Misiu , masz swoje klimaty, masz zajefajnego Pańcia to się nic nie bój .... cały czas o Tobie misiątko myślę , bo miałeś być teraz ze mną w domku naszym :( :(

Posted

Sayrel napisał(a):

fajny plakat.
Bronek na drugie powinien mieć " Bizon" .U moich sasiadów na dachu mająmieszkanie bociany. czasami ktorys ląduje na wybiegu. Jesli jest tam własnie Bronek to jego reakcja jest błyskawiczna, mniej błyskawiczny jest dobieg w stronę bociana. Rozpędza sie jak 40 tonowy TIR az ziemia dudni. Z wyhamowaniem czasmi problem . Potem tak stoi i gapi sie za bocianem ktory sobie delikatnie szybuje. widac ze i on tez by tak chciał

• 2 weeks later...