GoskaGoska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a czy ktos wie czy chlopak jest kastrowany? i co najwazniejsze czy on jeszcze jest ? Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no i co my z nim zrobimy :roll: moze kastracja by mu troszké pomogla? co wy myślicie by go zapisac na kastracje? Quote
kikou Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Dante jest na miejscu... jeszcze bardziej wycofany....i niezainteresowany ludźmi... nie sądze żeby kastracja pomogła na to jego wycofanie, unikanie czlowieka... bo agresywny to on nie jest... jemu chyba bardziej tymczas by sie przydał zeby zaprzyjaźnił sie na nowo z człowiekiem..... ale może ktoś ma inne doświadczenia... Quote
kikou Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 już tak dawno nikt nie widział Dantego..... obawiam sie najgorszego...:-(:-( Quote
iwa77 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Żyje - dzisiaj go widziałam !.Boks 34 albo 35 . Quote
GoskaGoska Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dantego trzeba by bylo oglaszać jako mix jamnika długowłosego - bo faktycznie najbardziej do takiego psa jest podobny. Nie jest z nim zle daje sobie zakładać oboroże, cieszy się do pielęgniarza, daje się głaskać - tylko jak to pies nie wszystkie psy mu pasują - niektóre ignoruje, niektóre wącha a niektóre obszczeka. Przechodziałam koło kaczek to je olał, kota jak na złość nie było, ale pielęgniarz mówił, ze nie zwraca uwagi jak idzie do weta. Tak naprawdę , to szkoda, ze w sumie nikt wcześniej Dantego nie sprawdził jaki jest , jak myślałam , ze do obcej osoby to będzie szczerzyć zęby itd - a on normalny. Jak ktoś zna jamniczą naturę jamników i chciałby mix to psiak by mógł iść spokojnie. Quote
monika083 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 sliczne te zdjecia z usmiechnietym pycholem ,trzeba odnowic ogloszenia kto moze zrobic mu allegro? Quote
GoskaGoska Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 mysle, ze tez tytul mozna zmienic , bo Dante wcale nie jest taki niedotykalski Quote
GoskaGoska Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 :mad:oj ciotka zalożycielka - nawet nie zajrzy i nie pozachwyca się psiakiem Quote
xmartix Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Monika ja mogę allegro w wolnej chwili... zrobić.. Quote
monika083 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 to super Marta ,zrob jak bedziesz miala chwile ,a ja mu porobie ogloszenia dzisiaj po pracy. Quote
xmartix Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ja dopiero jutro bo dzisiaj jestem "w trasie" z psiakami.. nie ma kurna jak zwolnienie... człowiek i tak lata z tymi psami.. z tym że cały dzień.. a nie tylko przed lub po pracy.. Quote
GoskaGoska Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 i co ciotki cos mu porobilyście może? Quote
xmartix Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a jaki jest naprawdę Dante? bo chciałam mu te ogłoszenia w końcu zrobić a już nie wiem, jakie informacje są sprawdzone? Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja go miała teraz na spacerze- pies na widok pielęgniarza się cieszy, skacze. Normalnie mnie nie znał- dawał się głaskać, zakładać obroże, nie ucieka od kontaktu z człowiekiem, ani razu nie zawarczał. MOim zdaniem, bo on naprawdę jest niski i ma króciutkie łapki - trzeba go ogłaszać jaki mix jamnika długowłosego. DO niektórych psów się wyrywał z ujadaniem, w boksie widzę, ze spokojnie siedzi. Myślę, że on ma w krwi jamnika, ktore poprostu potrafią być humorzaste- dlatego dla znawców rasy. ALe nie sądzę, by do czlowiek zęby pokazywał, pielęgniarz tez dobrze o nim mówił. Poprstu dla znawców natury jamników,lepiej bez innych psów, ewentualnie suczek, nie samców. Aczkowlie kaczki i koty nie bardzo wzbudzały w nim zainteresowanie, ale to też był dla niego szok, ze wyszedł na spacer po takim czasie, więc najbardziej interesowała go trawa i wąchanie okolicy Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jakoś trzeba sklecić nowy tekst do ogłoszeń Quote
xmartix Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 - allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=847677832 - ale.gratka.pl - adopcje.org - kupiepsa.pl - gumtree.pl - przygarnijzwierzaka.pl Quote
GoskaGoska Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 podniosę moze stanie się cud - w sumie tak mal i fajny i cisza - za malo ma ogloszen :( choc Marta zrobiła spory pakiecik Quote
Recommended Posts