Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dom stały. W tym przypadku będzie to cud, gdyż Teddy nie ma szans na adopcję. Dlaczego? Odpowiedź prosta. Ludzkie ideały są zbyt wygórowane. W zimnych, kamiennych sercach brak miejsca na 12-letniego boksera... On już raz zawiódł się na człowieku... Jego ukochany pan odszedł na drugą stronę i nikt nie zainteresował się Teddim, lepiej było oddać go do schroniska... Jednak nie przewidziano jednego - w schroniskach stare psy lądują pod igłą... Czy Teddy ma w taki sposób zakończyć nieszczęśliwe i pechowe życie? Czy jest już przekreślony? Nie wiemy, ale prawdziwy dom stały, który raz już stracił, będzie dla niego zbawieniem...

Posted

hej A&S, domek z sercem-
(dt ale bedzie mogl dozyc w nim ewentualnie swoich dni)
juz czeka na naszego biedulka...
tylko teraz transportu szukamy...

Posted

Jeśli wchodzi w rachubę transport za zwrot paliwa, to może pati-c z W-wy by pomogła (tel. 698 616 250) lub Tarzanka z Wrocka (667 213 003). Ja dorzucę co nieco:razz:.

Posted

Ja się kontaktowalam z obiema. Od pati-c dostałam ciekawą ofertę, ale w międzyczasie okazało się, że boksiu już ma zapewniony transport na piątek. Też płatny...

Jeśli któraś z Was chciałaby się dorzucić do transportu- poproszę o info na pw.

Dzięki za wsparcie!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja się kontaktowalam z obiema. Od pati-c dostałam ciekawą ofertę, ale w międzyczasie okazało się, że boksiu już ma zapewniony transport na piątek. Też płatny...

Jeśli któraś z Was chciałaby się dorzucić do transportu- poproszę o info na pw.

Dzięki za wsparcie!

no to super ze w koncu cos sie znalazło....

a ja mam dla Was kolejnego boksia:

przesmutny, patrzy na ludzi z boksu w takiej apatii, że rozrywa serce, potem wstawie zdięcie...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ila ma lat? Imię? Kiedy trafił do schronu? Ma swój wątek? Boksery o nim wiedza?

boksia znaleziono ok. 4 dni temu,
oszacowano go na ok. 5lat,
jest chudy delikatny, apatyczny....
nowe warunki raczej mu nie służą....
nie szczeka,
siedzi w osobnym kojcu ale tylko latego że akurat był wolny, a boxy ogólne z dużymi psami są zawalone po brzegi.....

wątka nie ma jeszcze no bo jest chłopaczek świeży, teoretycznie jest na kwaranntanie, może jeszcze ktoś go bedzie szukał....

ja jeszcze z nikim o nim nie rozmawiałam, chyba że macie kogoś kto wpada do naszego schroniska i ma niezależne wieści.....

Posted

kikou napisał(a):
boksia znaleziono ok. 4 dni temu,
oszacowano go na ok. 5lat,
jest chudy delikatny, apatyczny....
nowe warunki raczej mu nie służą....
nie szczeka,
siedzi w osobnym kojcu ale tylko latego że akurat był wolny, a boxy ogólne z dużymi psami są zawalone po brzegi.....

wątka nie ma jeszcze no bo jest chłopaczek świeży, teoretycznie jest na kwaranntanie, może jeszcze ktoś go bedzie szukał....

ja jeszcze z nikim o nim nie rozmawiałam, chyba że macie kogoś kto wpada do naszego schroniska i ma niezależne wieści.....

i jeszcze jeden.....:shake:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Kikou! Do waszego tzn. gdzie? Do Trzebnicy???

naszego to miałam na myśli Wrocław, ja w sumie jestem z Wrocławia i momo przeprowadzki ciągle sie nie przestawiłam....
a w trzebnicy w ogole nie ma schroniska

Mam dom w niemczech dla bokserki suni, wysterylizowanej, może być starsza, tylko musiałaby żyć w zgodzie z innymi boksiami....
macie dziewczyne szukającą domu?
tu akurat same chłopaki....

Posted

A dziadziuś już w domku... Dojechał wczoraj w nocy... Narośl na łapie wygląda okropnie, bardzo posiwiał, kaszle... Eeeeeeeeeeeeech... Starość... Zobaczcie sami:

W drodze...

Narośl:

Spokojny sen...

Poranek:

Posted

Dziadek na początku był zestresowany, z Daletem dogadał sie super, bawiły sie jak szczeniaki, Czitusa zignorował. Szybko sie męczy, troche tył mu siada.
Dzis zawiozłam go do DT. W poniedziałek pojedziemy do weta i zrobimy wszystkie konieczne badania.
W samochodzie bardzo grzeczny, torche bąki puszczał i smrodził, potem sie nakręcił i zaczął kury robić.