Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilką skończyłam rozmawiać z Panem Mirkiem, właścicielem przytułka...

Opowiedział mi o małżeństwie, które 3 tyg. temu było u niego w przytułku... Miziali boksia, całowali, ale odjechali bez psa... I wiecie co? Wczoraj wieczorem wrócili! I zabrali dziadziusia do domu!!!

Powodzonka Dziadziu w nowym domku...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Przed chwilką skończyłam rozmawiać z Panem Mirkiem, właścicielem przytułka...

Opowiedział mi o małżeństwie, które 3 tyg. temu było u niego w przytułku... Miziali boksia, całowali, ale odjechali bez psa... I wiecie co? Wczoraj wieczorem wrócili! I zabrali dziadziusia do domu!!!

Powodzonka Dziadziu w nowym domku...

jak ja czekałam na taką wiadomość :lol::multi::multi::lol:

Posted

Kochani! Powinnam dziś zostać ścięta... Same złe wieści przynoszę...

Teddy wraca do przytułku... Nowi właściciele nie potrafią zaakceptować faktu, że chłopakowi z racji wieku, zdarza się pod siebie siknąć...
Pomimo tego, że Pan Mirek solidnie ich powiadomił o tym, że chłopak ma już 12 lat, pęcherz nie ten i powinien co parę godzin wychodzić na spacer, postanowili go zaadoptować, bo myśleli, że "dadzą radę"... Nie dali i nie chcą dać...

Bardzo, bardzo mi przykro, że Teddyemu się nie udało...

Nawet nie chcę myśleć, co on czuje...

Posted

Buuu.. Jak długo Teddy był u nowych Pańciostwa? Pęcherz juz nie taki, prostata robi swoje, ale pies na tle nerwowym też może mieć ten problem. Kiedy przygarnęłam 11 letnią boksię wychodziłyśmy na spacer co chwila, żeby kałuż nie było. Po kilku dniach się uspokoiło. Tych państwa pewnie już nie przekonamy, ale potencjalny domek musi mieć tę świadomość. No a w najgorszym przypadku przecież są pampersiory.

Posted

takie to czasy mamy... prawie nikomu nic nie chce sie poswiecac... wszystko ma byc piekne, mlode, zdrowe i gotowe do zabawy... psiaki tez,

brzydka starosc, choroby.... to juz tylko dla wybranych..;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Kochani! Powinnam dziś zostać ścięta... Same złe wieści przynoszę...

Teddy wraca do przytułku... Nowi właściciele nie potrafią zaakceptować faktu, że chłopakowi z racji wieku, zdarza się pod siebie siknąć...
Pomimo tego, że Pan Mirek solidnie ich powiadomił o tym, że chłopak ma już 12 lat, pęcherz nie ten i powinien co parę godzin wychodzić na spacer, postanowili go zaadoptować, bo myśleli, że "dadzą radę"... Nie dali i nie chcą dać...

Bardzo, bardzo mi przykro, że Teddyemu się nie udało...

Nawet nie chcę myśleć, co on czuje...

Kierowali sie litością i sentymentalizmem, a to najgorsze...:shake:

Dziaduniu, trzymam nadal kciuki za mądry dom.

Posted

Kochani! Teddy ma opcję na domek... Najlepszy z możliwych... Do końca swych dni...
I byłby w tym domku dziś, gdyby nie pechowa awaria samochodu...

Dlatego też PILNIE poszukuję transportu na trasie:

MAŁOMICE- WARSZAWA

lub

WROCŁAW- WARSZAWA (pod warunkiem, że Pan Mirosław zgodzi się podwieźć Teddyego raz jeszcze pod Wrocław)