ewab Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jakie warunki ma boksio w przytulisku. Czy wychodzi na spacer, czy siedzi jedynie zamknięty w klatce? Jak z opieką weta? I jak ma boksio na imię? Quote
kikou Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ewab napisał(a):Jakie warunki ma boksio w przytulisku. Czy wychodzi na spacer, czy siedzi jedynie zamknięty w klatce? Jak z opieką weta? I jak ma boksio na imię? pare dni byłam nieobecna... brak imienia, brak spacerów... siedzenie w ciasnych boksach z lekarzem też nie najlepiej....:shake: Quote
olenka_f Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 nie potrafię nic wymyśleć żeby mu pomóc :shake: Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jagoda,moze tymczas platny? bo szkoda chlopaka w schronie:-( Quote
Jagoda1 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 giselle4 napisał(a):Jagoda,moze tymczas platny? bo szkoda chlopaka w schronie:-( "Tymczas", plus koszty leczenia, plus karma, potrzebne byłyby deklaracje finansowe przed poszukiwaniem dt. Ja mogę zadeklarować niewielką stałą kwotę. A on nie ma tak wiele czasu.:shake: Quote
Iza i Avanti Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dziadziuś na forum Fundacji Boksery w Potrzebie... Na razie tylko tyle mogę zrobić... I błagać o domek... Quote
Jagoda1 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dziadziuś na forum Fundacji Boksery w Potrzebie... Na razie tylko tyle mogę zrobić... I błagać o domek... Moze tam wzruszy czyjeś serce... Quote
olenka_f Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 no kurcze przecież on jest cudny gdzie ten domek?:mad: Quote
Recommended Posts