ElzaMilicz Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Piesek ma 6 lat. Był prezentem urodzinowym, z którego ogromnie cieszył się jubilat. Jego pan nie żyje od dwóch lat. Małżonka jest starszą kobietą, zmęczoną życiem. Nie ma siły zajmować się zwierzakiem. Pies jest wychowany jak należy, nie brudzi w domu, szczeka tylko gdy należy, umie chodzić na smyczy, ładnie podaje łapkę, wpatruje się w opiekunkę jakby była jedyną gwiazdą we Wszechświecie. Uwielbia dzieci. Zgadza się z innymi psami. Zaakceptował mnie po 5-ciu minutach znajomości. Tulił się i prosił o głaski- tak bardzo potrzebuje swojej, najlepiej pełnej, rodziny! Jest zaszczepiony i odrobaczony. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Czeka na dom w Miliczu (dolnośląskie). Kontakt: Elza 692438657 Quote
ElzaMilicz Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Kto mu wymyśli szlachetne imię ? :razz: Bolończyki nie gubią sierści. Czy to nie cudowne ? :eviltong: Wolę moje kudłacze. Może udałoby się go "podpiąć" pod podhalany ! :diabloti: Sprawdzę...:eviltong: Quote
mgie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No to jest ten biały baranek. Ja się może nie znam,ale mi się nie wydaje aby to był bolończyk. Bolończyki są zdecydowanie mniejsze. Mogę się mylić. http://1.bp.blogspot.com/_QEOhzoYcNdM/R52xjV3c5aI/AAAAAAAAAsg/JFB4udH2OIo/s400/bolo%C5%84czyk1.jpg Potrzebne ogłoszenia? :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 No dobra. Niech Wam będzie... Mix bolończyka i pudla. ;) Quote
ElzaMilicz Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 mgie napisał(a):No to jest ten biały baranek. Ja się może nie znam,ale mi się nie wydaje aby to był bolończyk. Bolończyki są zdecydowanie mniejsze. Mogę się mylić. http://1.bp.blogspot.com/_QEOhzoYcNdM/R52xjV3c5aI/AAAAAAAAAsg/JFB4udH2OIo/s400/bolo%C5%84czyk1.jpg Potrzebne ogłoszenia? :cool3: Nie mylisz się. :lol: Jest zbyt wysoki. Pomoc w ogłoszniach mile widziana. :p Quote
mgie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Na szybko alegratka,niech już przez noc 'wisi' :cool3: To nie pies to cudeńko. Prześliczny biały pudelek. Quote
ElzaMilicz Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dziękujemy. :p A co z imieniem ? Puszek brzmi paskudnie. Quote
mgie Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Może nie paskudnie ale zbyt cukierkowo :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 przeciez to pudlowe cudo! Jaki tam bolonczyk:mad:, jutro wrzuce go na pudlowe forum. On zostaje na DT?? Mam nadzieje, ze nie trafi do schronu???:placz: Quote
ElzaMilicz Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Atkaaaa napisał(a):przeciez to pudlowe cudo! Jaki tam bolonczyk:mad:, jutro wrzuce go na pudlowe forum. On zostaje na DT?? Mam nadzieje, ze trafi do schronu???:placz: Dotykałaś go ? Wiesz dokładnie jaką ma sierść ? Quote
JOMA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dlaczego szukamy imienia skoro oddaje go właścicielka ? Quote
ElzaMilicz Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 JOMA napisał(a):Dlaczego szukamy imienia skoro oddaje go właścicielka ? Bo PUSZEK nie brzmi wcale. Który pies reaguje dobrze na szelesty ? Quote
mgie Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ogłoszenia offer.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl cafeanimal.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl petsy.pl petworld.pl wrocław gumtree.pl bono-polska.pl ogloszenia.interpress.net.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.com marketzwierzat.pl gielda-zwierzat.eu sprzeda-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2017150_to_nie_pies_to_cudenko_przesliczny.html Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj To nie pies to cudeńko. Prześliczny biały pudelek. - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse pudelek - Zwierzaki - cafeanimal.pl To nie pies to cudeńko. Prześliczny biały pudelek. / Psy > Pudle - Milicz To nie pies to cudeńko. Prześliczny biały pudelek. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. To nie pies to cudeńko. Prześliczny biały pudelek. :: (S003605) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Quote
Atkaaaa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Dotykałaś go ? Wiesz dokładnie jaką ma sierść ? Oczywiście, że nie:roll: ale budowa m.in bardziej pudlowa niz bolonczykowa, prawda? Z resztą chyba każdy kto tu wszedł napisał, że to pudlowate stworzenie. Quote
ElzaMilicz Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Atkaaaa napisał(a):Oczywiście, że nie:roll: ale budowa m.in bardziej pudlowa niz bolonczykowa, prawda? Z resztą chyba każdy kto tu wszedł napisał, że to pudlowate stworzenie. Prawda. :p Ale bolończyk w tytule poskutkował. :) Quote
toyota Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jest cudny . Wygląda na zadbanego i ma bezproblemowy charakter . Mam nadzieję , że szybko znajdzie fajny dom . Quote
Folen Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Po co ja tu wchodziłam? On z samych zdjęć jest przefantastycznie cudowno piękny :loveu: Bardzo to smutne, że musi zmienić dom :-( Quote
tomcug Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zrobiłam piesiowi wczoraj allegro, widzę, że mgie bardzo się postarała i poogłaszała pieska gdzie się da. :Rose::Rose::Rose: Jeśli nie znajdzie domku to ja za kilka dni wznowię ogłoszonka. Ale coś mi zdaje, że długo to on ne będzie szukał. ;) Quote
mgie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 tomcug napisał(a): Ale coś mi zdaje, że długo to on ne będzie szukał. ;) Też jestem tego zdania. ElzaMilicz może był już jakiś fajny telefon? Quote
ElzaMilicz Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='mgie']Też jestem tego zdania. ElzaMilicz może był już jakiś fajny telefon? Właśnie, że nie. Nic to, przyjdzie czas. Z Waszą pomocą znadziemy mu najlepszy domek. :) Quote
tomcug Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Na Allegro ktoś wrzucił pudelka do obserwowanych. :cool1: Quote
tomcug Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Też jestem ciekawa, czy ktoś sensowny dzwonił. na Allegro ma aż 3 obserwatorów. Quote
ElzaMilicz Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 tomcug napisał(a):Na Allegro ktoś wrzucił pudelka do obserwowanych. :cool1: Tego właśnie nienawidzę ! Po co obserwować ? - To pytanie retoryczne... Na razie cisza. Był w czwartek tel. z Rzeszowa, ale pani nie podała danych do wizyty przedadocyjnej. Quote
Recommended Posts