Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

Posted

Shetanka napisał(a):
Ja żyłam w przekonaniu, że was na dogo nie ma oO' już idę do Was... czasami ze subskrybcji wchodzę lub jak ktoś napisze u nas ale ogółem to czasu troszkę brak ;(

No bo nie bylo nas, dopiero niedawno jestesmy :razz:

Wiem widze ze glownie to jestes u siebie :) Fajne te zimowe, ja czekam na obiecane dzis slonce ok 11 to moze cos nowego pofoce :D to bede mogla na strone www nasza dodac :D

Ale za malo dajesz Chrupka :(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po południu wrzucę ciąg dalszy tej sesji to Chrupka też powinno być dużo ;D Ale co ja poradzę że on na spacerkach woli biegać po śniegu zamiast pozować, w przeciwieństwie do golasa ;D

trochę nowych fotek na poprzedniej stronie!

Posted

Shetanka napisał(a):
Po południu wrzucę ciąg dalszy tej sesji to Chrupka też powinno być dużo ;D Ale co ja poradzę że on na spacerkach woli biegać po śniegu zamiast pozować, w przeciwieństwie do golasa ;D

Ja to mam wiecej teraz sherry bo niunia to blisko mnie ledwo chodzi :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja to mam wiecej teraz sherry bo niunia to blisko mnie ledwo chodzi :(

No to u mnie Syriusz trzyma się mnie lub chociaż wydeptanej ścieżki a Chrupek szaleje sobie, a jako że mam tylko krótki obiektyw to łatwiej mi uchwycić Syriusza

Posted

Chantell napisał(a):
łooo ile osiągnięć! graty!!
i S. znowu kłapciaty xD
Nie wierzę, że tylko tyle zdjęć masz ;P

Dziękujemy ;D A no kłapciaty :< ale jak chce, to potrafi postawić ucholki ładnie xD
no mam więcej, ale linkują się takim tempem że po prostu...

Posted

Korenia napisał(a):
Nie tylko :P ale normalni ludzie na uczelni do godziny 17 :P a potem powrót ... masakra...

aha no fakt...

Lucky. napisał(a):
witamy się po raz pierwszy :smile:)
Taki 'nagi' pies to jest coś, każdą obrożę na nim widac :evil_lol:

Witamy u nas ;D
No widać widać :P

Posted

Ja do was regularnie zaglądam, tylko rzadko kiedy coś napiszę. ;)

Syriusz ma super wdzianko, tylko dlaczego Chrupek nie dostał takiej modnej kurteczki? :lol:

Posted

[quote name='katik']Syriusz ma super wdzianko, tylko dlaczego Chrupek nie dostał takiej modnej kurteczki? :lol:

Bo znając Jego szaleństwa po śniegu to w kilka minut byłaby mokra :evil_lol:

[quote name='marra']Zajrzyjcie proszę do Chestera-liska wyrwanego z łańcuchowej wegetacji który szuka ciepłego kąta i swojego pana :( http://www.dogomania.pl/threads/195892-Chester-lisek-wyrwany-z-łańcucha-szuka-DS!!!!!!!!

Zaraz zajrzę.

Posted

katik napisał(a):
Jak Syriusz reaguje na kontakt gołej skóry ze śniegiem?

Jak wychodzi na siku bez niczego i chwilę pochodzi to trzyma jedną tylną łapkę w górze, żeby nie dotykać nią śniegu :eviltong: a potem zmiana, drugą trzyma w górze żeby tamta się 'zagrzała' :lol: ale ogółem na śnieg na dłużej wychodzi tylko w ubranku i bucikach.