Iza. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Shetanka']Jeszcze zapomniałam dodać, że od 22.07 Syriusz jest już oficjalnie Młodzieżowym Championem Słowacji ! :D Gratulacje! Szalejecie na wystawach aż miło :loveu: Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Dziękujemy :D To teraz będzie Chrupek obozowy, fotki robiła Magda od Amiego: Quote
Chantell Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 no no jaką mamy utytułowaną rodzinkę :loveu: Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 NOWE FOTKI TAKŻE NA POPRZEDNIEJ STRONIE! Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Chantell']no no jaką mamy utytułowaną rodzinkę :loveu: I bardzo dobrze ;) Augie nie wystawowa to Syriuszek nadrabia :D Quote
Shetanka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 No na razie starczy... teraz oglądać i komentować proszę :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 jak ten oboz bo czytalam na watkiu obozowym duzo krytyki... Quote
Shetanka Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Myślę że tak na prawdę wszystko zależy na jaką kadrę się trafi, akurat u nas na turnusie była na prawdę SUPER, towarzystwo także świetne. Zajęcia mi się bardzo podobały, bardziej niż w zeszłym roku. Chodziliśmy też z psami do miasta i tam ćwiczyliśmy posłuszeństwo żeby było więcej rozproszeń. Mieliśmy też zajęcia z dog dancingu czy masaż relaksacyjny psów. Dla mnie było bardzo fajnie! Niektóre dziewczyny na wątku obozowym na prawdę przesadzają... Quote
Chantell Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Shetanka napisał(a):I bardzo dobrze ;) Augie nie wystawowa to Syriuszek nadrabia :D Baa... no pewnie :D A gdzie to byłyście na obozie? z Wandrusa czy jak? Quote
Recommended Posts