Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']A jakie masz szkła? :cool3:
I co to za buty ma Syriusz? Ktoś pytał, ale nie widziałam odpowiedzi ;).

Szkła tzn. ? XD
buty z trixie, kupione na animali.

dzięki za życzenia ;3

Jakieś fotki;

Posted

RCookie - 18-55 IS
Chantell - no niestety prawe mu klapie :C i musimy po prostu kleić regularnie, nie ma rady. W POLSCE? W Margarejro, tak? tylko czemu na ich www nadal cisza! ;_;

foty foty - mało wstawiam, bo coś mało osób nas odwiedza...

i muszę się pochwalić - Chrupek wygrał konkurs z PP na filmik z Ukłonem :D Jesteśmy zadowoleni ;)

tylko jeden fakt mi wadzi - napisano ; Redakcja postanowiła wyróżnić Shetankę i jej film "Chrupek - Ukłon". Nie ukrywamy, że duże wrażenie zrobił na nas towarzyszący grzywacz :) Gratulujemy!

czemu wszyscy mówią, że Syriuszek to grzywacz :c

Filmik można zobaczyć tutaj;
http://klub.pies.pl/video/gallery/Chrupek-Uk-on

a nagrodą jest film DVD płyta DVD "Przyjaciel Pies. Uczenie zachowań"
Co całkiem nieźle się zapowiada! :D

Posted

Aha, no to już sobie obejrząłam ^^
Jutro golas wraca na trochę do swojej ojczyzny - Czech - na wystawę krajową. Trochę mam stracha bo nie dość że moja pierwsza zagraniczna wystawa, to młody pierwszy raz ma konkurencje XD no ale fotek będzie dużo dużo nie tylko mojego łysolka bo będzie aż 8 :D

Posted

Chantell jak to oddaję? O_o

Wystawa była taka hm.. no nie do końca ogarniałam XD zwłaszcza czeskiego języka. I tak wczoraj Syriusz - już jako średniak, bo to to ma już 43cm - oc.wyb.obiec., lokata II/2 psy. W sumie i tak jestem z Niego zadowolona, bo po mimo dużego hm... może nie stresu ale zdezorientowania związanego z długą podróżą etc. poszedł w miarę (chodź bywało lepiej). W sumie nie wiem czemu był drugi, sędzina tłumaczyła ale nic nie zrozumiałam, z opisu też wiem tyle, co nic. W każdym razie piesek który z nim wygrał (Diego Sarge Luramion) był bardzo ładny ^^. Syriusz spotkał też swoją ciocię - Farrya Gavany's Bohemia. Była jeszcze jedna miniaturka - Ami Inambari. Reszta nie przyjechała, za to był jeszcze meksykańczyk i amerykański bezwłosy terrier - widziałam po raz pierwszy na żywo :D Na MP na wymianie nie chciał ani iść ani się ustawić... aż mi szkoda było tych dziewczyn, co go mialy na wymianie. Koniec koncow - 51/60 pkt. Dzisiaj na MP ze sznaucerką średnią - 58/60 pkt i kwalifikacja do finału ^^.

fotki potem bo jeszcze siedze w Olomouc ;p

Posted

nie mam niestety :c

kurde, powinnam założyć moim psikom www, ale nie mam do tego talentu, nie wiem jak a pewnie nikt mnie nie nauczy bo małokumata w takich sprawach jestem :(