Pestka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Gratuluję nowego aparatu! Czytalam już na fbl, ze masz :P Teraaz tylko czekac na fotki ;) Quote
Cheritka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Przyszliśmy złożyć Wam życzenia Szczęśliwego Nowego 2010 i pociechy z pociech :) Quote
Shetanka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='RCookie']A jakie masz szkła? :cool3: I co to za buty ma Syriusz? Ktoś pytał, ale nie widziałam odpowiedzi ;). Szkła tzn. ? XD buty z trixie, kupione na animali. dzięki za życzenia ;3 Jakieś fotki; Quote
Chantell Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 kochane :** a co to? Syriuszowi dalej uszka klapnęły? w Polsce w święta urodziły się miniaturowe naguski <8 Quote
Shetanka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 RCookie - 18-55 IS Chantell - no niestety prawe mu klapie :C i musimy po prostu kleić regularnie, nie ma rady. W POLSCE? W Margarejro, tak? tylko czemu na ich www nadal cisza! ;_; foty foty - mało wstawiam, bo coś mało osób nas odwiedza... i muszę się pochwalić - Chrupek wygrał konkurs z PP na filmik z Ukłonem :D Jesteśmy zadowoleni ;) tylko jeden fakt mi wadzi - napisano ; Redakcja postanowiła wyróżnić Shetankę i jej film "Chrupek - Ukłon". Nie ukrywamy, że duże wrażenie zrobił na nas towarzyszący grzywacz :) Gratulujemy! czemu wszyscy mówią, że Syriuszek to grzywacz :c Filmik można zobaczyć tutaj; http://klub.pies.pl/video/gallery/Chrupek-Uk-on a nagrodą jest film DVD płyta DVD "Przyjaciel Pies. Uczenie zachowań" Co całkiem nieźle się zapowiada! :D Quote
Chantell Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 niee. w delcantico. :) o jaaa! gratuluję. Czy ktoś kiedykolwiek widział wyłysialego do tego stopnia grzywka? ;/ Quote
Shetanka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Aha, no to już sobie obejrząłam ^^ Jutro golas wraca na trochę do swojej ojczyzny - Czech - na wystawę krajową. Trochę mam stracha bo nie dość że moja pierwsza zagraniczna wystawa, to młody pierwszy raz ma konkurencje XD no ale fotek będzie dużo dużo nie tylko mojego łysolka bo będzie aż 8 :D Quote
Chantell Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wow :D no to szalejecie xD a oddajesz go do właścicieli byłych? <lol> Quote
Ania :) Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ale Syriusz urósł ;) Śliczny :) no i Chrupek ofc też :D :loveu: i trzymam kciuki za wystawę :) Quote
Shetanka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Chantell jak to oddaję? O_o *** Wystawa była taka hm.. no nie do końca ogarniałam XD zwłaszcza czeskiego języka. I tak wczoraj Syriusz - już jako średniak, bo to to ma już 43cm - oc.wyb.obiec., lokata II/2 psy. W sumie i tak jestem z Niego zadowolona, bo po mimo dużego hm... może nie stresu ale zdezorientowania związanego z długą podróżą etc. poszedł w miarę (chodź bywało lepiej). W sumie nie wiem czemu był drugi, sędzina tłumaczyła ale nic nie zrozumiałam, z opisu też wiem tyle, co nic. W każdym razie piesek który z nim wygrał (Diego Sarge Luramion) był bardzo ładny ^^. Syriusz spotkał też swoją ciocię - Farrya Gavany's Bohemia. Była jeszcze jedna miniaturka - Ami Inambari. Reszta nie przyjechała, za to był jeszcze meksykańczyk i amerykański bezwłosy terrier - widziałam po raz pierwszy na żywo :D Na MP na wymianie nie chciał ani iść ani się ustawić... aż mi szkoda było tych dziewczyn, co go mialy na wymianie. Koniec koncow - 51/60 pkt. Dzisiaj na MP ze sznaucerką średnią - 58/60 pkt i kwalifikacja do finału ^^. fotki potem bo jeszcze siedze w Olomouc ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Gratulujemy jeszcze tu wygranej ;) Chrupek chyba już się przyzwyczaił do swojego nowego kompana co :loveu: ? Quote
Shetanka Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 przyzwyczaił ;) póki co 2 fotki, bo tinypic się na mnie focha. Quote
Shetanka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ewka i haker napisał(a):jedziecię do Głogowa? Nie, bo nie lubię sędziny która nas ocenia ;p Teraz będziemy w Presovie i Katowicach. Quote
Chantell Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Shetanka napisał(a):Chantell jak to oddaję? O_o no przecież żartuję :D i gratuluję II miejsca. noo i oczywiście czekam na więcej fotek! --.-- Quote
Chantell Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Shetanka napisał(a):Chantell jak to oddaję? O_o no przecież żartuję :D i gratuluję II miejsca. noo i oczywiście czekam na więcej fotek! --.-- Quote
Shetanka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 sorki że małe ale na stronkę linkowałam XD Quote
Chantell Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 :* ślicznie a masz tego terriera nagiego? :D Quote
Shetanka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 nie mam niestety :c kurde, powinnam założyć moim psikom www, ale nie mam do tego talentu, nie wiem jak a pewnie nikt mnie nie nauczy bo małokumata w takich sprawach jestem :( Quote
Chantell Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to załóż sobie na pl.tl mniej roboty :D Quote
Shetanka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 właśnie taki mam zamiar :D biorę się do roboty ;) Quote
lilix4 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 śliczne psiaki a gdzie jeszcze planujecie sie wysstawiać? Quote
Shetanka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Będziemy w; Presovie, Jarosławiu (to jeszcze nie pewne), Katowicach, Ostravie, NWM, Częstochowie, Opolu, Łodzi. a potem to się pomyśli XD Quote
Recommended Posts