Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwcza']A ja was podglądałam na MP :lol: Jesteś zgłoszona do Zabrza ?

Tak ;)

Dzisiaj debiut Syriuszka na Krajowej Wystawie I, II i V grupy w Łodzi - był baardzo grzeczny, nie bał się prawie niczego :cool3: i w rezultacie dostał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Zostaliśmy na BiS Baby, ale już neistety nic nie wygrał :shake: za to byliśmy w TVP Łódź! :evil_lol: Nawet miałam okazję obejrzeć siebie i psa w restauracji jak wracaliśmy ;) Postaram się otrzymać jakośto nagranie to pokażę :p

Zdjęcia jakieś są, ale to po weekendzie - jutro kolejna wystawa, tym razem Klubowa ;)

Posted

[quote name='Shetanka']Tak ;)

Dzisiaj debiut Syriuszka na Krajowej Wystawie I, II i V grupy w Łodzi - był baardzo grzeczny, nie bał się prawie niczego :cool3: i w rezultacie dostał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Zostaliśmy na BiS Baby, ale już neistety nic nie wygrał :shake: za to byliśmy w TVP Łódź! :evil_lol: Nawet miałam okazję obejrzeć siebie i psa w restauracji jak wracaliśmy ;) Postaram się otrzymać jakośto nagranie to pokażę :p

Zdjęcia jakieś są, ale to po weekendzie - jutro kolejna wystawa, tym razem Klubowa ;)
Gratulacje :multi:

No to spotkamy się w Zabrzu :eviltong: [SIZE=2]mój debiut[SIZE=1] już się boję :look3:

Posted

[quote name='Dynamique']Jaki mieliscie opis ? Sami byliscie w klasie ?

"Rozkoszne maleństwo, dobrze zapowiadające się proporcje, bardzo dynamiczny, elegancki ruch, doskonały wyraz gowy, doskonała psychika".
sędzia; Katarzyna Boryczko

[SIZE=2]Tak, byliśmy sami w klasie - był jeszcze jeden peruwian ale duży, w klasie championów.

I Syriusz był w TVP Łódź :razz:

Posted

[quote name='Dynamique']No to super. A czemu bez 'najlepszego szczenięcia w rasie' ?

Bo;

Po 1 - Był w klasie baby :evil_lol:
Po 2 - Ani w klasie baby, ani w klasie szczeniąt nie było porównania o NSzwR - z każdej rasy mógł iść na BiS i pies i suczka, pod warunkiem że ma oc.wyb.obiec. + I lokatę.

[quote name='Pestka']A ja widziałam Was dzisiaj na tej krajówce w Łodzi :eviltong: Byłaś z takim sporym gronem osób tak? Bo poznałam chyba Syriuszka :razz:

Ja byłam wczoraj z całą rodzinką więc możliwe :evil_lol: Trzaa się było przedstawić i ujawnić :cool3:

Dzisiaj Syriuszek powtórzył sukces z wczoraj, i znowu otrzymał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Dostaliśmy pucharek i dyplom ;) . W opisie;

"4-miesiące, bardzo dobre proporcje, prawidłowa głowa, prawidłowa linia grzbietu i szyjna, dobre kątowanie, dużo włosów na czaszcze."

I trochę zdjęć, które mi przysłała koleżanka;

Posted

Shetanka napisał(a):
Ja byłam wczoraj z całą rodzinką więc możliwe :evil_lol: Trzaa się było przedstawić i ujawnić :cool3:

Nie chciałam przeszkadzać, a potem jakoś mi zniklaś z pola widzenia :cool3:
Ale Syriuszek na żywo boski :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzięki wszysktim :p
Następna wystawa - ja jadę na MP do Rybnika i Zabrza, a potem Syriuszek w Kielcach - akruat się załapie do klasy szczeniąt, będzie dokładnie 6 miesięcy i jeden dzień :multi:

Syriusz na BiS Baby

i portretowy Chrupcio, żeby mu smutno nie było :evil_lol: