katik Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gratulacje, żałuję, że nie dotarłam oglądać MP. Quote
iwcza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 A ja was podglądałam na MP :lol: Jesteś zgłoszona do Zabrza ? Quote
Anusia&Saba Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nareszcie jesteście! :multi: http://farm3.static.flickr.com/2621/3887195761_af3ffd1688.jpg Fajna stacjonatka :multi: Quote
Shetanka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='iwcza']A ja was podglądałam na MP :lol: Jesteś zgłoszona do Zabrza ? Tak ;) Dzisiaj debiut Syriuszka na Krajowej Wystawie I, II i V grupy w Łodzi - był baardzo grzeczny, nie bał się prawie niczego :cool3: i w rezultacie dostał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Zostaliśmy na BiS Baby, ale już neistety nic nie wygrał :shake: za to byliśmy w TVP Łódź! :evil_lol: Nawet miałam okazję obejrzeć siebie i psa w restauracji jak wracaliśmy ;) Postaram się otrzymać jakośto nagranie to pokażę :p Zdjęcia jakieś są, ale to po weekendzie - jutro kolejna wystawa, tym razem Klubowa ;) Quote
iwcza Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Shetanka']Tak ;) Dzisiaj debiut Syriuszka na Krajowej Wystawie I, II i V grupy w Łodzi - był baardzo grzeczny, nie bał się prawie niczego :cool3: i w rezultacie dostał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Zostaliśmy na BiS Baby, ale już neistety nic nie wygrał :shake: za to byliśmy w TVP Łódź! :evil_lol: Nawet miałam okazję obejrzeć siebie i psa w restauracji jak wracaliśmy ;) Postaram się otrzymać jakośto nagranie to pokażę :p Zdjęcia jakieś są, ale to po weekendzie - jutro kolejna wystawa, tym razem Klubowa ;) Gratulacje :multi: No to spotkamy się w Zabrzu :eviltong: [SIZE=2]mój debiut[SIZE=1] już się boję :look3: Quote
Dynamique Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jaki mieliscie opis ? Sami byliscie w klasie ? Quote
Estowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dołączam sie do pytania Dominiki ;) I gratuluje! Quote
Shetanka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Dynamique']Jaki mieliscie opis ? Sami byliscie w klasie ? "Rozkoszne maleństwo, dobrze zapowiadające się proporcje, bardzo dynamiczny, elegancki ruch, doskonały wyraz gowy, doskonała psychika". sędzia; Katarzyna Boryczko [SIZE=2]Tak, byliśmy sami w klasie - był jeszcze jeden peruwian ale duży, w klasie championów. I Syriusz był w TVP Łódź :razz: Quote
Dynamique Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No to super. A czemu bez 'najlepszego szczenięcia w rasie' ? Quote
Pestka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A ja widziałam Was dzisiaj na tej krajówce w Łodzi :eviltong: Byłaś z takim sporym gronem osób tak? Bo poznałam chyba Syriuszka :razz: Quote
Illusion Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulacje! :) Czekamy na jakieś fotki :razz:. Quote
Estowa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dynamique napisał(a):No to super. A czemu bez 'najlepszego szczenięcia w rasie' ? Hej, spoko poszli na BISy to pewnie dostał ;) Quote
Shetanka Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Dynamique']No to super. A czemu bez 'najlepszego szczenięcia w rasie' ? Bo; Po 1 - Był w klasie baby :evil_lol: Po 2 - Ani w klasie baby, ani w klasie szczeniąt nie było porównania o NSzwR - z każdej rasy mógł iść na BiS i pies i suczka, pod warunkiem że ma oc.wyb.obiec. + I lokatę. [quote name='Pestka']A ja widziałam Was dzisiaj na tej krajówce w Łodzi :eviltong: Byłaś z takim sporym gronem osób tak? Bo poznałam chyba Syriuszka :razz: Ja byłam wczoraj z całą rodzinką więc możliwe :evil_lol: Trzaa się było przedstawić i ujawnić :cool3: *** Dzisiaj Syriuszek powtórzył sukces z wczoraj, i znowu otrzymał ocenę wybitnie obiecującą oraz I lokatę. Dostaliśmy pucharek i dyplom ;) . W opisie; "4-miesiące, bardzo dobre proporcje, prawidłowa głowa, prawidłowa linia grzbietu i szyjna, dobre kątowanie, dużo włosów na czaszcze." I trochę zdjęć, które mi przysłała koleżanka; Quote
Pestka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Shetanka napisał(a):Ja byłam wczoraj z całą rodzinką więc możliwe :evil_lol: Trzaa się było przedstawić i ujawnić :cool3: Nie chciałam przeszkadzać, a potem jakoś mi zniklaś z pola widzenia :cool3: Ale Syriuszek na żywo boski :loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulujemy wystawy, pierwsze "koty za płoty" Quote
Dynamique Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To jaką wystawe teraz planujecie ? :razz: Quote
Shetanka Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Dzięki wszysktim :p Następna wystawa - ja jadę na MP do Rybnika i Zabrza, a potem Syriuszek w Kielcach - akruat się załapie do klasy szczeniąt, będzie dokładnie 6 miesięcy i jeden dzień :multi: Syriusz na BiS Baby i portretowy Chrupcio, żeby mu smutno nie było :evil_lol: Quote
Dynamique Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O to trzymam kciuki za debiut w szczeniakach w Kielcach ~! Szkoda, że my mieszkamy na drugim końcu Polski :-( Z chęcia bym Was kiedyś zobaczyła :-(:-(:-( Quote
katik Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 a do Rybnika i zabrza zabierasz Syriusza, czy jedziesz sama? Quote
Recommended Posts