Rottie Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='halgre58']Co się mogło stać :crazyeye::mad::diabloti: Nic się nie stało, po prostu właścicielka nie wchodzi na Dogo ;) Quote
halgre Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Rottie']Nic się nie stało, po prostu właścicielka nie wchodzi na Dogo ;) Szkoda ... :roll::roll: Quote
Cheritka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Rottie napisał(a):Nic się nie stało, po prostu właścicielka nie wchodzi na Dogo ;) Może przedłużyła sobie wakacje ;) Zapraszam do mnie u mnie wystawa w Zakopanem Quote
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy Ale macie słodkiego maluszka :loveu: Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Hej! Wybaczcie, że długo mnie nie było, po prostu nie chciało mi się pisać :cool3::oops: ale już nadrabiamy. W dniach 7-18.08 byłam z Chrupkiem na Obozie z Psem organizowanym przez Wandrus :D Chrupcio był bardzo grzeczny oprócz teog że nieco zdemolował domek :mad: no i czasami zasypiał w tunelu :oops: poza tym radził sobie bardzo dobrze, na zawodach na koniec obozu miał; 3 miejsce w posłuszeństwie (26/30pkt), 3 miejsce na Wystawie oraz 1 miejsce w Agility (1 błąd) :multi: Był w grupie zaawansowanej. W ogólnej klasyfikacji (gdzie liczyła się też czystość w pokoju, test teoretyczny - miałam 47/50pkt, prace plastyczne) - zajęliśmy III miejsce. Chrupcio dostał dyplom dla najbardziej Chrupkiego i śliniącego się psa obozu, medal oraz puchar ;) 25.08 odbyło się kolejne spotkanie ze znajomymi psiakami :D Wzięłam tym razem oby dwa psy, Syriuszka w ramach socjalizacji. Odbyła się tam 'miniwystawa', gdzie Syriusz w kl. szczeniąt miał lokatę 2/2 a Chrup w kl. otwartej lokatę 2/3 i w łącznej klasyfikacji Best in Show V. Oprócz tego były minizawody agility, ale Chrupkowi ze względu na upał nie poszło zbyt dobrze :shake: Miał 3 błędy i lokatę 6/8. I tyle z naszych wyjazdów ;) Dziadek zrobił dla Chrupcia trzy stacjonatki :D a Syriuszek umie już; siad i podaj łapę, teraz uczymy się prezentacji w pozie wystawowej, bo 19.09 i 20.09 jedziemy na pierwsze prawdziwe wystawy do Łodzi. Syriuszek w klasie baby ;) Fotki ze spotkania - moje; autorstwa Zirael; (Shetanka we własnej osobie :oops::oops::oops:) autorstwa Soni; http://img98.imageshack.us/img98/7417/p8258275.jpg Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dalej autorstwa Zirael/Soni; Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 i autorstwa Berneski, z poprzedniego spotkania jeszcze; Picasa Web Albums - natalia.lysak - 3 sierpień 20... i z tego również autorstwa Berneski; http://picasaweb.google.pl/natalia.lysak/ZlotSHiROwcowCzestochowa250809# Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 fajnie ze już jesteście :cool3: Syriusz jest świetny :loveu::loveu: Chrupek z resztą też ;) :loveu: Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 ZDJĘCIA RÓWNIEŻ NA POPRZEDNIEJ STRONIE! + testowanie aparatu na obozie XD Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 deer_1987 napisał(a):nareszcie jestes i sa zdjecia! a no jestem i zdjęcia a no sa XD mineralna_ napisał(a):fajnie ze już jesteście :cool3: Syriusz jest świetny :loveu::loveu: Chrupek z resztą też ;) :loveu: Cieszę się że moje psiska się podobają ^^ Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Haa xD nareszcie się doczekałam jakiś nowych fotek :D Wow x) Ja też bym chciała na taki obóz z psem...ale Yorki to chyba się nie nadają...(?) a Syriuszek jest genialny :D Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Chantell napisał(a):Haa xD nareszcie się doczekałam jakiś nowych fotek :D Wow x) Ja też bym chciała na taki obóz z psem...ale Yorki to chyba się nie nadają...(?) a Syriuszek jest genialny :D Czemu się yorki nie nadają? ze mną w domku mieszkała dziewczyna (Vini. z dogo) z yorkiem (tj. w typie yorka) xd Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 no, ale mój stwór waży ledwo 2kg i szczerze mówiąc bałabym się ją zabrać na takie coś, bo mogłoby ją coś zjeść, albo zdeptac przez przypadek xDD Quote
Ania :) Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 W końcu jesteście :buzi: Syriuszek jaki kochany i Chrupek :loveu::loveu: Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 skleroza mnie dopadła. Ile Syriusz waży? xD Quote
Dynamique Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wow jakie fajne przeszkody ! Czyje ? :eviltong: Trzymam kciuki za Syriusza :loveu: Pzdr. Havah. Quote
Estowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ooo... Jesteście :loveu: Niunki śliczne <33 Quote
Bewarka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nareszcie :multi: Ale fajnie :loveu: A Syriusz jak urósł :D Quote
Shetanka Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Chantell napisał(a):no, ale mój stwór waży ledwo 2kg i szczerze mówiąc bałabym się ją zabrać na takie coś, bo mogłoby ją coś zjeść, albo zdeptac przez przypadek xDD Daisy ważyła 2,5 kg, ale był u nas szczeniak chihuahua'u, który był jeszcze lżejszy XD Ania :) napisał(a):W końcu jesteście :buzi: Syriuszek jaki kochany i Chrupek :loveu::loveu: dzięki <3 Chantell napisał(a):skleroza mnie dopadła. Ile Syriusz waży? xD Szczerze - nie wiem :oops: nie posiadam w domu tak inteligentnego wynalazku jakim jest waga :oops::lol: końcem lipca ważył 3,2 kg, teraz pewnie coś koło 4-5kg. Dynamique napisał(a):Wow jakie fajne przeszkody ! Czyje ? :eviltong: Trzymam kciuki za Syriusza :loveu: Pzdr. Havah. Mojemojemoje! XD Dzięki <3 Estowa napisał(a):Ooo... Jesteście :loveu: Niunki śliczne <33 a no jesteśmy! XD dzięki <3 Bewarka napisał(a):Nareszcie :multi: Ale fajnie :loveu: A Syriusz jak urósł :D a no nareszcie XD chociaż nie wiem czy to tak fajnie. Urósł, fakt xd Quote
halgre Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [SIZE="5"]Doberek ... Jeeeeee ... aż nie wierzę :crazyeye: Nareszcie się zjawiliście ! Fajne fotki :multi::multi: Ale Syriuszek oczywiście naj ... naj ... słodszy :mdrmed::mdrmed::mdrmed: : http://img29.imageshack.us/img29/936/dsc1503q.jpg http://farm3.static.flickr.com/2656/3887997636_b62e555524.jpg Chrupek teeeż fajnisty :multi::multi::multi: Quote
Shetanka Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Hej :multi: a ja dzisiaj na wystawie w Chorzowie byłam :p moich nie brałam - Chrup to Chrup i w sumie by się chciał ze wszystkimi bawić tam :evil_lol: i trochę problemu by z nim było, raczej by mu się nie spodobało, a Syriuszek jeszcze szczepienia nie ma - tzn. nie 'działa' jeszcze na wściekliznę, 21 dni trzeba czekać. Ja sobie startowałam w 'Młodym Prezenterze' z goldenem Trutusem - i zajęłam lokatę 3/18 ;) Quote
Recommended Posts