Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Wybaczcie, że długo mnie nie było, po prostu nie chciało mi się pisać :cool3::oops: ale już nadrabiamy.

W dniach 7-18.08 byłam z Chrupkiem na Obozie z Psem organizowanym przez Wandrus :D Chrupcio był bardzo grzeczny oprócz teog że nieco zdemolował domek :mad: no i czasami zasypiał w tunelu :oops: poza tym radził sobie bardzo dobrze, na zawodach na koniec obozu miał; 3 miejsce w posłuszeństwie (26/30pkt), 3 miejsce na Wystawie oraz 1 miejsce w Agility (1 błąd) :multi: Był w grupie zaawansowanej. W ogólnej klasyfikacji (gdzie liczyła się też czystość w pokoju, test teoretyczny - miałam 47/50pkt, prace plastyczne) - zajęliśmy III miejsce. Chrupcio dostał dyplom dla najbardziej Chrupkiego i śliniącego się psa obozu, medal oraz puchar ;)

25.08 odbyło się kolejne spotkanie ze znajomymi psiakami :D Wzięłam tym razem oby dwa psy, Syriuszka w ramach socjalizacji. Odbyła się tam 'miniwystawa', gdzie Syriusz w kl. szczeniąt miał lokatę 2/2 a Chrup w kl. otwartej lokatę 2/3 i w łącznej klasyfikacji Best in Show V. Oprócz tego były minizawody agility, ale Chrupkowi ze względu na upał nie poszło zbyt dobrze :shake: Miał 3 błędy i lokatę 6/8.

I tyle z naszych wyjazdów ;) Dziadek zrobił dla Chrupcia trzy stacjonatki :D a Syriuszek umie już; siad i podaj łapę, teraz uczymy się prezentacji w pozie wystawowej, bo 19.09 i 20.09 jedziemy na pierwsze prawdziwe wystawy do Łodzi. Syriuszek w klasie baby ;)

Fotki ze spotkania - moje;

autorstwa Zirael;

(Shetanka we własnej osobie :oops::oops::oops:)

autorstwa Soni;
http://img98.imageshack.us/img98/7417/p8258275.jpg

Posted

deer_1987 napisał(a):
nareszcie jestes i sa zdjecia!

a no jestem i zdjęcia a no sa XD

mineralna_ napisał(a):
fajnie ze już jesteście :cool3:

Syriusz jest świetny :loveu::loveu:

Chrupek z resztą też ;) :loveu:

Cieszę się że moje psiska się podobają ^^

Posted

Chantell napisał(a):
Haa xD nareszcie się doczekałam jakiś nowych fotek :D
Wow x) Ja też bym chciała na taki obóz z psem...ale Yorki to chyba się nie nadają...(?)
a Syriuszek jest genialny :D

Czemu się yorki nie nadają?
ze mną w domku mieszkała dziewczyna (Vini. z dogo) z yorkiem (tj. w typie yorka) xd

Posted

Chantell napisał(a):
no, ale mój stwór waży ledwo 2kg i szczerze mówiąc bałabym się ją zabrać na takie coś, bo mogłoby ją coś zjeść, albo zdeptac przez przypadek xDD

Daisy ważyła 2,5 kg, ale był u nas szczeniak chihuahua'u, który był jeszcze lżejszy XD

Ania :) napisał(a):
W końcu jesteście :buzi:
Syriuszek jaki kochany i Chrupek :loveu::loveu:

dzięki <3

Chantell napisał(a):
skleroza mnie dopadła. Ile Syriusz waży? xD

Szczerze - nie wiem :oops: nie posiadam w domu tak inteligentnego wynalazku jakim jest waga :oops::lol: końcem lipca ważył 3,2 kg, teraz pewnie coś koło 4-5kg.

Dynamique napisał(a):
Wow jakie fajne przeszkody ! Czyje ? :eviltong:

Trzymam kciuki za Syriusza :loveu:

Pzdr.

Havah.

Mojemojemoje! XD
Dzięki <3

Estowa napisał(a):
Ooo... Jesteście :loveu:

Niunki śliczne <33

a no jesteśmy! XD
dzięki <3

Bewarka napisał(a):
Nareszcie :multi: Ale fajnie :loveu: A Syriusz jak urósł :D

a no nareszcie XD chociaż nie wiem czy to tak fajnie.
Urósł, fakt xd

Posted

Hej :multi:

a ja dzisiaj na wystawie w Chorzowie byłam :p moich nie brałam - Chrup to Chrup i w sumie by się chciał ze wszystkimi bawić tam :evil_lol: i trochę problemu by z nim było, raczej by mu się nie spodobało, a Syriuszek jeszcze szczepienia nie ma - tzn. nie 'działa' jeszcze na wściekliznę, 21 dni trzeba czekać. Ja sobie startowałam w 'Młodym Prezenterze' z goldenem Trutusem - i zajęłam lokatę 3/18 ;)