Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i już mieliście kolejne spotkanie :p Zazdroszczę wam, psiaki pewnie miały nie lada radochę ze wspólnego spaceru :cool3:

Planujecie następne spotkania? Może pojechałabym pociągiem, a co mi tam ;) Przynajmniej ciekawie spędzę dzień :eviltong: Obliczyłam sobie na mapce google i wychodzi na to, że do Libiąża miałabym ok. 3-3,5 h jazdy pociągiem. Nie jest tak źle :D

Posted

Rottie ale następnym razem się spotykamy prawdopodobnie w Częstochowie. Jeżeli jedziesz z Wrocławia (?) to masz yyy... w zależności od połączenia - 3-6h.

Jadę jutro na obóz z psem. Pomocy! Wiem że czegoś zapomniałam ale nie wiem czego :shake::shake::shake:

Posted

Hej dawno mnie nie było :oops:
Ale wszystko nadrobiłam i wyczytalam, że wybieracie sie na Łodzką wystawę?
Ja powinnam być, jako obserwator wiec moze gdzies was ujrze :loveu:

a 19-20.09 Łódź - to jest krajówka?

Posted

[quote name='Shetanka']Rottie ale następnym razem się spotykamy prawdopodobnie w Częstochowie. Jeżeli jedziesz z Wrocławia (?) to masz yyy... w zależności od połączenia - 3-6h.
No to jeszcze lepiej, bo bliżej! :D Jadę z Oleśnicy (na płn-wsch od Wrocławia 30 km), czyli będę miała ok. 2,5 do 3 h jazdy :) Może być, ale ja nie znam Cz-wy więc musiałby mnie ktoś odebrać z dworca.

• 2 weeks later...
Posted

Piekne pieski :)
a dlaczego akurat ta rasa?? ;)
odp dla tych co pytaja bo nie moge sie powstrzymac:
Przy sciaganiu psa z Czech jest wymagane szczepienie przy wscielkiznie i paszport (ale i tak tego nie sprawdzaja,ja jak ostatnio sciagalam 2mies psa to nie byl szczepiony a mial paszport i nikt tego nie kontrolowal).
W lodzi z tego co wiem jest w tym czasie krajowa Igr FCI oraz klubowa owczarkow niepolskich (heh wiem bo jade na nie z psami ;) )
serdecznie pozdrawiam i bede zagladac...
no i zapraszam do mnie :) :)