Ania :) Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ale super, że po niego jednak jedziecie :loveu: Wydaje mi się, że chyba wszystko naszykowałaś dla niego ;) Szkoda tylko, że od niedzieli mnie nie będzie :placz: Quote
Dynamique Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Nie mogę się doczekać aż pokażesz jakies nowe fotki Syriusza :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za spokojną podróż ! ;) Quote
karolina1 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ekwipunek bardzo dobry ;) Miłej podróży :loveu: Quote
Pestka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wszystko wszystko ;) To ja nie mogę się niedzieli doczekać w takim razie :loveu: Quote
Bewarka Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ach, już się nie mogę doczekać, lubię tak patrzeć jak szczeniaki dorastają :loveu: Quote
Shetanka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 W końcu jestem, przyjechaliśmy dzisiaj koło 2;30 rano.. po prawie całej dobie podróży trochę odespałam i wchodzę na dogo :cool3: Do hodowli dojechaliśmy szybko, trochę w Plzen pobłądziliśmy i wyczekaliśmy się.. bo rodzice musieli oddac auto zastępcze (jechaliśmy na 2 auta). W hodowli zostaliśmy miło powitani, nawet dostalibyśmy darmową kawę i herbatę :evil_lol: ale nie mieliśmy za bardzo czasu. Oprócz dowodu kupna, paszportu i 'instrukcji obsługi peruwiana' dostaliśmy wielką wyprawkę, a tam; *1kg Royal Canin dla szczeniaków + miarka + książeczka o żywieniu *Wieeelka paczka biszkoptów :lol: *Saszetki z pedigree dla szczeniaków *Misiu pluszowy :loveu: *Gryzaki - buciki *Krem do skóry *Taśmę do podklejania uszek *Taką ceratę co w chłania wilgoć (my mieliśmy swoją więc mamy zapasowe ;)) Całą podróż maleństwo spało u mnie lub u mamy, tylko raz wydało dźwięk :-o nie wymiotowało ani nie załatwiało się, na stacjach wywoływał ogólne zdziwienie :eviltong: a jakiś pan powiedział, że jego sąsiadka ma meksykańczyka nagiego :loveu: najpierw w ogóle pić nie chciał :shake: ale powolutku, najpierw z moich palcy, później z miseczki i jakoś pił. Dopiero jakieś 3h przed Częstochową zaczął mi obgryzac palce :evil_lol: to mu dałam gryzaka to się zajął. W domciu wystraszył się trochę Chrupka, ale później było ok. Położyłam Go na legowisku, chwilę leżał a później zaczął chodzić. Rozłożyłam mu ceratę jako toaletę, i od razu tam się załatwił :-o A właśnie przed chwilą znowu tam się wysikał, ja nawet nie widziałam, byłam pewna że śpi, wchodzę do pokoju a tam na toalecie świeże siki :evil_lol: W nocy próbował mi wejść do łóżka, ale ja uparcie odnosiłam Go do legowiska - nie dlatego, żebym nie chciała spać z Nim w łóżku, ale bałam się że z mojego niepewnego łóżka spadnie i mu się coś stanie. Od rana jest bardzo ciekawski, zwiedził sobie cały dom, dostał żarełko i wodę i teraz odpoczywa, podgryzając kostkę. Klikałam mu trochę reagowanie na imię, nieźle mu idzie jak na takie maleństwo. I to, na co wszyscy czekają - FOTKI; Quote
Shetanka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Cudny!!! powodzenia z nim!! Dziękujemy i niedziękujemy :lol::evil_lol: maleństwo właśnie leży u mnie na kolanach :loveu: niedawno się obudził i zjadł trochę karmy. Quote
Pestka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Jejciu juz go kocham! Mój ulubieniec po prostu :loveu: Piekny, piękny. Super że tak dobrze się sprawuje oby tylko lepiej. Quote
Shetanka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Pestka napisał(a):Jejciu juz go kocham! Mój ulubieniec po prostu :loveu: Piekny, piękny. Super że tak dobrze się sprawuje oby tylko lepiej. Dzięki :loveu: A no pies jest super, tylko ja jeszcze za bardzo nie wiem jak się z nim obchodzić :oops::oops::oops: a to takie malutkie, delikatne :loveu: najbardziej się boję czy Go dobrze przygotuję na wystawy - swoją drogą muszę w depilator zainwestować :evil_lol: Quote
Kashdog Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://i30.tinypic.com/2aep1f6.jpg Świetny jest :loveu: Gratuluję nowego pupila- na wystawach na pewno będzie się świetnie prezentował. Czekamy na więcej fotek :razz: Quote
Anusia&Saba Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wow, co ja widzę- nowy piesek :crazyeye: Zazdroszczę i życzę powodzenia w wychowywaniu go i w przyszłych wystawach :loveu: Quote
Dynamique Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ale on śmiesznie wygląda przy Chrupku :lol: Quote
Pestka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Shetanka napisał(a):Dzięki :loveu: A no pies jest super, tylko ja jeszcze za bardzo nie wiem jak się z nim obchodzić :oops::oops::oops: a to takie malutkie, delikatne :loveu: najbardziej się boję czy Go dobrze przygotuję na wystawy - swoją drogą muszę w depilator zainwestować :evil_lol: A bo to takie kruche sie wydaje, malusie :loveu: Quote
aina155 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cudny jest po prostu- wiecej mowic nie trzeba. Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu: [SIZE=2]is a summer... Let's Play Outside! Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 *** narazie tyle, teraz idę z Chrupkiem na spacerek i potem reszta, jeszcze koło 40 zdjęć zostało. Quote
Estowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Swietne psiaki!! Hm... jak ja bardzoi chciałabym miec szczeniaczka! Quote
halgre Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cześć ... :hand::hand::hand: http://www.milthonbohemia.com/foto_p/kluciB_1.jpg Bozie ... jakie toto słodkie :multi::multi::multi: prześliczne :loveu::loveu::loveu: http://farm3.static.flickr.com/2656/3738253259_578a943372.jpg?v=0 A Chrupek nie jest teraz zazdrosny ? Quote
Recommended Posts