Jump to content
Dogomania

Chrupek & Syriusz - czyli kundel i nagi peruwiańczyk zapraszają do galerii.

Recommended Posts

Posted

Ale super, że po niego jednak jedziecie :loveu:
Wydaje mi się, że chyba wszystko naszykowałaś dla niego ;)
Szkoda tylko, że od niedzieli mnie nie będzie :placz:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu jestem, przyjechaliśmy dzisiaj koło 2;30 rano.. po prawie całej dobie podróży trochę odespałam i wchodzę na dogo :cool3:

Do hodowli dojechaliśmy szybko, trochę w Plzen pobłądziliśmy i wyczekaliśmy się.. bo rodzice musieli oddac auto zastępcze (jechaliśmy na 2 auta). W hodowli zostaliśmy miło powitani, nawet dostalibyśmy darmową kawę i herbatę :evil_lol: ale nie mieliśmy za bardzo czasu. Oprócz dowodu kupna, paszportu i 'instrukcji obsługi peruwiana' dostaliśmy wielką wyprawkę, a tam;
*1kg Royal Canin dla szczeniaków + miarka + książeczka o żywieniu
*Wieeelka paczka biszkoptów :lol:
*Saszetki z pedigree dla szczeniaków
*Misiu pluszowy :loveu:
*Gryzaki - buciki
*Krem do skóry
*Taśmę do podklejania uszek
*Taką ceratę co w chłania wilgoć (my mieliśmy swoją więc mamy zapasowe ;))

Całą podróż maleństwo spało u mnie lub u mamy, tylko raz wydało dźwięk :-o nie wymiotowało ani nie załatwiało się, na stacjach wywoływał ogólne zdziwienie :eviltong: a jakiś pan powiedział, że jego sąsiadka ma meksykańczyka nagiego :loveu: najpierw w ogóle pić nie chciał :shake: ale powolutku, najpierw z moich palcy, później z miseczki i jakoś pił. Dopiero jakieś 3h przed Częstochową zaczął mi obgryzac palce :evil_lol: to mu dałam gryzaka to się zajął. W domciu wystraszył się trochę Chrupka, ale później było ok. Położyłam Go na legowisku, chwilę leżał a później zaczął chodzić. Rozłożyłam mu ceratę jako toaletę, i od razu tam się załatwił :-o A właśnie przed chwilą znowu tam się wysikał, ja nawet nie widziałam, byłam pewna że śpi, wchodzę do pokoju a tam na toalecie świeże siki :evil_lol: W nocy próbował mi wejść do łóżka, ale ja uparcie odnosiłam Go do legowiska - nie dlatego, żebym nie chciała spać z Nim w łóżku, ale bałam się że z mojego niepewnego łóżka spadnie i mu się coś stanie. Od rana jest bardzo ciekawski, zwiedził sobie cały dom, dostał żarełko i wodę i teraz odpoczywa, podgryzając kostkę. Klikałam mu trochę reagowanie na imię, nieźle mu idzie jak na takie maleństwo.

I to, na co wszyscy czekają - FOTKI;

Posted

deer_1987 napisał(a):
Cudny!!! powodzenia z nim!!

Dziękujemy i niedziękujemy :lol::evil_lol:
maleństwo właśnie leży u mnie na kolanach :loveu: niedawno się obudził i zjadł trochę karmy.

Posted

Pestka napisał(a):
Jejciu juz go kocham! Mój ulubieniec po prostu :loveu:
Piekny, piękny. Super że tak dobrze się sprawuje oby tylko lepiej.

Dzięki :loveu: A no pies jest super, tylko ja jeszcze za bardzo nie wiem jak się z nim obchodzić :oops::oops::oops: a to takie malutkie, delikatne :loveu: najbardziej się boję czy Go dobrze przygotuję na wystawy - swoją drogą muszę w depilator zainwestować :evil_lol:

Posted

Shetanka napisał(a):
Dzięki :loveu: A no pies jest super, tylko ja jeszcze za bardzo nie wiem jak się z nim obchodzić :oops::oops::oops: a to takie malutkie, delikatne :loveu: najbardziej się boję czy Go dobrze przygotuję na wystawy - swoją drogą muszę w depilator zainwestować :evil_lol:

A bo to takie kruche sie wydaje, malusie :loveu: