***Paulina*** Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 O, widzę, że udało ci się wstawić banerek:multi: Gratulcje!!! Quote
sandra291 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Dzięki:)Udało się przy pomocy Joy:) Quote
pycia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Hejka ;) Śliczny nowy baner;) Pozdrawiamy:D Quote
Yoko2009 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Fajniutki banerek:multi::multi: Pozdrawiamy porannie Quote
sandra291 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='pycia']Hejka ;) Śliczny nowy baner;) Pozdrawiamy:D [quote name='Yoko2009']Fajniutki banerek:multi::multi: Pozdrawiamy porannie Dziękuje :lol: Quote
sandra291 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie!:lol: Co tam u Was?Jaka pogoda?U nas słonecznie:multi: Byłam z Suzi na długim spacerku:p Oto kilka zdjęć(robione chyba tydzień temu) Suzka znalazła coś na trawie:cool3: Nie chciała pozować:roll: Quote
Orchidea Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cześć tu nas jeszcze nie było Suzi to prześliczna psinka buziaki dla niej :loveu: Quote
JOYka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A my dzisiaj takie późne dzień dobry mamy Suzi jak zwykle śliczna :loveu: a Kenzo też nigdy nie chce pozować :evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witamy :) Oo, jak Fibs jest na dworze to też nie chce pozować ;) Jest w końcu tyle ciekawszych rzeczy do robienia.. ;d Quote
sandra291 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Orchidea']Cześć tu nas jeszcze nie było Suzi to prześliczna psinka buziaki dla niej :loveu: Cześć:hand: Dziękuje:) [quote name='JOYka']A my dzisiaj takie późne dzień dobry mamy Suzi jak zwykle śliczna :loveu: a Kenzo też nigdy nie chce pozować :evil_lol: Dzięki:loveu::Dog_run: [quote name='moniczkaa86']Cześć! Witamy!:hand: [quote name='Arabeska^^']Witamy :) Oo, jak Fibs jest na dworze to też nie chce pozować ;) Jest w końcu tyle ciekawszych rzeczy do robienia.. ;d Hej!No właśnie nie ma co się dziwić,że nasze skarby nie chcą pozować:cool3: Tak jak piszesz:jest wiele ciekawszych rzeczy do robienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Na dworze Kati też nie chce pozować:shake: Super fotki:loveu: Quote
toffik Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Przyszliśmy z Elmem przywitać koleżankę i prawie rówieśnicę ( Elmo jest z 1.03 ) Też do niedawna był takim długowłosym koleżką, ale było ciachu ciachu i z owieczki mamy pieska :D Suzi jest śliczna A ile waży ? Quote
sandra291 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Cześć wszystkim!:lol: Co tam u Was?Miałyśmy dzisiaj miłego gościa...Suzi dostała prezent: http://80.190.202.79/pic/p/phuplus/czarna2copy.jpg Torbę/transporter do samochodu. Quote
Nati28 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Torba super, tez mi sie ona podoba :lol::loveu: Quote
JOYka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Cześć Super ta torba,ale mój Kenzo by w niej nie usiedział :lol: ostatnio kupiłam mu nawet szelki żeby mała cholera usiedziała na pupie w samochodzie :cool1: Quote
Karolina. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy! Fajny macie transporterek, mi też się taki podoba :loveu: W przyszłości może kupię, tylko że zielony :cool3: I jak wam się sprawuje? :razz: Quote
sandra291 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Nati28']Torba super, tez mi sie ona podoba :lol::loveu: dziękuje;) [quote name='JOYka']Cześć Super ta torba,ale mój Kenzo by w niej nie usiedział :lol: ostatnio kupiłam mu nawet szelki żeby mała cholera usiedziała na pupie w samochodzie :cool1: Hej!Suzi na razie zapiera się łapkami żeby nie wejść do środka:evil_lol:Mam nadzieję,że się przekona:roll:;) [quote name='Karolina&Lucky']Witamy! Fajny macie transporterek, mi też się taki podoba :loveu: W przyszłości może kupię, tylko że zielony :cool3: I jak wam się sprawuje? :razz: Jeszcze nie była używana(dzisiaj ją dostaliśmy) Później zdam relacje jak się sprawuje:)To zdjęcie z allegro.Ale na żywo wygląda tak samo:) Quote
ROKI96 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy śliczna ta Suzi zapraszamy do nas są już dodane nowe zdjecia Quote
***Paulina*** Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Hejka:bye: Fajny ten transporterek:loveu: U nas też takie widziałam tylko że pomarańczowe z ciemno różowymi kwitkami albo różowe:loveu::loveu::loveu: Ale nie zamierzam tego kupić, bo Kati by w tym raczej nie usiedziała a poza tym ma łapki... A jak się zmęczy to biorę ją na ręce i już:loveu: Quote
ewa2909 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Wpadliśmy się przywitać z piękną Suzi i jej pancią:loveu: Transporterek śliczy tylko jeżeli psiak od małego nie był uczony od małego siedzieć w zamknięciu to raczej cięko będzie sie jej przyzwyczaić:shake: Quote
Recommended Posts