Milka_85 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Tak jak obiecałyśmy jesteśmy:lol: Suzi jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Quote
sandra291 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Milka_85 napisał(a):Tak jak obiecałyśmy jesteśmy:lol: Suzi jest śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Dzięki:lol::loveu: Yoko2009 napisał(a):Buziaczki dla pięknej Suzi:) Dziękujemy i przesyłamy buziaki;) Quote
eve86 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Witamy wieczornie i pozdrawiamy mała Suzi :loveu: Quote
Karolina. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 My też przyszliśmy się przywitać. Również deszczowo. :shake: Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam jeszcze dzisiaj trochę pochodziłam po galeriach i bym cię przeoczyła ale cię wyłapałam hihi i tym sposobem jestem co słychać u pięknej Suzi? Quote
toffik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy się słonecznie :) Co u Was słychac? Quote
sandra291 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']My też przyszliśmy się przywitać. Również deszczowo. :shake: Witamy! [quote name='Nati28']Przesylamy wieczorne mizianko :loveu: Dzięki:pByło mizianko;) [quote name='eve86']Witamy wieczornie i pozdrawiamy mała Suzi :loveu: Witamy cieplutko!Pozdrawiamy:) [quote name='karkakarka']Witam wieczorową porą :lol: Hej!;) [quote name='iwa63']Witamy w sobotni poranek;) Cześć!;) [quote name='Nati28']Dzien dobry :lol::loveu: Dzień dobry:loveu: [quote name='eve86'] Witamy witamy weekendowo i deszczowo :) Cześć!!!:loveu: [quote name='JOYka']Cześć Hej!:loveu: [quote name='toffik']Witamy się słonecznie :) Co u Was słychac? Hej! U nas wszystko ok.Dzisiaj była ładna pogoda wię Suzi mogła długo bawić się w ogrodzie:multi::loveu: [quote name='iwa63']Witam jeszcze dzisiaj trochę pochodziłam po galeriach i bym cię przeoczyła ale cię wyłapałam hihi i tym sposobem jestem co słychać u pięknej Suzi? Witamy cieplutko! Suzi przed chwilą dostała gryzaka(bucik ze skórek)...bardzo się ucieszyła:multi::loveu: Nie daję go nawet dotknąć :evil_lol::evil_lol: Z powodu wielu obowiązków troszkę nas tu nie było:-( Już nadrabiamy zaległości->pędzimy do Waszych galerii:lol: ps.Dziękujemy,że do nas zaglądacie:loveu::loveu::loveu: Quote
pycia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy wieczorkiem,pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy do nas na new fotki;) Quote
moniczkaa86 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć :loveu: Może jakieś nowe fotki..? :roll: Quote
sandra291 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Witamy wszystkich cieplutko!!!:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia(robione jakiś czas temu): Zobaczcie co ja mam:cool3: Ciekawe jak to smakuje?!:razz::eviltong: Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy:bye: Suzi śliczna:loveu: Quote
toffik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='sandra291'] Hej! U nas wszystko ok.Dzisiaj była ładna pogoda wię Suzi mogła długo bawić się w ogrodzie:multi::loveu: Oj jak ja Wam zazdroszczę tego ogrodu. Spacery między blokami to nie to samo :( Quote
Recommended Posts