Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suzi urodziła się 5.03.2009r. Jest ze mną od 12.05.2009r

Co lubi:zabawy,spacery,towarzystwo,patrzeć przez okno,gości,jazdę samochodem,spać i wiele innych rzeczy:D:D:D

Czego nie lubi:kąpania,czesania,suszarki(chociaż pomału się do niej przekonuje),być sama

Gdzie śpi: z panią w łóżku;)

Ulubiona zabawka:gumowy kurczak

SUZI-moje kochane maleństwo:

• Replies 457
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FREDZIU napisał(a):
Super, ze nowa galeryjka powstała. Super słodka panieka, moja jest w podobnym wieku. Pozdrowienia od Fredzi:multi::multi::lol::lol:zapraszamy do nas

Dziękujemy. Twoja jest troszkę starsza-fajnie:lol:

Posted

Witamy się w nowej galerii :loveu:
Patrze na Suzi i nie mogę uwierzyć kiedy moja tak urosła. W pażdzierniku będzie mieć 3 latka. Ciągle wydaje mi sie małym szczeniaczkiem bo ciągle uwielbia kolanka i głaski :loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Witam :loveu:

Fajnym maluszkiem była :loveu: Nie obcinasz jej włosów na uszach?

jeszcze nie miała obcinanych(bo jak pytałam veta to stwierdził,że lepiej troszkę poczekać)....Ale będę jej obcinać.

Posted

Jak się nie mylę to mam taką samą smycz i obroże (kupiłam na allegro komplet razem z ozdóbką, komplecik skórzany- udało mi się za 45 zł :D a normalnie po 99 :O) nawet kolorek taki sam :D.

Niuńka jest śliczna :) Jak podetniesz włoski na uszkach będzie trochę inaczej wyglądała :)

• 2 weeks later...