Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie czytam te posty powystawowe i ręce same składają się do gratulacji dla Was wszystkich! Tak więc serdeczne gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy w Bydgoszczy, ze szczególnym uwzględnieniem Paolinki (liczę na obszerną relację z wystawy podczas naszej wspólnej drogi do Kaliningradu).
Jeszcze raz serdeczne gratulacje!
Pzdr.

Posted

no ja rowniez wszystkim gratuluje, wielkie brawa dla Was i oczywiscie psiurkow :klacz: :multi: :laola:

mam pytanie, czy to jest sprawiedliwe kiedy psiak jest swietnie zbudowany, piekny, posluszny itd. ogolnie najlepszy ze wszystkich psow, a przegrywa tylko dlatego ze zabandazowana lapke??

prosze Was o wstawianie foteczek, jesli ktos takie porobil, najlepiej wszystkich psiaczkow i wielu ras, kazda mile widziana!!

Posted

czesc wszystkim! Mam troche fotek, tylko sa to same fotki nie wiem co gdzie bylo ani co wygralo oprocz wlasnego ringu i wlasnej rasy.
A wiec
Nasze Ca De Bou
w posredniej moj Aresik - doskonala ,CWC, Zwyciezca Rasy
w mlodziezy Majka - doskonala , Zwyciezca Mlodziezy

Bulik

Bulik dogory nogami

Bulik

Maly bulik

Itakie fajne psy komondory i pozdrowienia dla wlasciciela ktory fajnie o nich opowiadal

Posted

ASA swietne foty :D psiaki sliczne, a tego komondorka tez widzialam i chwile przy nim postalam i posluchalam ciekawych opowiastek wlasciciela :P :wink:
czy ktos jeszcze ma jakies foty?? jesli tak to czekamy na nie cierpliwe!! :D

Posted

Paolinka Gartulacje widzialam ciebie na ring i robilam fotki zreszta wszytsko jest w Galeri!
Zapraszma jest wstawionych już ok 100 zdjec chyba ;)
Jest dużo bardzo dużo beagli :P zreszta sami zobaczcie
A ja spotkalam Jovanne i widzialam Paolinke i przechodzilam i nawet fotki psiakom ASY zrobilam :evilbat:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak sobie czytam te posty powystawowe i ręce same składają się do gratulacji dla Was wszystkich! Tak więc serdeczne gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy w Bydgoszczy, ze szczególnym uwzględnieniem Paolinki (liczę na obszerną relację z wystawy podczas naszej wspólnej drogi do Kaliningradu).
Pzdr.
Czy ty może byłas na wystawie w Bydgoszczy? Bo czarnemu basenji fotki zrobilam sa w galeri

Posted

[quote name='Weron_ciau'][quote name='Asiaczek']Tak sobie czytam te posty powystawowe i ręce same składają się do gratulacji dla Was wszystkich! Tak więc serdeczne gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy w Bydgoszczy, ze szczególnym uwzględnieniem Paolinki (liczę na obszerną relację z wystawy podczas naszej wspólnej drogi do Kaliningradu).
Pzdr.
Czy ty może byłas na wystawie w Bydgoszczy? Bo czarnemu basenji fotki zrobilam sa w galeri
Nie, nie byłam w Bydgoszczy. Być może jakaś moja konkurencja przyjechała do Bydgoszczy a piesek (jeżeli to jest ten, o którym myślę) to VICTORY & FREEDEM Faraoland.
Pzdr.