Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam z wystawy .Było super na pewno o wiele lepiej niż na Walentynkowej ;).Pogoda dopisała .Beagle były śliczne bo przy nich sterczałam najwięcej. Championa dostał starszy brat mojej Angie są po tych samych rodzicach ;).Poznałam Weron ..Spotkałam Flarie ...;) Sorka nie pytajcie mnie kto w czym wygrał bo jestem za zielona na takie szczegóły.
I okazało się ,że widziałam Paolinke tylko, nie wiedziałam,że to ona, jej sunia zwyciężyła a piesek chyba zdobył 2 miejsce ....

Posted

jovanna - nie nie, moje oba psy wygraly ;)
Pies w championach.
Sunia w otwartej.... I kolejny BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o
Dobra passa po Łodzi. Tym razem nie od szwajcara, tylko od dunki.
Strasznie sie ciesze, bo Beagle to bardzo licznie obstawiana rasa :angel: :angel:
Widzialam kilku Dogomaniakow, a Veronike widzialam jak mi (chyba) fotke robila :lol: Niestety bylam na ringu i nie moglam rozmawiac :(
Kolejna udana wystawa za nami :fadein:

Posted

hej wszystkim, bylam na tej wystawie i bylo naprawde niezle, a psy przepiekne, niestety fot nie zrobilam :cry: , dlatego prosze wszystkich bardzo o foty szczegolnie spanieli (cavalierkow, amerykanow, anglikow itd.), seterow, astow, ridgebackow, jesli ktos ma chocby kilka fot psow z wystawy, niekoniecznie tych ras co wymienilam to prosze ich o wstawienie tu lub wyslanie mi na maila aga86aga@buziaczek.pl

Posted

[quote name='paolinka']jovanna - nie nie, moje oba psy wygraly ;)
Pies w championach.
Sunia w otwartej.... I kolejny BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o
Dobra passa po Łodzi. Tym razem nie od szwajcara, tylko od dunki.
Strasznie sie ciesze, bo Beagle to bardzo licznie obstawiana rasa :angel: :angel:
Widzialam kilku Dogomaniakow, a Veronike widzialam jak mi (chyba) fotke robila :lol: Niestety bylam na ringu i nie moglam rozmawiac :(
Kolejna udana wystawa za nami :fadein:

upss sorry zasugerowałam się ,ale jak dostałaś za sunie to osobiście widziałam ;) i stałam obok ciebie z moim szkrabem ;).Weronika zrobiła śliczne foteczki ,ale jutro zapewne was nimi zasypie ;)

http://img258.echo.cx/my.php?image=wystawa054cg.jpg
http://img167.echo.cx/my.php?image=wystawa088gd.jpg

Posted

witam
My równiez zadowolone po wystawie jestesmy bardzo.
Ładna pogoda,dobra organizacja,pyszne naleśniki francuskie,dużo znajomych tylko szkoda że sedziowie nie w 100%przypadli nam do gustu :( i tylko Pandora była z nami :D ,Luna musiała zostać w domku. :cry:
Pandora "przypieczętowała" 8) ten pełen dla niej sukcesów weekend i skończony w sobote Championat Polski kolejnym CWC i NSwR. :lol:

Gratulacje dla Dogomaniaków!

pozdrawiam iwona

Posted

My za 2. miejsce (z oc. doskonala) nie odstalismy ani srebrnego medalu, ani nawet blekitnej wstazeczki.
Czy to oddzial bydgoski przyoszczedzil, czy akurat trafila sie nam niezwykle gospodarna sedzina ;) ?