jovanna Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Wróciłam z wystawy .Było super na pewno o wiele lepiej niż na Walentynkowej ;).Pogoda dopisała .Beagle były śliczne bo przy nich sterczałam najwięcej. Championa dostał starszy brat mojej Angie są po tych samych rodzicach ;).Poznałam Weron ..Spotkałam Flarie ...;) Sorka nie pytajcie mnie kto w czym wygrał bo jestem za zielona na takie szczegóły. I okazało się ,że widziałam Paolinke tylko, nie wiedziałam,że to ona, jej sunia zwyciężyła a piesek chyba zdobył 2 miejsce .... Quote
góral Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Bis dla miniaturowego czarnego pudla Kudos LEXUS naszej dogomaniacznki Santy GRATULACJE :D :P :D Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gidget napisał(a):Karka- Niemcy:) Dzięki :) A już miałam nadzieję ,że to być może pierwsze w Polsce cudeńka :roll: Quote
paolinka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jovanna - nie nie, moje oba psy wygraly ;) Pies w championach. Sunia w otwartej.... I kolejny BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o Dobra passa po Łodzi. Tym razem nie od szwajcara, tylko od dunki. Strasznie sie ciesze, bo Beagle to bardzo licznie obstawiana rasa :angel: :angel: Widzialam kilku Dogomaniakow, a Veronike widzialam jak mi (chyba) fotke robila :lol: Niestety bylam na ringu i nie moglam rozmawiac :( Kolejna udana wystawa za nami :fadein: Quote
Gidget Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 gratulacje dla wszystkich;D Paolinka- oby tak dalej;* Quote
Agasia Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 gratulacje!! :) No paolinka zgarniasz w tym roczku z Tiga ladnie 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Mi niestety na MP nie udało się zdobyć lokaty, ale za to mój Cavalier w kl.szczeniąt zdobył 1 lokate i ocente WO :angel: Quote
paolinka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 4 bylam, eliminacje dzielnie znioslam, final tez, o! :evilbat: :wink: A jakie ladne nagrody.... 8) Quote
carotina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='paolinka']4 bylam, eliminacje dzielnie znioslam, final tez, o! :evilbat: :wink: gratulacje :P A jakie ladne nagrody.... 8) tzn.? 8) Quote
Gidget Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 http://img119.echo.cx/img119/887/dsc038238jx.jpg <- mp, gr starsza :)8) Quote
carotina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 chyba mnie wzrok nie myli i to Ty Asiu na trzeciej lokacie :) gratuluje :D :D A Zosia zwyc. dnia? :D Quote
rysiczka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratki dla wszytskich!!! Paolinka rozszalalas sie z Tiga!!! :D Quote
Niuszka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 hej wszystkim, bylam na tej wystawie i bylo naprawde niezle, a psy przepiekne, niestety fot nie zrobilam :cry: , dlatego prosze wszystkich bardzo o foty szczegolnie spanieli (cavalierkow, amerykanow, anglikow itd.), seterow, astow, ridgebackow, jesli ktos ma chocby kilka fot psow z wystawy, niekoniecznie tych ras co wymienilam to prosze ich o wstawienie tu lub wyslanie mi na maila aga86aga@buziaczek.pl Quote
amokk Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 hej a wie ktos jak bylo w goldenach w posredniej ? :) gratuluje paolinko :) i wszystkim dogomaniakom Quote
jovanna Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 [quote name='paolinka']jovanna - nie nie, moje oba psy wygraly ;) Pies w championach. Sunia w otwartej.... I kolejny BOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o Dobra passa po Łodzi. Tym razem nie od szwajcara, tylko od dunki. Strasznie sie ciesze, bo Beagle to bardzo licznie obstawiana rasa :angel: :angel: Widzialam kilku Dogomaniakow, a Veronike widzialam jak mi (chyba) fotke robila :lol: Niestety bylam na ringu i nie moglam rozmawiac :( Kolejna udana wystawa za nami :fadein: upss sorry zasugerowałam się ,ale jak dostałaś za sunie to osobiście widziałam ;) i stałam obok ciebie z moim szkrabem ;).Weronika zrobiła śliczne foteczki ,ale jutro zapewne was nimi zasypie ;) http://img258.echo.cx/my.php?image=wystawa054cg.jpg http://img167.echo.cx/my.php?image=wystawa088gd.jpg Quote
ofcca Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 witam My równiez zadowolone po wystawie jestesmy bardzo. Ładna pogoda,dobra organizacja,pyszne naleśniki francuskie,dużo znajomych tylko szkoda że sedziowie nie w 100%przypadli nam do gustu :( i tylko Pandora była z nami :D ,Luna musiała zostać w domku. :cry: Pandora "przypieczętowała" 8) ten pełen dla niej sukcesów weekend i skończony w sobote Championat Polski kolejnym CWC i NSwR. :lol: Gratulacje dla Dogomaniaków! pozdrawiam iwona Quote
ofcca Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 samojed napisał(a):Gratulujemy i pozdrawiamy ;-) Dziękujemy ślicznie i do zobaczenia! :lol: Quote
Zeliika Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 My za 2. miejsce (z oc. doskonala) nie odstalismy ani srebrnego medalu, ani nawet blekitnej wstazeczki. Czy to oddzial bydgoski przyoszczedzil, czy akurat trafila sie nam niezwykle gospodarna sedzina ;) ? Quote
Ewelinaa Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A nie wiecie jak poszło afganom :( bo ja nic nie wiem Quote
Recommended Posts