jovanna Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 OOO jak fajnie jest wystawa i znowu kogoś z dogomaniaków poznam ;) ..Ja będę jako widz .Angie jest jeszcze za mała na wystawę. Mam pytanko.Czy ja mogę swojego pieseczka wziąść na wystawę w ramach oswajania go z tłumem, piesami ?...i chce też ją pokazać hodowczyni.Nie wiem czy mnie wpuszczą z psem jeśli nie bierze udziału w wystawie. :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Może jakoś się uda :roll: Ja na walentynkowej wystawie weszłam z Atosem chociaż nie był ujęty w katalogu.A MP to skrót od konkurencji Młody Prezenter.Więcej informacji na stronie www.juniorhandling.pl 8) Quote
Flaire Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 jovanna napisał(a):Czy ja mogę swojego pieseczka wziąść na wystawę w ramach oswajania go z tłumem, piesami ?...i chce też ją pokazać hodowczyni.Nie wiem czy mnie wpuszczą z psem jeśli nie bierze udziału w wystawie. :roll:jovanna, a czytałaś mój post o dwa posty nad Twoim? W potwierdzeniu piszą, że nie wpuszczą. A jak to będzie naprawdę, to nikt Ci na pewno nie powie. Quote
Niuszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 bardzo prosze o informacje o ktorej godzinie zaczyna sie ta wystawa i ile kosztuje wstep na wystawe dla 'publicznosci'?? bede bardzo wdzieczna za szybka odpowiedz Quote
Weron_ciau Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 o której to nei wiem :lol: Powyzej 15 i 15 10zł i samochód 10zł ;) chyba ;) Quote
Daisunia Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 na jakies stronie mogę zobaczyć katalog przed wystawowy tej wystawy ?? Quote
bysterka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 no jak sadze na stronie bydgoszczy :P wejdz na nia ze strony www.zkwp.org.pl :) Quote
Niuszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 czyli za jedna osobe 10zl, za samochod tez 10zl?? dzieki za odp. :D Quote
Daisunia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 no jak sadze na stronie bydgoszczy wejdz na nia ze strony www.zkwp.org.pl thinx :) pozdr. Quote
Weron_ciau Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Niuszka napisał(a):czyli za jedna osobe 10zl, za samochod tez 10zl?? dzieki za odp. :Dtak chyba tak ;) Quote
karenina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ja z prosba.. Gdyby komus udalo sie zrobic zdjecie charcikowi wloskiemu EXTAZY Gorzowska Panorama to ja bede bardzo wdzieczna.. Za ew. wynik owej suni tez. A wszystkim wystawiajacym zycze powodzenia!! Quote
karenina Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Charty, sa na ringu nr 7. Tam chyba jej trzaba bedzie szukac, o ktorej bedie oceniana nie wiem :) Ale jesli sie uda bede wdziecza, moj mail k.fraczkiewicz@wp.pl Quote
Weron_ciau Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 gdybys powiedziala wczesneij....ale mam jakies zdjecia chartów moze akurat ;) ufff ok 500 zdjec i najwazneijsze spotkalam JOVANNE no i widzialam paolinke a rece mam tak spalone bo cały czas z aparatem biegalam 8) ale było super ;) Quote
carotina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Weron_ciau napisał(a):gdybys powiedziala wczesneij....ale mam jakies zdjecia chartów moze akurat ;) ufff ok 500 zdjec i najwazneijsze spotkalam JOVANNE no i widzialam paolinke a rece mam tak spalone bo cały czas z aparatem biegalam 8) ale było super ;) no to szybciutko wstawiaj fotki :P , a masz jakieś shih-tzu? Quote
karenina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Weron ciau , za wszelakie inne zdjecia chartow tez bede wdzieczna:) Quote
maga18 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 yyyy... nie znalazlam katalogu przedwystawowego na stronie Zk w Bydgoszczy, w zwiazku z tym prosze o stawke grzywaczy :lol: Z gory wielkie dzieki! Quote
carotina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Chiński grzywacz Psy młodzieży ASKO Ele-Melek Chiński grzywacz Psy młodzieży Sasquehanna (FCI) DEDUR Chiński grzywacz Psy młodzieży FARAON z Chmielnik Chiński grzywacz Psy młodzieży HALLE LION Dzieci Simby Chiński grzywacz Psy młodzieży OLINEK Rossini Chiński grzywacz Psy młodzieży Rozzmatazz SUCCESSFUL WAY FOR VIVAT SUNRISE Chiński grzywacz Psy otwarta HASSAN Rossini Chiński grzywacz Psy otwarta TAIBERRY von Shinbashi Chiński grzywacz Psy otwarta VIVAT SANRAIZ ADVENTURE Chiński grzywacz Psy championów FIRCYK Vivarium Chiński grzywacz Psy championów HUNCWOT Vivarium Chiński grzywacz Psy championów ZHOLESK EDMOND Chiński grzywacz Suki młodzieży ŁESKA Rossini Chiński grzywacz Suki pośrednia Dar Smoka ALIJA Chiński grzywacz Suki pośrednia BARBIE Chrustowianki Chiński grzywacz Suki pośrednia CRAZY LADY von Hellmundin Chiński grzywacz Suki pośrednia CZEKOLADKA z Gangu Łysych Chiński grzywacz Suki pośrednia VELLAR PLJUS KRISTEL II Chiński grzywacz Suki pośrednia VIVAT SANRAIZ JA SOLO SENSATION Chiński grzywacz Suki otwarta DEEKAYS LAST MINUTE DECISION Chiński grzywacz Suki otwarta IKEBANA Vivarium Chiński grzywacz Suki otwarta JETTA Skansen Anary Chiński grzywacz Suki otwarta OLIWIA ORCA Amitycja Quote
Atomic Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Moge prosić o stawke husky i collie długowłosych ? Plizzz :D Quote
Matagi Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 wykaz zgłoszonych psów jest tu: http://zkwp.bydgoszcz.pl/ Quote
carotina Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jest na stronie oddziału, naprawde :lol: Siberian Husky Psy szczeniąt AGAT C'Est La Vie Siberian Husky Psy szczeniąt ORFEUS Arktogea Siberian Husky Psy młodzieży ANUCINO PRINCES Książęta Północy Siberian Husky Psy młodzieży DEMON Śnieżne Psy Siberian Husky Psy pośrednia DURANGO NIKE'S Nitor Nivalis Siberian Husky Psy pośrednia GREENLAND Hydrargium Siberian Husky Psy pośrednia UNTIL THE TOP of Baker Lake Siberian Husky Psy otwarta AASAQ QIMMEQ z Miasta Na Soli Siberian Husky Psy otwarta ATMAN Iditarod Siberian Husky Psy otwarta DAKOTA NIK'E Nitor Nivalis Siberian Husky Psy otwarta SENATOR Eskimo River Siberian Husky Suki młodzieży SEONA de Ciukci Siberian Husky Suki pośrednia ASZKA MOUNTAIN STREAM Siberian Husky Suki pośrednia PANTERA Błękitny Skarabeusz Siberian Husky Suki pośrednia PASSA Błękitny Skarabeusz Siberian Husky Suki otwarta ALABAMA Fortunatus Siberian Husky Suki otwarta ANCHORAGE Fortunatus Siberian Husky Suki otwarta BAJA z Miasta Na Soli Siberian Husky Suki otwarta FINA z Andrzejowego Ogrodu Siberian Husky Suki otwarta KELLI Albus Siberian Husky Suki otwarta SUN AND WIND Eskimo River Siberian Husky Suki otwarta SWEETY PRINCESS Książęta Północy Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Jak ktos wróci z wystawy to błagam :modla: :modla: napiszcie skąd były dwa zgłoszone portugalskie psy wodne :) Quote
Nitencja Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Czyzby jeszcze nikt z Bydgoszczy nie wrocil ?? :-o Kto wygral grupe III ?? Kto BISa ??;-) Jak ktos wie to prosze podzielic sie wiedza :) Quote
Recommended Posts