Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weron ciau
To jak mozesz to sie dowiedz jak z dworca najlepiej sie dostac na wystawe, ja musze byc ok 9.30 . i czy to daleko? Dzieki

Posted

ASA napisał(a):
Weron ciau
To jak mozesz to sie dowiedz jak z dworca najlepiej sie dostac na wystawe, ja musze byc ok 9.30 . i czy to daleko? Dzieki

A więc tak dowiedziałm się że jeśli sie wysiadzie na stacji Bydgoszcz Leśne to jest zdecydowanie bliżej i szybciej ponieważ pójdzie sie Modrzewiowią i jest sie na miejscu chyba :lol' zresztą pokaze mapkę za chwilkę.
Aha pieszo około 15 min ze staci ;) Bydgoszcz Leśna oczywiście bo z głównej to nei weim

Posted

Po tym identyfikatorze bedzie można mnie rozpoznać na wystawie ;) Jeśli ktoś mnei znajdzie to niech zaczepi prosze ;)
Pozdrawiam Weronika
P.S. Mam 13 lat jetsem niska i am stały aparat na zębach ;)

Posted

[quote name='Mokka'] Znów Moniuś pójdzie po świadectwo zdrowia na wystawę :P

Jasna choleera!!!
Na smierc zapomnialam. Kuswa!
Ja juz prawie jestem w Bydgoszczy, a w tej chwili mi przypomnialas ze wypadaloby miec jakies swiadectwo zdrowia dla psa.

Magdaaaaa
Da rade cos zalatwic, zebym wlazla bez zaswiadczenia? Nie dam rady juz tego zalatwic, wyjezdzam jutro rano.

Posted

Dziewczyny, nie wariujcie. Przed Opolem też była bardzo "namiętna" dyskusja o te zaświadczenia wet. A jak przyszło co do czego, to wet. przy wejściu nawet słowem się nie zająknął o ten dokument; sprawdził tylko aktualność wścieklizny i to wszystko.
W Bydgoszczy powinno być tak samo - PASZPORT Z AKTUALNĄ WŚCIEKLIZNĄ!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dziewczyny, nie wariujcie. Przed Opolem też była bardzo "namiętna" dyskusja o te zaświadczenia wet. A jak przyszło co do czego, to wet. przy wejściu nawet słowem się nie zająknął o ten dokument; sprawdził tylko aktualność wścieklizny i to wszystko.
W Bydgoszczy powinno być tak samo - PASZPORT Z AKTUALNĄ WŚCIEKLIZNĄ!!!
Pzdr.

Flaire napisał(a):
Ja w końcu dzisiaj dostałam potwierdzenie i jedyne, co jest wymagane to aktualna wścieklizna.

Mam nadzieję, że nie w paszporcie :-?

Posted

[quote name='Mokka']Mam nadzieję, że nie w paszporcie :-?
Cytuję:

3. Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie.

Ale również:
4. Wstęp na wystawę mają wyłącznie psy ujęte w katalogu.

Porozmawiaj z Magdą, żeby ona załatwiła odpowiednie pozwolenie. W Warszawie dwa lata temu mieli listę psów biorących udział w pokazach.

Posted

Cavalierka napisał(a):
Weron_ciau, więc może się spotkamy ja będę w Bydgoszczy, wiec jak coś to wyszukuje czy nie masz wizytówki :lol: A będziesz na MP 8)

mam wizytówkę jets na poprzedneij stronie....a ty masz??
Jak co to na gg może sie uda spatkac ;)
4875776 - gg moje ;)
A co to mp? :lol: :oops: