gwiezdny-wyslannik Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ja z chęcią ci podam Flaire!Zaraz napisze. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Psy młodzież ATUT Ptasie Siedlisko Suki młodzież ARIADNA Ptasie Siedlisko Flaire ANNAPURNA Quote
Weron_ciau Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy organizujecie jakieś spotkanko? na wsytawce oczywiście? Quote
ASA Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Weron ciau To jak mozesz to sie dowiedz jak z dworca najlepiej sie dostac na wystawe, ja musze byc ok 9.30 . i czy to daleko? Dzieki Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dostałam dziś potwierdzenie zgłoszenia z Bydzi :D Expresowe tempo :D Quote
Zeliika Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ja tez dostalam wczoraj, a zglaszalam ostatniego dnia faxem. Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 ASA napisał(a):Weron ciau To jak mozesz to sie dowiedz jak z dworca najlepiej sie dostac na wystawe, ja musze byc ok 9.30 . i czy to daleko? Dzieki A więc tak dowiedziałm się że jeśli sie wysiadzie na stacji Bydgoszcz Leśne to jest zdecydowanie bliżej i szybciej ponieważ pójdzie sie Modrzewiowią i jest sie na miejscu chyba :lol' zresztą pokaze mapkę za chwilkę. Aha pieszo około 15 min ze staci ;) Bydgoszcz Leśna oczywiście bo z głównej to nei weim Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A z Bydgoszcz Główna to jest zdecydowanie dalej...no i chyba dluzej... Quote
Flaire Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Weron_ciau, piękna mapka! Ja pamiętam tę okolicę z wystawy walentynkowej i to jest naprawdę kilka kroków od tej stacji! Quote
Weron_ciau Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 ha czyli trafiłam i mam nadzieje że to pomoze ;) Quote
Weron_ciau Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Po tym identyfikatorze bedzie można mnie rozpoznać na wystawie ;) Jeśli ktoś mnei znajdzie to niech zaczepi prosze ;) Pozdrawiam Weronika P.S. Mam 13 lat jetsem niska i am stały aparat na zębach ;) Quote
Agasia Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Weron bogini tez chce taki identyfikatorek!! :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Agasia napisał(a):Weron bogini tez chce taki identyfikatorek!! :lol: już poprosiłam bo to nei ja robie ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Weron_ciau, więc może się spotkamy ja będę w Bydgoszczy, wiec jak coś to wyszukuje czy nie masz wizytówki :lol: A będziesz na MP 8) Quote
PATIszon Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='Mokka'] Znów Moniuś pójdzie po świadectwo zdrowia na wystawę :P Jasna choleera!!! Na smierc zapomnialam. Kuswa! Ja juz prawie jestem w Bydgoszczy, a w tej chwili mi przypomnialas ze wypadaloby miec jakies swiadectwo zdrowia dla psa. Magdaaaaa Da rade cos zalatwic, zebym wlazla bez zaswiadczenia? Nie dam rady juz tego zalatwic, wyjezdzam jutro rano. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Dziewczyny, nie wariujcie. Przed Opolem też była bardzo "namiętna" dyskusja o te zaświadczenia wet. A jak przyszło co do czego, to wet. przy wejściu nawet słowem się nie zająknął o ten dokument; sprawdził tylko aktualność wścieklizny i to wszystko. W Bydgoszczy powinno być tak samo - PASZPORT Z AKTUALNĄ WŚCIEKLIZNĄ!!! Pzdr. Quote
Flaire Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ja w końcu dzisiaj dostałam potwierdzenie i jedyne, co jest wymagane to aktualna wścieklizna. Quote
bysterka Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 no to bdb. ja bede na gonczych polskich i na mp ide :) Quote
Ka-Vanga Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Flaire musimy sie jakos powoli umawiac co i jak :wink: . Quote
Mokka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Asiaczek napisał(a): Dziewczyny, nie wariujcie. Przed Opolem też była bardzo "namiętna" dyskusja o te zaświadczenia wet. A jak przyszło co do czego, to wet. przy wejściu nawet słowem się nie zająknął o ten dokument; sprawdził tylko aktualność wścieklizny i to wszystko. W Bydgoszczy powinno być tak samo - PASZPORT Z AKTUALNĄ WŚCIEKLIZNĄ!!! Pzdr. Flaire napisał(a):Ja w końcu dzisiaj dostałam potwierdzenie i jedyne, co jest wymagane to aktualna wścieklizna. Mam nadzieję, że nie w paszporcie :-? Quote
Flaire Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='Mokka']Mam nadzieję, że nie w paszporcie :-? Cytuję: 3. Przy wejściu na teren wystawy należy przedstawić aktualne świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie. Ale również: 4. Wstęp na wystawę mają wyłącznie psy ujęte w katalogu. Porozmawiaj z Magdą, żeby ona załatwiła odpowiednie pozwolenie. W Warszawie dwa lata temu mieli listę psów biorących udział w pokazach. Quote
Weron_ciau Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Cavalierka napisał(a):Weron_ciau, więc może się spotkamy ja będę w Bydgoszczy, wiec jak coś to wyszukuje czy nie masz wizytówki :lol: A będziesz na MP 8) mam wizytówkę jets na poprzedneij stronie....a ty masz?? Jak co to na gg może sie uda spatkac ;) 4875776 - gg moje ;) A co to mp? :lol: :oops: Quote
Recommended Posts