orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tylko sie nie zapomnij zglosic, bo dzis termin mija :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Hahaha no wlasnie musze zaraz to zrobic :lol: . Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga, a z czym Ty byś jechała? Jak Ty zgłosisz, to ja tez zgłoszę, ale chyba tylko małą... Z drugiej strony, Misię będe miała zrobioną po Łodzi.... :niewiem: Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Flaire napisał(a):Ka-Vanga, a z czym Ty byś jechała? : ona z Toba:)))) Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):ona z Toba:))))Tiaa, tylko czy wie, w jakiej rasie mnie zgłosić? Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 aaa zglosic...no tak niedoczytalam:)))myslalam,ze pytasz kto z kim jedzie:))))jest za wczesnie jak dla mnie:))) nie,chyba zglaszacie sie oddzielnie:))zeby pretensji nie bylo:)))) Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Buahahaha Orsini, Flaire chodzilo o to z jakim psem jade :lol: . Flaire, ja bym brala mojego malucha do mlodziezy :D . Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buahahaha Orsini, Flaire chodzilo o to z jakim psem jade :lol: .Dzięki, Ka-Vanga, mogę Cię zatrudnić jako tłumaczkę w relacjach Flaire-orsini? :wink: Jak z maluchem, to mogłabym właśnie Misię zgłosić. Już sama nie wiem... Znacie panią Jurek? Czy to właśnie ona sędziuje grupę? Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Flaire']Dzięki, Ka-Vanga, mogę Cię zatrudnić jako tłumaczkę w relacjach Flaire-Orsini? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak z maluchem, to mogłabym właśnie Misię zgłosić. Już sama nie wiem... Znacie panią Jurek? Czy to właśnie ona sędziuje grupę? Moja to sie na kolanach miesci, wiec zajmuje malutko miejsca :D . A p. Jurek to znam tylko tyle, ze mojej Bangi dala III miejsce na BISie Szczniaczkow w Bydgoszczy :wink: :D . Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Dobra, Ka-Vanga, to zgłaszamy, tak? Bo mnie samej jechać się nie chce... Tylko AT są niemal zawsze pierwsze na ringu, więc będziemy musiały wyjechać nieprawdopodobnie wcześnie - będzie OK? Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Zglaszamy, zglaszamy :D . Spoko sznaucery tez sa czesto pierwsze, haha tylko nie wiem jak ustawia kolorki. Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 ja juz dzisiaj NIE patrze na zadna obsade sedziowska, bo znowu wyjdzie jakis lewy sedzia!KaVanga widzialas podzial?myslalam, ze p. Waszkowski dostanie miniatury a dostal Mr.Z.Ostrowski!!! Quote
Mokka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Flaire napisał(a):A ja myślę o tym, żeby zgłosic młodą... Potrzebuje ktos transportu z Warszawy? Ja, ja i Moniuś!!! Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Mokka napisał(a):Flaire napisał(a):A ja myślę o tym, żeby zgłosic młodą... Potrzebuje ktos transportu z Warszawy? Ja, ja i Moniuś!!! :o :o :o Ka-Vandze już obiecałam, ale pewnie na upartego nawet we trójkę jakoś byśmy się pomieściły.... Zgłaszam tylko Api, Misia zostaje w domu. Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):ja juz dzisiaj NIE patrze na zadna obsade sedziowska, bo znowu wyjdzie jakis lewy sedzia!KaVanga widzialas podzial?myslalam, ze p. Waszkowski dostanie miniatury a dostal Mr.Z.Ostrowski!!! Widzialam, ale ja tam za Waszkowskim nie przepadam. Najpierw wychawal mojego olbrzyma pod niebiosa dajac mu wszystko, a za jakis czas mi pisze, ze pies nie w formie, a my wlasnie znad morza wrocilismy, gdzie psiak plywala codziennie i biegal kilometry. Haha sprawa sie pozniej wyjasnila, wygral pies, kroty mial u niego ciete uszy. No to ja dziekuje za takiego sedziego :evilbat: . Quote
Mokka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Flaire, nie wiedziałam, że jedziesz, za rzadko rozmawiamy ze sobą. :lol: By my pojechały na agility, bo Magda szuka ochotników, coby się powygłupiali. Znów Moniuś pójdzie po świadectwo zdrowia na wystawę :P Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Flaire napisał(a): :o :o :o Ka-Vandze już obiecałam, ale pewnie na upartego nawet we trójkę jakoś byśmy się pomieściły.... Zgłaszam tylko Api, Misia zostaje w domu. Ja mysle, ze spoko sie zmiescimy i bedzie weselej, ja z Bandziorkiem zajmujemy malutko miejsca :D . Quote
Mokka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No to jutro pogadamy, bo muszę już rzucić robotę, gdyż autobus pojedzie beze mnie. :P Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No to jadziem. :o Tylko, Mokka, wyjazd po ciemku jeszcze.... Bardzo, bardzo wcześnie. Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Apiszon zgłoszony. Ka-Vanga, a Ty miałaś okazję poznać tę moją wnusię, bo nie pamiętam? Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Flaire napisał(a):Apiszon zgłoszony. Ka-Vanga, a Ty miałaś okazję poznać tę moją wnusię, bo nie pamiętam? No wiesz Flaire :P , a na klubie to kto niby ja tak zachwalal jak nie ja :P :D . Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No wiesz Flaire :P , a na klubie to kto niby ja tak zachwalal jak nie ja :P :D .A, no to sorry :oops: . To wiesz, że malutka to ona nie jest :wink: . Ale w samochodzie jeździ bardzo grzecznie, chociaż tak daleko to jeszcze nigdy nie jechała... Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No wybaczam :wink: . Jesli sie tylko zgodzisz, to mysle, ze sie spokojnie pomiescimy :D . Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No wybaczam :wink: . Jesli sie tylko zgodzisz, to mysle, ze sie spokojnie pomiescimy :D .Już się zgodziłam. To mój awtabus będzie pełny! :D Ka-Vanga, czy Ty jedziesz do Łodzi? A jeśli tak, to którego dnia? Bo tam będę sama z dwoma psami i bardzo by mi sie przydał ktos do pomocy... Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Bede w niedziele, niestety jak to zwykle bywa sznaucery sa innego dnia niz terriery :roll: . A tak to bym Ci chetnie pomogla. No to super, bedzie fajowa wyprawa :angel: :D . Quote
Recommended Posts