Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga, a z czym Ty byś jechała?

Jak Ty zgłosisz, to ja tez zgłoszę, ale chyba tylko małą... Z drugiej strony, Misię będe miała zrobioną po Łodzi.... :niewiem:

Posted

aaa zglosic...no tak niedoczytalam:)))myslalam,ze pytasz kto z kim jedzie:))))jest za wczesnie jak dla mnie:)))
nie,chyba zglaszacie sie oddzielnie:))zeby pretensji nie bylo:))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Buahahaha Orsini, Flaire chodzilo o to z jakim psem jade :lol: .
Dzięki, Ka-Vanga, mogę Cię zatrudnić jako tłumaczkę w relacjach Flaire-orsini? :wink:

Jak z maluchem, to mogłabym właśnie Misię zgłosić. Już sama nie wiem...

Znacie panią Jurek? Czy to właśnie ona sędziuje grupę?

Posted

[quote name='Flaire']Dzięki, Ka-Vanga, mogę Cię zatrudnić jako tłumaczkę w relacjach Flaire-Orsini? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jak z maluchem, to mogłabym właśnie Misię zgłosić. Już sama nie wiem...

Znacie panią Jurek? Czy to właśnie ona sędziuje grupę?

Moja to sie na kolanach miesci, wiec zajmuje malutko miejsca :D . A p. Jurek to znam tylko tyle, ze mojej Bangi dala III miejsce na BISie Szczniaczkow w Bydgoszczy :wink: :D .

Posted

Dobra, Ka-Vanga, to zgłaszamy, tak? Bo mnie samej jechać się nie chce... Tylko AT są niemal zawsze pierwsze na ringu, więc będziemy musiały wyjechać nieprawdopodobnie wcześnie - będzie OK?

Posted

ja juz dzisiaj NIE patrze na zadna obsade sedziowska, bo znowu wyjdzie jakis lewy sedzia!KaVanga widzialas podzial?myslalam, ze p. Waszkowski dostanie miniatury a dostal Mr.Z.Ostrowski!!!

Posted

Mokka napisał(a):
Flaire napisał(a):
A ja myślę o tym, żeby zgłosic młodą...

Potrzebuje ktos transportu z Warszawy?

Ja, ja i Moniuś!!!
:o :o :o Ka-Vandze już obiecałam, ale pewnie na upartego nawet we trójkę jakoś byśmy się pomieściły....

Zgłaszam tylko Api, Misia zostaje w domu.

Posted

orsini napisał(a):
ja juz dzisiaj NIE patrze na zadna obsade sedziowska, bo znowu wyjdzie jakis lewy sedzia!KaVanga widzialas podzial?myslalam, ze p. Waszkowski dostanie miniatury a dostal Mr.Z.Ostrowski!!!

Widzialam, ale ja tam za Waszkowskim nie przepadam. Najpierw wychawal mojego olbrzyma pod niebiosa dajac mu wszystko, a za jakis czas mi pisze, ze pies nie w formie, a my wlasnie znad morza wrocilismy, gdzie psiak plywala codziennie i biegal kilometry. Haha sprawa sie pozniej wyjasnila, wygral pies, kroty mial u niego ciete uszy. No to ja dziekuje za takiego sedziego :evilbat: .

Posted

Flaire, nie wiedziałam, że jedziesz, za rzadko rozmawiamy ze sobą. :lol:
By my pojechały na agility, bo Magda szuka ochotników, coby się powygłupiali. Znów Moniuś pójdzie po świadectwo zdrowia na wystawę :P

Posted

Flaire napisał(a):
:o :o :o Ka-Vandze już obiecałam, ale pewnie na upartego nawet we trójkę jakoś byśmy się pomieściły....

Zgłaszam tylko Api, Misia zostaje w domu.

Ja mysle, ze spoko sie zmiescimy i bedzie weselej, ja z Bandziorkiem zajmujemy malutko miejsca :D .

Posted

Flaire napisał(a):
Apiszon zgłoszony.

Ka-Vanga, a Ty miałaś okazję poznać tę moją wnusię, bo nie pamiętam?

No wiesz Flaire :P , a na klubie to kto niby ja tak zachwalal jak nie ja :P :D .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No wiesz Flaire :P , a na klubie to kto niby ja tak zachwalal jak nie ja :P :D .
A, no to sorry :oops: . To wiesz, że malutka to ona nie jest :wink: . Ale w samochodzie jeździ bardzo grzecznie, chociaż tak daleko to jeszcze nigdy nie jechała...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
No wybaczam :wink: . Jesli sie tylko zgodzisz, to mysle, ze sie spokojnie pomiescimy :D .
Już się zgodziłam. To mój awtabus będzie pełny! :D

Ka-Vanga, czy Ty jedziesz do Łodzi? A jeśli tak, to którego dnia? Bo tam będę sama z dwoma psami i bardzo by mi sie przydał ktos do pomocy...

Posted

Bede w niedziele, niestety jak to zwykle bywa sznaucery sa innego dnia niz terriery :roll: . A tak to bym Ci chetnie pomogla.

No to super, bedzie fajowa wyprawa :angel: :D .