wix Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Kto bedzie ?? Ja raczej tak, z pinczerem srednim na JH :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Ja będę!!!! Również na JH z Cavalierkiem :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Proszę oto on: Grupa 1 Group Jadwiga Niciewicz Paweł Szemraj (PL) Mieczysław Gątkowski (PL) Owczarek niemiecki/German Shepherd Dog Grupa 2 Group Zbigniew Ostrowski (PL) Aleksander Waszkowski (PL) Viera Staviarska (SK) Jan Gajewski (PL) Appenzeller / Appenzell Cattle Dog Duży szwajcarski pies pasterski / Great Swiss Mountain Dog Entlebucher / Entlebuch Cattle Dog Jens Ramsing (DK) Berneński pies pasterski - SUKI / Bernese Mountain Dog - BITCHES Lisbet Ramsing (DK) Berneński pies pasterski - PSY / Bernese Mountain Dog - DOGS Iwona Matuszewska (PL) Maciej Kozber (PL) Sznaucer średni / Schnauzer Dorota Kuczyńska-Standełło (PL) Dog kanaryjski / Dogo Canario Dog z Majorki / Majorca Mastiff Owczarek środkowoazjatycki / Central Asia Shepherd Dog Piotr Król (PL) Czarny terier / Black Terrier Grupa 3 Group Andrzej Pławiński (PL) Terier szkocki / Scotish Terrier West Highland White Terrier Yorkshire Terrier Piotr Król (PL) teriery typu bull Małgorzata Jurek (PL) inne rasy / other breeds Grupa 4 Group Jan Sochalski (PL) Grupa 5 Group Janina Staniszewska-Borkowska (PL) Akita Mirosław Redlicki (PL) Alaskan Malamute Siberian Husky Maciej Kozber (PL) inne rasy / other breeds Grupa 6 Group Lisbet Ramsing (DK) Beagle Dorota Kuczyńska-Standełło (PL) inne rasy / other breeds Grupa 7 Group Vlado Piskay (SK) (PL) Grupa 8 Group Bogusława Szydłowicz-Polańczyk (PL) Labrador Retriever spaniele / Spaniels Elżbieta Chwalibóg (PL) inne rasy / other breeds Grupa 9 Group Wanda Kowalska (PL) Buldog francuski / French Bulldog Lhasa Apso Mops / Pug Shih Tzu Viera Terentyeva (BLR) inne rasy / other breeds Grupa 10 Group Janina Staniszewska-Borkowska (PL) Inne/Others Leszek Siejkowski (PL) - Młody Prezenter/Junior Handling - ELIMINACJE Viera Staviarska (SK) - Młody Prezenter/Junior Handling - FINAŁ Spis sędziów pochodzi ze strony ZK Quote
orsini Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 dzieki:))ale z ktorej strony???bo mnie interesuja miniaturowe sznaucery a nie napisalas:((((a jak bedzie pan Ostrowski to ja dziekuje za te wystwake! Quote
Gidget Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 pewnie z http://www.zkwp.pl/ ;) ale nic nie pisze o sznaucerach miniaturowych:/ chyba ze ja juz nie widze..... ja tez bede:) i oczywiscie na jh:) Quote
carotina Posted March 21, 2005 Posted March 21, 2005 a ja bym chciała, ale raczej nie bede :roll: no chyba, że by ktoś znajomy coś zgłaszał, no ale sie nie zapowiada :roll: A taka fajna :P sędzina :lol: :D Quote
Gidget Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 A taka fajna :P sędzina :lol: :D az taka fajna?? :P a czy moglby ktos pozyczyc mi psa na jh?? :)) Quote
Smile Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 mama nadziej ze bedzie lepsza organizacja niz dotychczas ja bede chyba ale bez psa Quote
Weron_ciau Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Powinnam sie zjawić jako widz! Pozdrawiam Weron Quote
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ja bym chetnie pojechala :angel: , a do kiedy zapisy :roll: . Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 do 19stego... ja bym pojechala, tylko nikt ode mnie nie jedzie buuu:((( Quote
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ooooo no to spox :D . A mi sie w sumie dobrze pociagiem jechalo z Wawy, tylko teraz nie wiem czy godziny beda pasowaly :roll: . Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 ja niby mam pociag,ale pociagiem???? no i mam 30min, zeby sei z dworca na stadion dostac...nawet nie wiem czy taxowka da rade... www.pkp.pl tam sa rozklady jazdy KaVanga :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Wiem gdzie sa rozklady :P :evilbat: . Chodzi o to, ze bezposredni jest tylko jeden i na miejscu jest 10.40. Z dworca blisko jest, bo jak wysiadziesz na odpowiednim to jakis kilometr drogi 8) . Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 na odpowiednim ni ewysiade, bo ja mam tylko pospiech, a ten sie pewnie na zadupiu nie zatrzymuje:((wiec z glownego ciekawe skolka jest...i ile kosztuja tam taxowy Quote
Agasia Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 A ja poszukuje transportu do bydzi jakos przez Tomaszow maz lub okolice... albo pociagiem gdybym mogla sie do kogos dolaczyc... bo ja sama to sie pogubie biedna :P Quote
Weron_ciau Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 orsini napisał(a):na odpowiednim ni ewysiade, bo ja mam tylko pospiech, a ten sie pewnie na zadupiu nie zatrzymuje:((wiec z glownego ciekawe skolka jest...i ile kosztuja tam taxowy różnie taxówki...można zamówic za darmo z dworca nawet (chyba wszędzie) A czy na stadion blidsko z dworca? nei wiem ja mam inną droge :fadein: mOŻE BY UDAŁO SIĘ TAM JAKOŚ SPOTKAĆ? Quote
Flaire Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 A ja myślę o tym, żeby zgłosic młodą... Potrzebuje ktos transportu z Warszawy? Quote
orsini Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tak KaVanga:))) a ja z Olsztyna potrzebuje:))nikt nie jedzie??? Quote
Ka-Vanga Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Haha Orsini, kochana zawsze mysli o mnie :calus: . Flaire, na 99% ja bym sie z Toba bardzo chetnie zabrala :D . Quote
Recommended Posts