Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Film oglądałam :) bardzo fajny, moim zdaniem dobra obsada aktorska, ale jednak jak to film familijny - nastawiony na szeroką rozbieżność widzów przez co staje się (moje odczucia) filmem strasznie dziecinnym, choć z drugiej strony - przecież taki był zamysł :lol: wielki szacun dla osób które pracowały przy filmie - praca z takim tabunem psiaków na pewno nie była łatwa :lol:

Posted

film bardzo dobry.Zwraca uwagę na to jak traktowane są zwierzęta,porzucane,usypiane w schroniskach.Na pewno nie było łatwo nakręcić filmu z udziałem tak dużej liczby psów

Posted

Mi się podoba ;) Na końcu jak zwykle - romantyczny happy end :eviltong:
Musiałam oglądać sama bo dla rodziców to już przekracza wszelkie normy oglądać 'dziecinne' filmy o psach :lol: Nie mniej mam pozytywne odczucia i polecam film - ot tak na poprawę humoru ;) I Shep :loveu::loveu:

Posted

A cena płyty mnie odrzuciała - 54.99 ... ;-)

A nie masz w mieście coś typu VideoWorld itp.? Ja wypożyczyłam na kilka dni i zapłaciła 8.10zł :)

Czy dziecinny to nie powiem :) Może dla kogoś był,dla mnie (jak już pisaliście) jest filmem familijnym,dla każdego coś się znajdzie.

Ciekawe ile czasu zajęło im kręcenie scen z ucieczką ze schroniska i z tym zawróceniem do tego hotelu. Sądzę,że dość długo xD

Posted

Mnie się film podobał. Wiadomo, że trochę dziecinny, ale przesłanie dla najmłodszej widowni bardzo ok. No i fajnie wyszkolone psy.
A najbardziej podobały mi się mechaniczne łowieczki dla bordera :lol: