zWiErZaKoMaNkA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Oglądał ktoś "Hotel dla psów"? Ja tak,bardzo mi się podobał. Poruszany jest wątek bezdomności i schronisk-usypianie zwierząt,traktowanie. Jakie są wasze odczucia? Quote
Kika9004 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Film oglądałam :) bardzo fajny, moim zdaniem dobra obsada aktorska, ale jednak jak to film familijny - nastawiony na szeroką rozbieżność widzów przez co staje się (moje odczucia) filmem strasznie dziecinnym, choć z drugiej strony - przecież taki był zamysł :lol: wielki szacun dla osób które pracowały przy filmie - praca z takim tabunem psiaków na pewno nie była łatwa :lol: Quote
Daga&Maks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 film bardzo dobry.Zwraca uwagę na to jak traktowane są zwierzęta,porzucane,usypiane w schroniskach.Na pewno nie było łatwo nakręcić filmu z udziałem tak dużej liczby psów Quote
.Agata. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Mi się podoba ;) Na końcu jak zwykle - romantyczny happy end :eviltong: Musiałam oglądać sama bo dla rodziców to już przekracza wszelkie normy oglądać 'dziecinne' filmy o psach :lol: Nie mniej mam pozytywne odczucia i polecam film - ot tak na poprawę humoru ;) I Shep :loveu::loveu: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 A cena płyty mnie odrzuciała - 54.99 ... ;-) A nie masz w mieście coś typu VideoWorld itp.? Ja wypożyczyłam na kilka dni i zapłaciła 8.10zł :) Czy dziecinny to nie powiem :) Może dla kogoś był,dla mnie (jak już pisaliście) jest filmem familijnym,dla każdego coś się znajdzie. Ciekawe ile czasu zajęło im kręcenie scen z ucieczką ze schroniska i z tym zawróceniem do tego hotelu. Sądzę,że dość długo xD Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Olka_Olga nie ma problemu :] Zawsze wychodzi taniej. Quote
dunia77 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mnie się film podobał. Wiadomo, że trochę dziecinny, ale przesłanie dla najmłodszej widowni bardzo ok. No i fajnie wyszkolone psy. A najbardziej podobały mi się mechaniczne łowieczki dla bordera :lol: Quote
zWiErZaKoMaNkA Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 A najbardziej podobały mi się mechaniczne łowieczki dla bordera :lol: Jak ich pilnował ^^ Takie bajery do moich 8 zwierząt też by się przydały ;] Quote
Recommended Posts