Poker Posted February 15 Posted February 15 Piękny komplet dostałam od Marzenki, mojej koleżanki. Dziękuję Ci z całego serca. Cel , dla którego zostanie przeznaczony dochód wybierze osoba, która zakupi tę piękność. Komplet wystawiłam również na OLX Quote
Poker Posted February 15 Author Posted February 15 Zasady Komplet wystawiłam również na OLX Zakupy w drodze licytacji , możliwa opcja KT , gdy przebije aktualną cenę o 50 % Na wpłaty czekam 5 dni od momentu wysłania danych do przelewu koszt przesyłki pokrywa kupująca. Możliwość wysyłki rejestrowanej PP lub In Postem lub odbioru we Wrocławiu Mogę łączyć przesyłki dla kilku osób i z kilku bazarków. Quote
Poker Posted February 15 Author Posted February 15 Komplet - piękny naszyjnik z prawdziwych korali i kolczyki oprawione w srebro dla eleganckich pań na wyjątkowe okazje . Mogą stanowić dodatek do każdej stylizacji. Wykonany w pracowni Bożeny Stankiewicz. Jest niepowtarzalny. Próba srebra 925, punta z imieniem i nazwiskiem autorki. Długość naszyjnika 41 cm + 5 cm łańcuszek, średnica korala ok. 1,8 cm,długość wisiorka 4,5 cm, długość kolczyków 3 cm bez bigla. CW 1000 zł Quote
Poker Posted February 15 Author Posted February 15 Zapraszam eleganckie panie i ich panów do zakupu. Quote
Poker Posted February 16 Author Posted February 16 Dnia 16.02.2026 o 14:58, bakusiowa napisał: Piękny komplet. Oby znalazł nową właścicielkę. Mam nadzieję. Quote
Mazowszanka14 Posted February 23 Posted February 23 Komplet przepiękny i kolorystyka odpowiednia. Jak rozumiem z tytułu znalazł właściciela. Super ! Quote
Poker Posted February 23 Author Posted February 23 Dnia 23.02.2026 o 11:17, Mazowszanka14 napisał: Komplet przepiękny i kolorystyka odpowiednia. Jak rozumiem z tytułu znalazł właściciela. Super ! Niestety nie. Zamknęłam bazarek, bo nie było ofert. Quote
Recommended Posts