Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Postaramy sie zeby bylo duzooooo zdjec Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hihih a kiedy będą nowe fotki Shiraika?! :mad: Ciekawa jestem jak to cudo teraz wygląda, jak udał się do tatusia to tylko go schrupać :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ha ha ha no tak mi w sumie az tak wielkiej roznicy nie robi czy do tatusia czy do mamusi poniewaz rodzicow ma z wysokiej udanych, ale to nieznaczy ze tez dzieciaczki beda takie, dla mnie to najwazniejsze co niego wyrosnie, chociaz wlasnie to jest bardzo dziwne brat z miotu Shirai'ka jest bardzo drobnej budowy wazy 24 kg, a Shirai 29 kg, Kin ma apetyt bardzo duzy, Shirai od okolo 2 miesiecy kreci noskim na karme i nie zjada juz od dawna porci karmy przeznaczonej do jego wieku czyli okolo 440 g :roll:...a zdjecia juz mobilizuje sie od dawna, a teraz jeszcze sie pochorowalismy i nie mamy sily na nic Quote
Sandra&ABC Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 U nas niestety nie ma klasy BABY ... ubolewam ,ale cóż - poczekamy do marca najwyżej , ewentualnie Poznań wcześniej - tyle,że Kimi ma chorobę lokomocyjną więc nie wiem jak to będzie. Quote
Shirai - Koki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sa klasy Baby w Polsce trzeba sie dobrze zorientowac, z tego co slyszalam to na klubowkach. A czekac z wystawianiem malej do marca to sporo czasu...ja na pewno gdyby nie tutejszy klimat nie zrobilabym przerwy, natomiat uwazalam za strasznie sadystyczne meczenie mojego Misia i latanie po ringu w temperaturze powyzej 40 stopni, teraz pogoda sie normuje wiec bedziemy leciec po najwiekszych wystawach :evil_lol: Quote
Sandra&ABC Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 niby do marca trochę jest ,ale z drugiej strony mamy więcej czasu do przyzwyczajenia jej do jazdy samochodem - młoda zaraz wymiotuje a jak już wyjdzie to jest strasznie skołowana więc wystawianie jej w tym stanie nie miałoby większego sensu :) Quote
Agappe Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 jak tam uszko? stoi już w 100%? :roll: Quote
Sandra&ABC Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Tak :) obydwa już stoją :) Quote
Kateczka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 poprosimy zdjecia pięknej panienki :loveu: Quote
Sandra&ABC Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Będą zdjęcia :) dzisiaj kończy się Winobranie więc nie będzie już tyle pracy i będę mogła na spokojnie młodą obfocić :) Quote
Sandra&ABC Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Zdjęcia robione dzisiaj :) Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 śliczna dziewczynka:loveu: no to jak z tą pierwszą wystawą:cool3: Quote
Sandra&ABC Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 heheh kusi nie powiem , ale jeszcze myślimy nad tym ... jak tylko się zdecydujemy to dam znać :) Quote
Kateczka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja tu juz mojego kawalera ucze pięknie chodzić i stać, żeby się przed ksiezniczka nie ośmieszył :evil_lol: Quote
Sandra&ABC Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Hehehe to dobrze :D Moża nam tu jakieś swaty wyjdą :D Quote
Sandra&ABC Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Heheh może być i romansik , czemu nie :eviltong: Quote
Sandra&ABC Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Niedzielny spacer z Amonem :) Quote
Kateczka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 dziewczynka jest coraz ładniejsza:p i ten DOG...przepiękny...uwielbiam te psy...tylko miejsca w mieszkaniu mam za mało :P Quote
Agappe Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 oo tak malutki dożek.. przypomniało mi się pewne zdjęcie.. to moja dorosła Anatka i malutki Dożek ;) Quote
Sandra&ABC Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Uderzające podobieństwo :) A tego dożka chyba skądś kojarzę :) Quote
Jurki :oD Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Myśmy kiedyś też spotykali pewną dogowatą panienkę, tylko że bardzo szybko przerosła nasza Masshiro :lol: szkoda że nie mamy z nią zdjęcia i już jej nie widujemy, nie wiedzieć dlaczego :-( Quote
Sandra&ABC Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 To chyba jedyny jak dla mnie minus dogów - za krótko są malutkimi szczeniątkami :) Amon jak go przywieźliśmy był mniejszy od naszego jamnika , tydzień później był już ponad 4cm wyższy :) później już nawet na jego wzrost nie zwracałam uwagi , teraz ma 90 +/- 1cm w kłębie Quote
Sandra&ABC Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 A właśnie miałam się pytać , czy na forum są jakieś akitki z Zielonej Góry lub bliskich okolic? Quote
Agappe Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Sandra&ABC']To chyba jedyny jak dla mnie minus dogów - za krótko są malutkimi szczeniątkami :) [/QUOTE] chyba nie jedyny :shake: za krótko żyją... stanowczo.. Quote
Recommended Posts