Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha ha ha no tak mi w sumie az tak wielkiej roznicy nie robi czy do tatusia czy do mamusi poniewaz rodzicow ma z wysokiej udanych, ale to nieznaczy ze tez dzieciaczki beda takie, dla mnie to najwazniejsze co niego wyrosnie, chociaz wlasnie to jest bardzo dziwne brat z miotu Shirai'ka jest bardzo drobnej budowy wazy 24 kg, a Shirai 29 kg, Kin ma apetyt bardzo duzy, Shirai od okolo 2 miesiecy kreci noskim na karme i nie zjada juz od dawna porci karmy przeznaczonej do jego wieku czyli okolo 440 g :roll:...a zdjecia juz mobilizuje sie od dawna, a teraz jeszcze sie pochorowalismy i nie mamy sily na nic

Posted

U nas niestety nie ma klasy BABY ... ubolewam ,ale cóż - poczekamy do marca najwyżej , ewentualnie Poznań wcześniej - tyle,że Kimi ma chorobę lokomocyjną więc nie wiem jak to będzie.

Posted

Sa klasy Baby w Polsce trzeba sie dobrze zorientowac, z tego co slyszalam to na klubowkach. A czekac z wystawianiem malej do marca to sporo czasu...ja na pewno gdyby nie tutejszy klimat nie zrobilabym przerwy, natomiat uwazalam za strasznie sadystyczne meczenie mojego Misia i latanie po ringu w temperaturze powyzej 40 stopni, teraz pogoda sie normuje wiec bedziemy leciec po najwiekszych wystawach :evil_lol:

Posted

niby do marca trochę jest ,ale z drugiej strony mamy więcej czasu do przyzwyczajenia jej do jazdy samochodem - młoda zaraz wymiotuje a jak już wyjdzie to jest strasznie skołowana więc wystawianie jej w tym stanie nie miałoby większego sensu :)

Posted

Myśmy kiedyś też spotykali pewną dogowatą panienkę, tylko że bardzo szybko przerosła nasza Masshiro :lol: szkoda że nie mamy z nią zdjęcia i już jej nie widujemy, nie wiedzieć dlaczego :-(

Posted

To chyba jedyny jak dla mnie minus dogów - za krótko są malutkimi szczeniątkami :)

Amon jak go przywieźliśmy był mniejszy od naszego jamnika , tydzień później był już ponad 4cm wyższy :) później już nawet na jego wzrost nie zwracałam uwagi , teraz ma 90 +/- 1cm w kłębie

Posted

[quote name='Sandra&ABC']To chyba jedyny jak dla mnie minus dogów - za krótko są malutkimi szczeniątkami :)
[/QUOTE]

chyba nie jedyny :shake: za krótko żyją... stanowczo..