Sandra&ABC Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No więc chcemy się przedstawić : Kishi z Krobskiego Hajmatu m: Afika Porażynianka o" Kukurymu Go Yamamoto Obecnie ( zdjęcia z wczorajszego spaceru) Quote
Agappe Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 czy ona ma jedno ucho większe od drugiego???:roll::roll: czy uszka już stanęły do końca?? znałam kitkę z tej samej hodowli, po tym samym ojcu, nie wiem czy po tej samej matce, której uszy bardzo długo stawały i nie wiem czy w końcu stanęły - ostatni raz widziałam ją jak miała 4-5 miesiecy i wciąż miała oklapnięte uszy.. ciekawe skąd to się bierze:roll:.. Yamamotki nigdy problemów z uszami nie miały:roll: Porażynianki chyba też:roll:.. może to kwestia odchowania:roll: Quote
Sandra&ABC Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Z tego co wiem to w Krobskim są szczeniaki tylko po Afice i tylko ojciec się zmienia. Uszy już powoli stają, jedno szybciej od drugiego :) I wielkość mają taką samą ;) Quote
Guest Madziadalena Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jaka śliczna skośnooka panienka :loveu: Czekamy na kolejne zdjęcia piękności :) Quote
Sandra&ABC Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Dzisiejsze , co prawda nie najlepszej jakości bo w pośpiechu przed ulewą - pierwsze spotkanie z moim dogiem :) A tu oto dowody - jak mały rudzielec morduje mi psa : A tu go przepraszała : A jak pobiegali to był spokój : Quote
Guest Madziadalena Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Fajny kontrast kolorystycznyh :) I idealny obrazek, dog niemiecki-moja pierwsza milośc, akitka- druga miłośc :multi: Cudo :loveu: Quote
Sandra&ABC Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Uszy stoją , a mała rośnie w oczach :loveu: Rudzielec :) Quote
Kateczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 a mi sie starsznie podobały te uszeta,.......juz nie pamiętam kiedy Tanio takie miał. piękna dziewczynka :) "Ciocia" mojego Tania jest z tej samej hodowli...nie dosć, ze piękna pręgowana sunia to jeszcze Championka:loveu: Quote
Sandra&ABC Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 My nad wystawami się jeszcze zastanawiamy ,ale kto wie ;) może kiedyś :) Quote
Guest Madziadalena Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Widać, że wydoroślała :lol: Ale zdjęć malutko, proszę o więcej :) Quote
Sandra&ABC Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 zdjęć trochę napstrykałam ,ale dzisiaj nie mam już siły żeby je wgrać i powklejać :) Może w niedziele już będą bo jutro od rana mam mnóstwo zajęć :) Quote
Sandra&ABC Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Hehe to się cieszę :) jeździcie na wystawy ? 20 jest w Zielonej Górze i prawdopodobnie będziemy z małą :) Quote
Kateczka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pierwsza zaklepaliśmy an listopad....w Poznaniu jest wiec pod nosem.....chociaż nawedal nie wiem czy bedziemy sie nadawać :oops: panienka ma niesamowity urok...i jeszcze to uszko....udała się wam:razz: Quote
Sandra&ABC Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 my młodej teraz też nie wystawiamy bo brakuje jej 7dni żeby zgłosić ją do szczeniąt :) ale później zobaczymy, Poznań kusi nie powiem :) Quote
Guest Madziadalena Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ładnie wystrzeliła w górę i ogon ma cudnie zakręcony :loveu: Oj, można się zakochać :lol: Quote
Kateczka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Panienka już zajęta :eviltong: do Poznania troszkę czasu...tano będzie chyba najstarszym szczeniakiem :diabloti:ale trochę mu zbraknie do juniora :oops: Quote
Sandra&ABC Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Hehe Kateczka to do Zielonej daleko z Poznania nie macie ;) my będziemy z małą ,głównie po to ,żeby się zapoznała z hałasem i dużą ilością psów i ludzi na wystawie :) a później bylibyśmy chętni na spacerek w akitowym gronie :) Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Sandra&ABC napisał(a):my młodej teraz też nie wystawiamy bo brakuje jej 7dni żeby zgłosić ją do szczeniąt :) ale później zobaczymy, Poznań kusi nie powiem :) Skoro za mlodziutka na szcznieta, zawsze jezeli jest wystawa dla BABY, mozna ja w tej klasie zglosic, nasz Shirai'ek rozpoczynal wystawy w wieku 3 miesiecy i 3 tygodni :eviltong: Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Oooo to wcześnie chłopak zaczynał :razz: Ale zapewne wyszło mu to na dobre!! Teraz ozajomiony z cała otoczką wystawową nie sprawia pewnie problemów :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To sie Angelika okaze czy nie sprawia problemow 24 pazdziernika :cool3:, a to link do zdjec z wystawy http://www.dogomania.pl/forum/f703/shirai-koki-go-slodziak-136413/index2.html Quote
Angelika_Roser Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mam nadzieję, że Wasza wystawa będzie mocno udokumentowana zdjęciami :loveu: My na klubówce też porobimy fotki :razz: Quote
Recommended Posts