Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ona ma jedno ucho większe od drugiego???:roll::roll:

czy uszka już stanęły do końca??

znałam kitkę z tej samej hodowli, po tym samym ojcu, nie wiem czy po tej samej matce, której uszy bardzo długo stawały i nie wiem czy w końcu stanęły - ostatni raz widziałam ją jak miała 4-5 miesiecy i wciąż miała oklapnięte uszy..
ciekawe skąd to się bierze:roll:.. Yamamotki nigdy problemów z uszami nie miały:roll: Porażynianki chyba też:roll:.. może to kwestia odchowania:roll:

Posted

Z tego co wiem to w Krobskim są szczeniaki tylko po Afice i tylko ojciec się zmienia.

Uszy już powoli stają, jedno szybciej od drugiego :) I wielkość mają taką samą ;)

Guest Madziadalena
Posted

Jaka śliczna skośnooka panienka :loveu: Czekamy na kolejne zdjęcia piękności :)

Posted

Dzisiejsze , co prawda nie najlepszej jakości bo w pośpiechu przed ulewą - pierwsze spotkanie z moim dogiem :)

A tu oto dowody - jak mały rudzielec morduje mi psa :

A tu go przepraszała :

A jak pobiegali to był spokój :

Guest Madziadalena
Posted

Fajny kontrast kolorystycznyh :) I idealny obrazek, dog niemiecki-moja pierwsza milośc, akitka- druga miłośc :multi: Cudo :loveu:

• 1 month later...
Posted

a mi sie starsznie podobały te uszeta,.......juz nie pamiętam kiedy Tanio takie miał.
piękna dziewczynka :)
"Ciocia" mojego Tania jest z tej samej hodowli...nie dosć, ze piękna pręgowana sunia to jeszcze Championka:loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Widać, że wydoroślała :lol: Ale zdjęć malutko, proszę o więcej :)

Posted

pierwsza zaklepaliśmy an listopad....w Poznaniu jest wiec pod nosem.....chociaż nawedal nie wiem czy bedziemy sie nadawać :oops:
panienka ma niesamowity urok...i jeszcze to uszko....udała się wam:razz:

Guest Madziadalena
Posted

Ładnie wystrzeliła w górę i ogon ma cudnie zakręcony :loveu: Oj, można się zakochać :lol:

Posted

Hehe Kateczka to do Zielonej daleko z Poznania nie macie ;) my będziemy z małą ,głównie po to ,żeby się zapoznała z hałasem i dużą ilością psów i ludzi na wystawie :) a później bylibyśmy chętni na spacerek w akitowym gronie :)

Posted

Sandra&ABC napisał(a):
my młodej teraz też nie wystawiamy bo brakuje jej 7dni żeby zgłosić ją do szczeniąt :) ale później zobaczymy, Poznań kusi nie powiem :)

Skoro za mlodziutka na szcznieta, zawsze jezeli jest wystawa dla BABY, mozna ja w tej klasie zglosic, nasz Shirai'ek rozpoczynal wystawy w wieku 3 miesiecy i 3 tygodni :eviltong: