Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogromnie sie ciesze,ze malutki po takim nieszczesciu na ulicy :evilbat: znalazl taki cudowny dom,wspaniałych ludzi i pieskiego przyjaciela :D oni sie chyba uwielbiaja :oops: pozdrowionka dla czarniutkiego Koksika i wlascicieli od czarniutkiej Roxi i Marty :P

Posted

Camaro, dla Ciebie uśmiech Bezy

teraz oglądamy coś pięknego, dobrze przeżutą kość

to jest ta kość

a tu pełnia szczęścia na świeżo skoszonej trawie

odpoczynek z widokiem na kwiatki

Tak właśnie spędzamy dni wolne od pracy.

Pozdrawiamy Wszystkich Dogomaniaków
Ania z Bezą, Koksem i kotami

Posted

On wcale nie wyszczuplał, tylko oszukiwał nas szczenięcą sierścią.
Może ciocia Deszczowa, jak będzi się nudzić wpadnie sprawdzić towarzystwo. Czekamy.

Koks z Anią, Bezą i kotami

Posted

:o oszukaniec jeden :lol:

ciocia deszczowa dziękuje za zaproszenie pięknie i postanawia się dotaszczyć - być może już w ten weekend, jeśli Koksik nie ma innych planów 8) :wink:

Posted

Koksik wieczorem w piątek siedzi w domku, a w sobotę świtkiem, jeśli będzie względnie ładnie jedzie na działkę. W obu miejscach chętnie zobaczy Ciocię. Może będziesz chciała zajechać do schroniska w Celestynowie to rzut beretem od nas (tylko chyba Pani Iza wyjechała na dwa tygodnie, ale to nie powinno przeszkadzać ?).
Zadzwonię tylko nie jestem pewna pod jaki nr.

Pozdrawiamy
Ania z Bezą Koksem i kotami

P.s. Uwaga niedouczeni wklejacze zdjęć - tacy jak ja - nie kasować zdjęć na serwerze bo wyniki będą takie jak ja osiągnęłam na poprzedniej stronie i teraz nie wiem co z tym zrobić. Nawet usunąć się nie da!!!!!

Posted

wielkie dzięki... uśmiech Bezy osładza życie :lol: a już uśmiech Bezy z Koksikiem to tyle słodyczy, że moje ulubione wiśnie w syropie to nędzna namiastka... ba... smakują przy nim jak wyrób czekoladopodobny... brrr... to ja proszę częściej o tą porcję biało-czarnych słodkości

:wink: :P

Posted

Przesyłam mały załącznik, bo ostatnia sesja zdjęciowa była cieniutka, ale coś dla wielbicieli dużych kontrastów jeszcze znalazłam

Słuchajcie tan mały terrorysta bez przerwy gada, nie głośno, ale dosadnie: brrrrr, grrrrr, ooooo itd., po latach doświadczeń z psami naprawdę tego nie przerabiałam - to jest bardzo miłe.

Uściski dla Wszystkich
Brrr, grrr, oooo

Posted

ANIU 14P,

Twoje Wieeeelkieeee serce widac w usmiechach Twoich psiakow,
kotow pewnie tez, tylko ich nie uwiecznilas na zdjeciach i nam nie pokazalas na razie, mam nadzieje, ze wkrotce i koty pojawia sie na zdjeciach . To bylby dopiero widok!!

Masz swoje black & white w domu :D :D :D

Posted

Koksownik nieco zmęczony wrócił z działki, niestety wpadł, w jedną ze starannie przez siebie wykopanych norek i było dużo płaczu i troszkę pokulał, ale już lepiej. A na działce było zupełnie przyjemnie:
Przystojny jestem

bardzo przystojny, tylko trochę śpiący

tu musi być żaba

nikt już się mną nie zajmuje

wróciłem, a tu jakieś nieporozumienia, zaraz idę spać

Pozdrawiamy
Ania z Bezą, Koksem, Wojtkiem i Kaktusem

Posted

:o ale przystojniachaaaaa z Koksika wyrasta :D Ania, tło trawiasto-kwiatkowe wyraźnie służy mu na urodę. I nie zaniedbuj w głaskaniu mojej ulubienicy Bezy :evil: :wink: :D Ja proszę o uroczy uśmiech!

Posted

Nie wiem czy zauwazylyscie jakie Koksik ma podkrecone rzęsy,
wszystkie panny chyba oszaleja na jego punkcie w przyszlosci.

A Beza przepiekna :D , dostojna, choc jak widac ma teraz kumpla do harcow. Pieknie jej na tle kwiatkow.

Posted

Z tymi rzęsami, to nie do końca prawda. To jest tylko lewa dolna niby - rzęsa, pamiątka po wypadku. Pan doktor operował oczko i nie zadbał o równowagę rzęsową. Ale ja bardzo lubię asymetrię.
Pozdrowionka

Posted

Sorry Aniu za pomylke, ale ten profil tak mnie zachwycil, myslalam ,
ze to takie naturalne rzesy.Tak czy tak kapitalny ten Twoj Koksik,
a Beza !!! nie dziwie sie, ze jest ulubienica Camary.

Posted

Ulko, nie ma za co przepraszać, to komplement i to nie jeden, dziękujemy.
Nie zapominaj o czekoladowym - to mój ulubieniec.
Całuski
Ania z Bezą Koksem i kotami

Posted

Czekoladka nadal w schronisku, dzisiaj nie udalo mi sie zrobic zdjec.

Oby on tez znalazl taka Pania z Wielkim Sercem jakie Ty masz.

Beza i Koksik maja juz teraz raj na ziemi, koty oczywiscie tez. :D :D

Posted

Tu nie ma raju , tu jest dom. Chciałabym, aby "nasze smutne pieski" znalazły domy, nie koniecznie wspaniałe wizualnie, ale swoje.
Marzenia mogą się spełnić, tylko trochę im pomóżmy
Uściski
Ania, Beza, Koks i koty

Posted

no właśnie! Beza jest moją ulubienicą! a dlaczego to przecież nawet nie musze wyjaśniać :lol: Bo ma cos w sobie z podhalana? pudło!!! 8) na pewno ma... ale to nie to :wink: jest moją ulubienicą bo ma najsłodszy uśmiech jaki widziałam na psim pycholu :P I poprosze Anię o wykonanie buziaka w ten różowawy nochal mojej ulubienicy :kiss_2: oraz wygłaskanie tego małego czarnego lekko asymetrycznego co ma więcej wdzięku niz kilogramów w sobie :wink: no właśnie :hmmmm: jak on go udźwiga ?... ten wdzięk, oczywiście? :fadein:

Posted

a ja w niedzielę złożyłam wizytę szczęśliwej rodzince :P

poniżej fotorelacja - jakże uboga wobec tego co zobaczyłam, ech...

no ale tego żywiołu i wielości inwentarza nie sposób było uchwycić :lol:

oto moje bezkrwawe safari 8)

jestem taaaka grzeczna i kochana – muszę opiekować się młodszym bratem

dowód zbrodni Koksika

tu czekam na jedzonko

już jem

po jedzonku siesta

posyłam Wam rozanielony uśmiech

jestem pieszczoszkiem

i diabłem tasmańskim (to moje ulubione zdjęcie :lol: )

bo szczęśliwy pies ma wiele twarzy...

:angel:

Posted

Uwielbiam zaglądać do Bezy i Koksika! Tyle tu szczęścia, optymizmu i serca, że...ech aż brak mi słów. A nowe zdjęcia są przecudowne. Ach, żeby tak każdy psiak mógł znaleźć taki dom... Wielkie buziaczki dla ślicznej Bezuni i przystojnego Koksika!

Posted

Cudne, cudne, cudne!!! Ale sie usmialam :D Piekny ten wasz zwierzyniec Aniu! Prosimy co jakis czas podsylac nam tu takie piekne i rozbrajajace zdjecia.
Monika z Kari, Łaciem, kicia i juz niedlugo Oczuniem

Posted

A teraz trochę odpowiedzi:
To była sesja zdjęciowa Deszczowej uwiodła mi potwory i tyle
Koty, są nieśmiałe i pierwsze spotkanie zawsze słabo wypada, więc o zdjęciach nie ma co marzyć
Ostatnie osiągnięcia Koksika – diabła tasmańskiego – siedzisko fotela, dwie pary okularów, książka pożyczona od sąsiadki (tej, która dała na akcję garnek dała koci kontenerek, dwa kagańce i kolczatkę), prezent od Deszczowej – małpeczka, oraz parę drobiazgów nie wartych pamięci
Osiągnięcia gastronomiczne Bezy – gulasz cielęco - grzybowy zdjęty z gazu w trakcie gotowania, około 2 kilogramów zamrożonego mięsa zdobyte po włamaniu do zamrażalnika oraz wszystkie możliwe i niemożliwe produkty żywnościowe, które jakiś dobry człowiek nieopatrznie zostawił na blacie kuchennym
Pozdrawiamy wszystkich maniaków odzwierzęcych
Ania i Paweł z Bezą, Koksem, Wojtkiem i Kaktusem