Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, a moze dasz Bezie jakies ziolowe leki uspokajające przed wyjsciem do fryzjera. Widzialam na Krakvecie takie tabletki. Ja moja Kostaryke co roku strzyge na krotko, bo nie dosc ze grubasek, to nie lubi sie czesac, a wiadomo jakie mamy lato co roku. Po strzyzeniu Kostaryka dostaje takiego przyspieszenia, zaczyna biegac, skakac, widac, ze jej lzej. Moze Beza tez by sie dala przyciac jakąs nasadka?

Posted

Na moje Rexidełko nawet 3 Luminale nie działają.....
Rzekłabym nawet ze staje sie jeszcze bardziej czujny i łypie ślepiskami dookoła czy przypadkiem ze szczotką albo cążkami nie podchodzę.....

Posted

Właśnie dlatego napisałam, że pies jest rąbnięty, bo robi się nieobliczalny. Tak samo jest zresztą z Wojtkiem, przy ostatnim czyszczeniu zębisk dostał delikatnego procha, a jak przyszłam po odbiór potfora, to i wetka i jej pomocnica spływały kwią, a kcisko leżało na środku gabinetu i odbijając się od sprzętów robiło za bączka!

• 4 weeks later...
Posted

Moja kocia część stada została powiększona, mam teraz trzy psy i trzy koty :stupid: i bardzo się cieszę :loveu:! Jako, że kot trzeci, Koko jest dopiero dwa dni, to wspólnego zdjącia nie da się zrobić, ale malutką serię kocią wklejam:

Koko "proszalny" :cool3:

Pan Wojteczek,

i Katusek!

Posted

Piękne :evil_lol:!!!!!!!!!
Elu, nie rób z Koko takiego biedaka, to największy terrorysta w stadzie, Kaktus ciągle się ukrywa, a Wojtka dzisiaj zgonił z lodówki, bo najpierw chciał sam sprawdzić miseczki :evil_lol:!

Posted

On naprawdę bardzo ładnie się zachowuje, że trochę pofuka na domowników to jego prawo, niedługo się dogadają, a do ludzi to on jest chyba bardziej serdeczny niż nie jeden pies :eviltong:!

Posted

ania14p napisał(a):
On naprawdę bardzo ładnie się zachowuje, że trochę pofuka na domowników to jego prawo, niedługo się dogadają, a do ludzi to on jest chyba bardziej serdeczny niż nie jeden pies :eviltong:!

Prawdę rzekłąś. Najprawdziwszą prawdę.....

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kochana Aniu z Rodzinka :

Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
Samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku,
Marzeń, o które warto walczyć,
Radości, którymi warto się dzielić i
Nadziei, bez której nie da się żyć

Aga & Ulka ze zwierzakami

• 1 month later...
Posted