ania14p Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Fryzjerka nie usypia i dlatego umieram ze strachu, w najgorszym wypadku pojadę do znajomego weta, może on coś wymyśli. Jutro wieczorem złożę sprawozdanie! Quote
ania14p Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Fryzjerka ze stachu przed Bezą dostała półpaśca, czekamy aż wyzdrowieje, Bezulec szczęśliwy jak nie wiem co! Quote
Ulka18 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Aniu, a moze dasz Bezie jakies ziolowe leki uspokajające przed wyjsciem do fryzjera. Widzialam na Krakvecie takie tabletki. Ja moja Kostaryke co roku strzyge na krotko, bo nie dosc ze grubasek, to nie lubi sie czesac, a wiadomo jakie mamy lato co roku. Po strzyzeniu Kostaryka dostaje takiego przyspieszenia, zaczyna biegac, skakac, widac, ze jej lzej. Moze Beza tez by sie dala przyciac jakąs nasadka? Quote
ania14p Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dzięki, sprawdzę w Krakvecie, bo moja wetka ma tylko taki solidny lek przeciw-petardowy, a po tym pies jest "rąbnięty"! Quote
wisela1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Na moje Rexidełko nawet 3 Luminale nie działają..... Rzekłabym nawet ze staje sie jeszcze bardziej czujny i łypie ślepiskami dookoła czy przypadkiem ze szczotką albo cążkami nie podchodzę..... Quote
ania14p Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Właśnie dlatego napisałam, że pies jest rąbnięty, bo robi się nieobliczalny. Tak samo jest zresztą z Wojtkiem, przy ostatnim czyszczeniu zębisk dostał delikatnego procha, a jak przyszłam po odbiór potfora, to i wetka i jej pomocnica spływały kwią, a kcisko leżało na środku gabinetu i odbijając się od sprzętów robiło za bączka! Quote
ania14p Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Moja kocia część stada została powiększona, mam teraz trzy psy i trzy koty :stupid: i bardzo się cieszę :loveu:! Jako, że kot trzeci, Koko jest dopiero dwa dni, to wspólnego zdjącia nie da się zrobić, ale malutką serię kocią wklejam: Koko "proszalny" :cool3: Pan Wojteczek, i Katusek! Quote
wisela1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie daj sie Kokoksiku...... Zawsze masz dokąd wrócic.... Quote
ania14p Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Piękne :evil_lol:!!!!!!!!! Elu, nie rób z Koko takiego biedaka, to największy terrorysta w stadzie, Kaktus ciągle się ukrywa, a Wojtka dzisiaj zgonił z lodówki, bo najpierw chciał sam sprawdzić miseczki :evil_lol:! Quote
wisela1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Masz racje Kokuniu, przejmuj rządy.... Ale zachowuj sie...... Quote
ania14p Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 On naprawdę bardzo ładnie się zachowuje, że trochę pofuka na domowników to jego prawo, niedługo się dogadają, a do ludzi to on jest chyba bardziej serdeczny niż nie jeden pies :eviltong:! Quote
wisela1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ania14p napisał(a):On naprawdę bardzo ładnie się zachowuje, że trochę pofuka na domowników to jego prawo, niedługo się dogadają, a do ludzi to on jest chyba bardziej serdeczny niż nie jeden pies :eviltong:! Prawdę rzekłąś. Najprawdziwszą prawdę..... Quote
ania14p Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Koko w chwili zadumy, lubi poleżeć na pralce :eviltong: Błagam o łyk wody :loveu: W końcu dała nam coś pysznego! Dziękuję i proszę o jeszcze ;)! Quote
wisela1 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kochm Cie bardzo Czarny Książę.... Kocham i niezmiennie tesknie..... Quote
ania14p Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Między podłogą a sufitem .... A teraz moje "śnieżne psy" i z kolegą Quote
Ulka18 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Aniu, jak tam u Ciebie psiaki wytrzymuja mrozy? O Beze pewnie jestes spokojna, ma tyle futra, ze nie zmarznie. Ale boksia i Koks? Bardzo w Wawie sypia sola? Quote
Ulka18 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kochana Aniu z Rodzinka : Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, Samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku, Marzeń, o które warto walczyć, Radości, którymi warto się dzielić i Nadziei, bez której nie da się żyć Aga & Ulka ze zwierzakami Quote
tomcug Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Pogodnych, rodzinnych, niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia życzy ciotka tomcugowa. Quote
ania14p Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dzięki dziewczyny i Wam najlepszego. Zepsuty komputer i brak netu to moje jedyne wytłumaczenie, że się nie odzywam, ale może na dniach coś się polepszy? Quote
ania14p Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Komputer działa, wszystko zainstalowane, więc kilka zdjęć z naszymi futrzakami: W śnieżnym tunelu Beza jako niedźwiadek polarny, A tu ktoś pilnuje domu;) Niektórzy pilnują tylko miski:cool3: Quote
Ulka18 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Gdyby nie obroza, to Beza by sie zlała calkiem ze sniegiem. Koksika za to dokladnie widac :wink: Fajna z nich druzyna :fadein: Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
Ulka18 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Aniu, spokojnych, radosnych Swiat Wielkanocnych dla Ciebie & Pawla, Rodziny i Zwierzakow. Quote
ania14p Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziękujemy pięknie i wyjadamy za Wasze zdrowie resztki sernika! Quote
Recommended Posts