Isabel Posted February 12 Posted February 12 Dnia 12.02.2026 o 12:47, kasiasekret napisał: Nie wiem, czy tak fajnie... Nogi rozjeżdżają się na każdym kroku, bo nikt tego nie odgarnia. O ile na naszej posesji jest w miarę, o tyle chodniki miejskie... szkoda gadać... Ja chcę już wiosnę!! W Krakowie dzisiaj już wiosna - słońce i 11 stopni na plusie Ale w najbliższych dniach ma być znowu mroźnie Quote
bakusiowa Posted February 12 Author Posted February 12 Dnia 12.02.2026 o 12:02, kasiasekret napisał: Przelew poszedł U Was też tak pada śnieg? Takie grube i wielkie płatki? U nas nie pada. Wszystko topnieje. Woda a pod nią jest lód. Quote
Radek Posted February 12 Posted February 12 Dnia 12.02.2026 o 12:47, kasiasekret napisał: Nie wiem, czy tak fajnie... Nogi rozjeżdżają się na każdym kroku, bo nikt tego nie odgarnia. O ile na naszej posesji jest w miarę, o tyle chodniki miejskie... szkoda gadać... Ja chcę już wiosnę!! Jak nie odśnieżają to faktycznie nie fajnie Dnia 12.02.2026 o 14:19, Kamila Proc napisał: hopsi wiec Zawsze warto. Quote
bakusiowa Posted February 12 Author Posted February 12 Cegiełki są dostępne przez cały czas Zapraszamy 1 Quote
Isabel Posted February 12 Posted February 12 Dnia 12.02.2026 o 22:12, Radek napisał: Czas zaprosić nocną zmianę. Czuję się zaproszona 1 Quote
MikAga Posted February 13 Posted February 13 Dziękuję za zaproszenie, trzy cegiełki w drodze,pozdrawiam. 2 Quote
bakusiowa Posted February 13 Author Posted February 13 Dnia 13.02.2026 o 18:31, MikAga napisał: Dziękuję za zaproszenie, trzy cegiełki w drodze,pozdrawiam. Myślałam że dzisiaj nie będzie cegiełek. Bardzo dziękuję Quote
Recommended Posts