bakusiowa Posted February 7 Posted February 7 Kochani dogomaniacy. Witam na pierwszym bazarku w tym roku. Ma on na celu zebranie środków na utrzymanie szczebrzeszyńskich bezdomniaków w hoteliku u Murki gdzie zaopiekowane czekają na własne domy. Bardzo proszę o aktywność w postaci odwiedzania i kupowania cegiełek. Jak zawsze na Was tylko można liczyć. Link do wątku szczebrzeszyńskiego Klik Przedmiotem sprzedaży jest wirtualna cegiełka. 1 cegiełka = 10 zł Serdecznie zapraszam. Bazarek już jest otwarty. Quote
bakusiowa Posted February 7 Author Posted February 7 Zakupione cegiełki Nesiowata - 2 cegiełki - wpłacone agat21 - 2 cegiełki - wpłacone Tianku - 2 cegiełki - wpłacone koja - 5 cegiełek - wpłacone Mazowszanka14 - 2 cegiełki - wpłacone onaa - 4 cegiełki - wpłacone mgog - 2 cegiełki - wpłacone/ 5 zł nadpłata/ Besia11 - 2 cegiełki - wpłacone kasiasekret - 5 cegiełek - wpłacone lunarmermaid - 2 + 8 cegiełek - wpłacone/1,29 nadpł./ MikAga - 3 cegiełki - wpłacone ona03 - 3 cegiełki - wpłacone Radek - 1 cegiełka - wpłacone lipsik - 6 cegiełek - wpłacone Quote
bakusiowa Posted February 7 Author Posted February 7 Dnia 7.02.2026 o 16:16, Nesiowata napisał: 2 poprosimy - tylko jaka cena jednej? Cegiełki są po dyszce jak zawsze. Bardzo się namęczyłam zanim zauważyłam że num lock nie jest włączony i cyfry się nie piszą. Bardzo dziękuję za pomoc. Quote
bakusiowa Posted February 8 Author Posted February 8 Super. Są weekendowe cegiełki Dnia 8.02.2026 o 11:43, agat21 napisał: Poproszę 2 cegły na dobrą niedzielę Dnia 8.02.2026 o 11:53, Tianku napisał: Dzień dobry, też dwie cegiełki poproszę Bardzo dziękuję Quote
Kamila Proc Posted February 8 Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 15:15, bakusiowa napisał: Zapraszam do podbjania bazarku a ja na to jak na lato Quote
bakusiowa Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 20:35, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę 5 cegiełek. Bardzo dziękuję za pomoc Quote
bakusiowa Posted February 9 Author Posted February 9 Dzień dobry Życzę miłego dnia i miłego tygodnia Quote
bakusiowa Posted February 9 Author Posted February 9 Kochani dogomaniacy Prosimy pomóżcie kotom Quote
Recommended Posts