Jump to content
Dogomania

W ostatnim poście z fantami dodalam mydła, sole, świeczki ! Ręcznie robione, też spodnie, buty i inne na dietę Urinary dla Lindy z postrzelonym kręgosłupem.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jaaga changed the title to W ostatnim poście z fantami dodalam mydła, sole, świeczki ! Ręcznie robione, też spodnie, buty i inne na dietę Urinary dla Lindy z postrzelonym kręgosłupem.
Posted
Dnia 5.02.2026 o 18:53, Onaa napisał:

Proszę wszystkie świeczki nr 12.

A mydeł z nr 1 nie będzie więcej?

Mydełka gotowe. Wstawiłam na pierwszej stronie dodatkowe rzeczy, to sprawdź może czy coś Ci jeszcze wpadnie w oko. Czy dane z poprzedniej wysyłki aktualne, bo chciałam dziś wysłać paczuszki?

Posted
Dnia 9.02.2026 o 10:36, Jaaga napisał:

Mydełka gotowe. Wstawiłam na pierwszej stronie dodatkowe rzeczy, to sprawdź może czy coś Ci jeszcze wpadnie w oko. Czy dane z poprzedniej wysyłki aktualne, bo chciałam dziś wysłać paczuszki?

Jeśli to paczkomat in post w Tarnowie to tak.

Posted

Dziś poszła paczuszka do mdk8 i  Onaa.  Jutro rano prześlę rozliczenie.  Jutro też wyślę do Kiyoshi, tylko mam problem z ostatnim mydelkiem. Kupiłam na szybko bazy z nieznanego mi sklepu ze względu na szybką wysyłkę i transparentna jest bardzo tłusta. Pierwszy raz mydełka "zapocily" mi sie po godzinie od zrobienia. Jutro spróbuję z inną.

• Like 1