Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 09:33, kiyoshi napisał: Poproszę piżamkę nr 16 i czy są jakieś mydełka jeszcze dostępne? Najlepiej cytrynki - gdybyś mogła dorobić to ze 3. I jedno bym potrzebowała jakieś ładne mydełko na prezent, może z serduszkiem, kwiatkiem Mydełka są dostępne w większości. Cytrynki jutro dorobię. Zapisze rezerwację 3 cytrynowych. Mam całe mnóstwo wzorów. Zaraz przeglądnę i coś tu wstawię na wzór. Quote
Onaa Posted February 6 Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 10:54, Jaaga napisał: Napisz, proszę ile chciałabyś, żebym wiedziała, ile mi zostanie na FB. To proszę mydełka cytrynowe 5 sztuk. 1 Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 09:33, kiyoshi napisał: Poproszę piżamkę nr 16 i czy są jakieś mydełka jeszcze dostępne? Najlepiej cytrynki - gdybyś mogła dorobić to ze 3. I jedno bym potrzebowała jakieś ładne mydełko na prezent, może z serduszkiem, kwiatkiem Tu wzory, zamiast muszelek mogę dać różyczki. Gdyby była dziewczynka z bukiecikiem, to pasuje do tego przezroczystego opakowania z serduszkiem. Mniejsze mydło, takie jak no cytrynka zmieści się do różowego papierowego opakowania. Wtedy mogę dorobić mniejszego kwiatkami do wypełnienia. Na płaskie prostokątne mydło mam kartoniki z okienkiem, ale tylko czarne. Aromat czy kolor możesz wybrać. Quote
kiyoshi Posted February 6 Posted February 6 To może jakieś do tego przezroczystego pudełeczka. To ma być dla kobiety w naszym wieku w podziękowaniu za pomoc. Coś ładnego plisss -Ps. ona uwielbia konie ps2 ta różowa dziewczynka cudna ps3 to w sumie może być też świeczka zamiast mydła Quote
mdk8 Posted February 6 Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 10:55, Jaaga napisał: Dziękuję, mydełka cytrynowe zrobię jutro. Zaznaczę jako rezerwację 4 szt. Super. Dzięki. Quote
kiyoshi Posted February 6 Posted February 6 Albo to mydełko z muszelkami może być, jest bardzo ładne i w tym opanowaniu thank you a jakbyś miała coś z motywem konia to daj znać Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 13:04, kiyoshi napisał: Albo to mydełko z muszelkami może być, jest bardzo ładne i w tym opanowaniu thank you a jakbyś miała coś z motywem konia to daj znać mam, tylko nie potrafie znaleźć zdjęcia. okragłe z dwoma końmi w biegu. Mogę np zrobić breloczek. mam jeszcze na breloczki kaboszony z innymi konikami, ale robiłam akurat indiańskie konie, bo rodzina jest w temacie. 1 Quote
kiyoshi Posted February 6 Posted February 6 Ok to turkusowy konik, to mydło z muszelkami, 3 mydełka cytryna i piżama. Dziękuję :)) 1 Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 13:40, kiyoshi napisał: Ok to turkusowy konik, to mydło z muszelkami, 3 mydełka cytryna i piżama. Dziękuję :)) Super. Podaj mi proszę na pw dane do wysyłki. Postaram się w niedzielę nadać. Jak dziś wyleję zawieszkę, to w niedzielę rano bedzie gotowa. Breloczek bedzie kosztować 20 zł, mydełko babeczka z muszelkami 12 zł. Pozwól, ze pieniadze z fantów na zamówienie, poza bazarkową piżamką, przeznaczę na zakup materiałów. Wtedy mogę robić kolejne bazarki, bo mam z czego 1 Quote
mdk8 Posted February 6 Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 08:50, mdk8 napisał: Ja poproszę nr. 4 - 1 szt. nr. 8 - 1 szt. i jak da radę nr. 1 - 4 szt. / poczekam ile trzeba / Jagna nie mam zapisanych nr. 4 i nr. 8 . Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 14:25, mdk8 napisał: Jagna nie mam zapisanych nr. 4 i nr. 8 . A widzisz, zapomniałam, bo dorwałam się na moment do komputera. Nr 8 karpik pomaranczowo-bialy czy pomaranczowo czarny? Quote
mdk8 Posted February 6 Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 15:05, Jaaga napisał: A widzisz, zapomniałam, bo dorwałam się na moment do komputera. Nr 8 karpik pomaranczowo-bialy czy pomaranczowo czarny? pomarańczowo-biały 1 Quote
Jaaga Posted February 8 Author Posted February 8 Dziękuję za podbijanie bazarku. Dziś dorabiam mydła, świeczki i moje ulubioną sól epsom do kąpieli. Cytrynowe mydełka na zamowienie już gotowe, ale wstawię jeszcze resztę, może ktoś na coś się skusi Quote
Recommended Posts