Jaaga Posted February 5 Posted February 5 Chciałam serdecznie zaprosić wszystkich na kolejny bazarek z którego ewentualny dochód przeznaczony byłby na zakup diety Urinary dla Lindy z Ukrainy. Karmienie dietą wet psa wielkości owczarka niemieckiego przy aktualnych cenach katm jest nie lada wyzwaniem. Dlatego zrobiłam mydła i świeczki częściowo związane z Walentynkami, a częściowo z tęsknoty za urokami letniego czasu. Mydła zostały wykonane tylko z najlepszych naturalnych składników. Świeczki są wykonane z wosku sojowego zmieszanego z pszczelim. Na ewentualne wpłaty czekam tydzień. Wysyłam najchętniej przez Inpist, ale na życzenie może być PP lub odbiór osobisty w Katowicach Dąbrówce Małej. Zapraszam rozliczenie: mdk8-n1 4 szt.-44 zł, n r4 - 15 zł, nr 8- 12 zł, nr 22- 3 szt. - 33 zł=104 zł+16,99 zł inpost mała paczka, wysłana 10.02, wpłacone, dla Lindy 113 zł Onaa - nr 1 - 5 szt- 55 zł, nr 6- 5 szt.-55 zł, nr 12 4 szt - 52 zł, nr 25 - 3 szt - 15 zł=177 zł + 18,99 zł inpost srednia paczka, wysłana 10.02 rozi nr 1- 8szt.- 88 zł, wysłane, wpłacone 90 zł, Kiyoshi nr 16 - 20 zł, ( na zamówienie, na koszt baz nr nr 1 - 3 szt.- 33 zł, mydlo z muszelkami - 12 zl, breloczek 20 zł -65 zł), dla Lindy 28 zł, wpłacone Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 1. Mydło cytrynowe na bazie aloesowej. Zjawiskowe, pachnie jak samo lato skład w pełni naturalny, bez grama sztucznosci - olejek eteryczny z cytryny, olejek rozmarynowy, olej ze słodkich migdałów, wiórki skórki cytrynowej, miód akacjowy z dodatkiem wosku pszczelego, kurkuma. Zero sztucznych barwnikow czy aromatów. Samo zdrowie, nie tylko relaks. Mam 8 szt. Cena KT jednego 11 zł. Rozi kupiła 8 sztuk. Na zamowienie: Onaa -5 sztuk mdk8- 4 szt. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 3. Mydła duże miętowo-rozmarynowe z dodatkiem aromatu czerwonego pieprzu. Cena KT jednego 11 zł. A. B. 4. Niepowtarzalne mydło wykonane jako protest przeciwko trwającej zimie Aromatyzowane olejkiem arbuzowym i czerwonego pieprzu. Jako, ze wszystkie elementy w tym 3-kolorowego karpia, wylewalam ręcznie, co pochłonęło trochę czasu i wysiłku, cena KT 15 zł. Kupiła mdk8. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 5. Walentynkowe mydła z bazy aloesowej transparentnej z zatopionymi serduszkami. Aromatyzowane olejkami. Cena 1 szt. 11 zł. A. We fiolecie B. 1 szt. Pomarańczowo-różowe C. Zielono-fioletowe. 6. Jak wyżej, inne kolory. Baza aloesowa. 1 szt. cena KT 11 zł. Kupiła wszystkie 5 sztuk Onaa. 7. Cena KT 1 szt. 11 zł A. Pomarańczowe - 3 szt. B. niebieskie -2 szt. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 8. Mydła transparentne glicerynowe z karpikami, aromat arbuz z czerwonym pieprzem. Cena 1 szt. 12 zł. Są 3 szt. A. Kupila mdk8 9. Mydła z poprzedniej edycji pomarańczą z goździkiem i kurkumą oraz lawendowe i lawendowo-kwiatowe. Cena KT 1 szt. 11 zł. 10. Mydła z poprzedniej edycji. Cena 1 szt. 9,50 zł 11. Mydełka po 7 zł. za szt. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 12. Świeczki ręcznie robione w prawdziwym szkle, 3 walentynkowe zapach białe piżmo, d. z sukulencikami czekolada z białym piżmem ( w wosku jest mika, wiec będzie pięknie błyszczeć w trakcie topienia) Cena 1 szt. 13 zł. Onaa 4 szt. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 13. Spodnie nowe. Myślałam, że na Temu są tak zaniżone rozmiary jak na Alixpress i kupiłam 2XL, zamiast L. Spodnie są miękkie, dobrze uszyte, ale na znacznie wyższą osobę. Na życzenie mogę zmierzyć. Cena KT 21 zł ( kosztowały 39 zł) 14. Sneakersy nowe, z metką. Zamówione wysyłkowo, okazało się że za małe, a zanim odesłałam, to skończył się czas na zwrot wg metki to 38, ale w rzeczywistości pasują na rozmiar 37, góra 37,5. Cena KT 25 zł. 15. Spodnie szerokie rozmiar XL. Też nowe i jak te powyżej kupione, bo zakładałam że rozmiarówka będzie zaniżona. Ładnie odszyte, materiał syntetyczny, ale bardzo przyjemny i miękki w dotyku. Przypomina len z domieszką. Spodnie szerokie tak samo ba całej długości. Kolor jak na pierwszych 2 zdjeciach. Cena KT 20 zł. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 .16. Piżama nowa, nietrafiony rozmiarowo prezent. Rozmiar S. Cena KT 20 zł. Kupiła kiyoshi 17. Klapki męskie rozmiar 42, nowe. Bardzo wygodne. Nasze ulubione do chodzenia po odejściu. Cena KT 10 zł Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 18. Bluzka nowa rozmiar L, poliester. Cena 8 zł. 19. Bransoletki 2 nowe. Cena KT za obie 3 zł 20. Bransoletka cena KT 2 zł. 21. Spodnie Zara jeansy elastyczne, grafitowe, kupione na bazarku, ale okazaly się za małe. Cena KT 9 zł. 22. Mydła z wit. E, aromat arbuzowy Szt. 11 zł , część do peelingu z nasionkami chia Zapach gruszka z wanilią (zielone). Cena mydła 11 zł. Kupiła mdk8 3 szt. 23. Sól epsom z wit E, aromat do kompletu z mydłami, barwione miką. cena 5 zł szt. A. Arbuz B.Gruszka z wanilią C. Cytryna ( mocno cytrynowe) D. Naturalna z olejkiem eterycznym eukaliptusowym do inhalacji. 24. Komplet o zapachu figa z ylang ylang: duża świeca w metalowym pojemniczku z pokrywką oraz sól Epsom do kąpieli - 20 zł 25. Małe świeczki sojowe do kompletu z mydłami i solą. Cena świeczki 5 zł A. Gruszka kupila Onaa 2 zielone i żółtą B. arbuz 26. Świece z wosku sojowego zapach hiacynt., są dwukolorowe-filetowo/zielone z miką, więc w trakcie palenia będą pięknie mienić się i błyszczeć. 1 mniejsza i 3 duże. Cena mniejszej 12 zł, dużeǰ 15 zł 27. Mydła arbuzowy. Cena 10 zł wróbelek, 11 zł aniołek Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 17:13, rozi napisał: Nr.1 poproszę wszystkie. Ślicznie dziękuję Quote
Onaa Posted February 5 Posted February 5 Proszę wszystkie świeczki nr 12. A mydeł z nr 1 nie będzie więcej? Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 18:53, Onaa napisał: Proszę wszystkie świeczki nr 12. A mydeł z nr 1 nie będzie więcej? Dziękuję bardzo Tych mydełek z serduszkami jest 5, jak na zdjeciu. Rzeczywiście zapomniałam uzupełnić, ile jakich. Nr 1 będę dorabiać, bo córka też koniecznie chciała i już pochwaliłam się na fb, że będą Tylko musze dokupić bazę. Gdybyś chciała, to daj proszę znać. Sprawdzę, ile mam bazy. Quote
rozi Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 17:50, Jaaga napisał: Ślicznie dziękuję Zapakuj i podaj wymiary do InPost, kod podam. Szybko mi potrzebne Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 21:04, rozi napisał: Zapakuj i podaj wymiary do InPost, kod podam. Szybko mi potrzebne Najmniejsza będzie. Jutro rano zapakuję i wyślę. Quote
Jaaga Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 18:53, Onaa napisał: A mydeł z nr 1 nie będzie więcej? W domu mam tylko bazę półprzezroczystą do robienia mydełek z zawieszoną zawartością. Zamówiłam transparentną i przyjedzie w sobotę. Quote
Onaa Posted February 6 Posted February 6 Dnia 5.02.2026 o 18:49, Onaa napisał: Ile jest tych mydełek? To ja te wszystkie ze zdjęcia poproszę. 1 Quote
Onaa Posted February 6 Posted February 6 Dnia 5.02.2026 o 19:50, Jaaga napisał: Dziękuję bardzo I Tych mydełek z serduszkami jest 5, jak na zdjeciu. Rzeczywiście zapomniałam uzupełnić, ile jakich. Nr 1 będę dorabiać, bo córka też koniecznie chciała i już pochwaliłam się na fb, że będą Tylko musze dokupić bazę. Gdybyś chciała, to daj proszę znać. Sprawdzę, ile mam bazy. I jestem chętna na mydełka cytrynowe z nr 1 , ilość kilka jeśli będzie możliwa a jeśli nie to chociaż jedno :). Quote
mdk8 Posted February 6 Posted February 6 Ja poproszę nr. 4 - 1 szt. nr. 8 - 1 szt. i jak da radę nr. 1 - 4 szt. / poczekam ile trzeba / Quote
kiyoshi Posted February 6 Posted February 6 Poproszę piżamkę nr 16 i czy są jakieś mydełka jeszcze dostępne? Najlepiej cytrynki - gdybyś mogła dorobić to ze 3. I jedno bym potrzebowała jakieś ładne mydełko na prezent, może z serduszkiem, kwiatkiem Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 06:50, Onaa napisał: I jestem chętna na mydełka cytrynowe z nr 1 , ilość kilka jeśli będzie możliwa a jeśli nie to chociaż jedno :). Napisz, proszę ile chciałabyś, żebym wiedziała, ile mi zostanie na FB. Quote
Jaaga Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 08:50, mdk8 napisał: Ja poproszę nr. 4 - 1 szt. nr. 8 - 1 szt. i jak da radę nr. 1 - 4 szt. / poczekam ile trzeba / Dziękuję, mydełka cytrynowe zrobię jutro. Zaznaczę jako rezerwację 4 szt. Quote
Recommended Posts