Paulina_mickey Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki.... PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Znalazłam: Sukę rasy Bokser,wiek od 2 m-cy do 2 lat przyjmę.Tel 782706615 Quote
Paulina_mickey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Mam dla Was zdjęcia od cioteczek z Forum FBwP Quote
Paulina_mickey Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zabytkowa Gondolka, a w niej Królewicz Ślimak;) Pociąg.......... czyli jedzie Ślimak na Maślaku Quote
Soema Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Boskie są te zdjęcia ! Aż mam łzy w oczach... :oops: Quote
Paulina_mickey Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ale powiem Wam, że gdybym nie wiedziała, że te maluszki są od niej to raczej bym nie posądziła ich o boksiowatość :evil_lol: Quote
Soema Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ale powiem Wam, że gdybym nie wiedziała, że te maluszki są od niej to raczej bym nie posądziła ich o boksiowatość :evil_lol: Ja też nie widzę..:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pani Krysia napisała: Niutonik (Ślimak) w Pieniężnicy, Bibik nad moją głową w Gdańsku, Bryś (Maślak) w rodzinie, a Bibencja - mam nadzieję będzie przyjeżdżała na wywczasy do mnie do Gdańska, w niedziele jej Państwo dowiedzą się, że zawsze mogą się tutuaj pobyczyć, czy też poluksusować. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Myślę, że tytuł można juz zmienić. :p Quote
plastelina Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 można można, tylko ja neta nie miałam,a później zapomniałam:oops::oops:bardzo się cieszę ze rodzina bezpieczna Quote
Recommended Posts