rozi Posted February 7 Author Posted February 7 Dnia 7.02.2026 o 16:35, Nesiowata napisał: Talerz gorącej zupy poproszę. Coś mnie dziś telepie, a niby na dworze ciepło. Już już, akurat grzałam. 1 Quote
mar.gajko Posted February 7 Posted February 7 KObiety, zaatakował mnie jakiś podły wirus. Padłam. Dzisiaj trochę lepiej już. Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 A bo łażą chorzy po sklepach i kaszlą i zarażają, mnie w grudniu trafiło. Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Wuzetkę jeszcze dodałam na koniec. Zupę może zmienię, bo ten krupnik jutro wysiądzie. Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 15:24, Aska7 napisał: Daj tę wuzetkę. Gołą Ci dam Quote
Aska7 Posted February 8 Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 15:41, rozi napisał: Gołą Ci dam I co ? Mam ręką jeść ? Z deski ? Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 16:29, Aska7 napisał: I co ? Mam ręką jeść ? Z deski ? No goła, to goła. nic nie mówiłaś, że chcesz elegancko. Quote
Aska7 Posted February 8 Posted February 8 Jak zamawiam w restauracji to nie mówię, żeby mi ma talerzu ze sztućcami przynieśli. Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Sami sobie doliczają. U mnie wszystko klarowne. Znaczy chcesz z talerzykiem i widelczykiem? To 9zł będzie. Quote
rozi Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2026 o 17:27, Aska7 napisał: No chcę. Zmieniam. Quote
Recommended Posts