sachma Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Może to głupie pytanie, ale przerobiłam już szczotki i grzebienie.. i mogłabym to moje diable czesać i czesać i i tak nie daje rady sobie z jego sierścią.. może zgrzebło? tylko nie wiem czy dla ONa zgrzebło się nada.. on ma jakoś długą tą sierść.. nasz ostatni ON (ale to było 10lat temu) miał krótką sierść a ta jego sierść jest dłuższa i ma o wiele więcej podszerstka który zrzuca non stop.. potrzebuje czegoś dobrego - bo on niestety jest niecierpliwy, nie lubi czesania i takie sprawy musimy załatwiać szybko ;) Quote
jonQuilla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 przy okazji mojego szpiegostwa znalazłam ten wątek :evil_lol: Furminator ponoć dobry jest do usuwania martwego podszerstka :) tutaj masz linka do tematu o tym cudzie ;) --> http://www.dogomania.pl/forum/f75/furminator-72586/ Quote
sachma Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 dziękuję Kasiu ;) już dostałam namiar na to cudo na alloszczurze :D ale na razie zakupiłam kaganiec, smycz, obrożę i czeka mnie jeszcze szczepienie, odrobaczenie a i szczury się starzeją i ciągle coś się dzieję, więc chyba z kolejnymi zakupami będę musiała poczekać do kolejnej wypłaty :/ Quote
Recommended Posts