Poker Posted January 29 Author Posted January 29 Bardzo dziękuję wszystkim kupującym,a Kamili Proc za rewelacyjne podbijanie bazarku. Najwięcej próbek kupiła Aska7, więc ma prawo wyboru celu, na który wpłacę dochód z tego bazarku. ona03 ma prawo wybrać 1 próbkę gratis. Quote
Kamila Proc Posted January 30 Posted January 30 Aska znowu rzadzi, a ja dziekuje Poker za mile slowa Quote
Poker Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2026 o 16:13, Nesiowata napisał: Dotarło. Dnia 3.02.2026 o 18:34, ona03 napisał: Paczucha dotarła, bardzo dziękuje Dziękuję za potwierdzenie Quote
Poker Posted February 5 Author Posted February 5 Aska7, podaj cel na jaki mam wpłacić kasę z tego bazarku. Quote
Poker Posted February 6 Author Posted February 6 Dnia 6.02.2026 o 07:31, Aska7 napisał: Dla Frezji. Jest w Krakowie u p. Ewy. Ok. Dzięki 1 Quote
Sara2011 Posted February 22 Posted February 22 Dnia 6.02.2026 o 07:31, Aska7 napisał: Dla Frezji. Jest w Krakowie u p. Ewy. Dnia 6.02.2026 o 09:44, Poker napisał: Ok. Dzięki Kochane, bardzo Wam dziękuję za wsparcie Frezji. Poker za trud zorganizowania i prowadzenia bazarku a Aska7 za wybór Frezji. Dopiero dzisiaj zabrałam się za rozliczenia finansowe i zobaczyłam wpłatę od Poker. Zaczęłam przeszukiwać wątki bazarków i tak oto tu dotarłam. Przepraszam, ze dopiero teraz ale z braku czasu rzadko wchodzę na Dogo, konto też sprawdzam przy okazji rozliczeń które robię przeważnie raz na miesiąc stąd ten poślizg :). Jeszcze raz pięknie dziękuję :))). Quote
Recommended Posts