sunnynight Posted January 25 Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 11:27, Kamila Proc napisał: jak zwykle nie bierzesz jencow E tam, przecież nie napisałam "wszystko poproszę", a miałam taki pomysł przez chwilę Ale w sumie to jeszcze nr 20 poproszę. Quote
Kamila Proc Posted January 25 Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 11:54, sunnynight napisał: E tam, przecież nie napisałam "wszystko poproszę", a miałam taki pomysł przez chwilę szkoda ze nie mam lajek.. jestes Wielka Quote
ona03 Posted January 25 Posted January 25 Troszkę się spóźniłam, nie odmłodzę się buuuuuuu....... Quote
Koki-99 Posted January 25 Posted January 25 Nr 10 chyba zostala 1 szt. wiec poprosze i jeszcze 30, 31, 32 i 39 jesli jest, bo zdjecia brak. Quote
Poker Posted January 25 Author Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 19:12, Koki-99 napisał: Nr 10 chyba zostala 1 szt. wiec poprosze i jeszcze 30, 31, 32 i 39 jesli jest, bo zdjecia brak. Zdjęcie 32 jest, 39 nie ma. Już zapisuję i dziękuję. Quote
Poker Posted January 25 Author Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 17:15, sunnynight napisał: Poker, będziesz tu coś dokładać jeszcze? nie będę Ale będą jeszcze próbki firmy purle Quote
sunnynight Posted January 25 Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 20:44, Poker napisał: nie będę Ale będą jeszcze próbki firmy purle To jeszcze poproszę 3x nr 1 i 21 i będzie na razie Quote
Poker Posted January 25 Author Posted January 25 Dnia 25.01.2026 o 21:34, sunnynight napisał: To jeszcze poproszę 3x nr 1 i 21 i będzie na razie Wielkie dzięki. Prawie wszystko sprzedane. Normalnie jestem w pozytywnym szoku. A jak pani Kazia się ucieszy Quote
Poker Posted January 26 Author Posted January 26 jeszcze tylko 3 sierotki zostały i mogłabym zakończyć bazarek. Quote
Poker Posted January 26 Author Posted January 26 Dnia 26.01.2026 o 16:46, Aska7 napisał: Daj te sierotki. Litościwa istota. Dzięki. Tym samym mogę ekspresowy bazarek zamknąć i odpalić kolejny. Quote
Poker Posted January 29 Author Posted January 29 Bardzo dziękuję wszystkim kupującym, a Kamili Proc za dzielne podbijanie bazarku. Najwięcej próbek kupiła sunnynight, więc ma prawo wyboru celu, na który wpłacę dochód z tego bazarku. Quote
Poker Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2026 o 16:12, Nesiowata napisał: Odebrane. Dziękuję za potwierdzenie Quote
sunnynight Posted February 5 Posted February 5 Dnia 30.01.2026 o 00:21, Poker napisał: Bardzo dziękuję wszystkim kupującym, a Kamili Proc za dzielne podbijanie bazarku. Najwięcej próbek kupiła sunnynight, więc ma prawo wyboru celu, na który wpłacę dochód z tego bazarku. Jeśli nie ma przeciwwskazań, chciałabym, żeby ta kwota trafiła do Malagos i piesków pod jej opieką (aktualnie jest to coraz lepiej rokująca Nesia). Tak swoją drogą, czy mój przelew dotarł? Wysyłałam w weekend, mam nadzieję, że się gdzieś nie zapodział. Quote
Poker Posted February 5 Author Posted February 5 Sprawdziłam, jest wpłata110 zł Za próbki, kocyk i wysyłkę będzie za mało. Dziękuję. Kiedy mogę nadać przesyłkę? powiadomię malagos o tym, że jej sunia jest beneficjentką. Quote
sunnynight Posted February 5 Posted February 5 Wiem, że będzie za mało, pisałam, że dopłacę, jak już koszt wysyłki będzie znany. Poproszę w przyszłym tygodniu, potem podam dane na priv. Dziękuję! Quote
sunnynight Posted February 12 Posted February 12 Doszło, poszło, dziękuję bardzo, za zamieszanie przepraszam i - jak to kiedyś mawiano - to by było na tyle. Quote
Poker Posted February 12 Author Posted February 12 Nic się nie stało. Problem polega na tym, że jak więcej osób chce opóźnić przesyłkę, to miesza mi się kto kiedy. Quote
Recommended Posts