jola&tina Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 13:26, Onaa napisał: 30zł Mnie też Łydek zawsze wzrusza. Dziękuję Teraz to już jestem podwójnie wzruszona. Quote
Jota67 Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 10:24, jola&tina napisał: Ślicznie dziękuję, ale jaka cena? - chyba się pomyliłaś? Przeczytałam Łyska po raz wtóry niedawno i byłam tak samo wzruszona jak w dzieciństwie. Wzruszająca historia i pięknie napisana. Jak przerabiam "O psie, który jeździł koleją" to jest tragedia. Zawsze im czytam zakończenie i zawsze tak samo przeżywam . Ale dzieci też ze łzami w oczach. To jeszcze dobrze świadczy o tym świecie... 1 Quote
jola&tina Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 16:34, Jota67 napisał: Jak przerabiam "O psie, który jeździł koleją" to jest tragedia. Zawsze im czytam zakończenie i zawsze tak samo przeżywam . Ale dzieci też ze łzami w oczach. To jeszcze dobrze świadczy o tym świecie... Łysek dla współczesnych dzieci byłby taki historyczny - dawno, dawno temu ... Tylko Łysek kończy się dobrze - bardzo dobrze Quote
Radek Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 16:34, Jota67 napisał: Jak przerabiam "O psie, który jeździł koleją" to jest tragedia. Zawsze im czytam zakończenie i zawsze tak samo przeżywam . Ale dzieci też ze łzami w oczach. To jeszcze dobrze świadczy o tym świecie... Dorosły chłop jestem, a dalej jak sobie przypomnę to łzy w oczach. Czasu mało to już teraz poproszę o cegiełkę za dychę. 3 Quote
jola&tina Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 18:01, Radek napisał: Dorosły chłop jestem, a dalej jak sobie przypomnę to łzy w oczach. Czasu mało to już teraz poproszę o cegiełkę za dychę. Dziękuję - i za łzy i za cegiełkę Już przypomnę konto 1 Quote
Jota67 Posted February 4 Posted February 4 Dnia 4.02.2026 o 18:01, Radek napisał: Dorosły chłop jestem, a dalej jak sobie przypomnę to łzy w oczach. Czasu mało to już teraz poproszę o cegiełkę za dychę. Dorosły chłopie...jak dla mnie to powód do dumy. Wrażliwość i empatia to powoli towar deficytowy... 3 Quote
jola&tina Posted February 4 Author Posted February 4 Dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc dla kociaków Quote
jola&tina Posted February 4 Author Posted February 4 Życzę dobrej nocy. Jutro zrobię rozliczenie bazarku. Quote
guccio Posted February 5 Posted February 5 Wielkie podziękowania Dochód z bazarku przeznaczymy na wydatki weterynaryjne. Skarbnik Joła&Tina Mamy problem z Myszką - być może trzeba będzie powtórzyć posiew,robić dodatkowe badania. 2 Quote
jola&tina Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 4.02.2026 o 22:01, Radek napisał: Za chwileczkę robię przelew Wpłata już na koncie. Dziękuję bardzo 1 Quote
jola&tina Posted February 5 Author Posted February 5 Zrobiłam rozliczenie na stronie 1. Proszę, sprawdźcie, czy wszystko w porządku. Quote
jola&tina Posted February 5 Author Posted February 5 Jeżeli ktoś chce wspólną wysyłkę, to proszę o wiadomość. 1 Quote
Kamila Proc Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 07:53, guccio napisał: Wielkie podziękowania Dochód z bazarku przeznaczymy na wydatki weterynaryjne. Skarbnik Joła&Tina Mamy problem z Myszką - być może trzeba będzie powtórzyć posiew,robić dodatkowe badania. braaaawo Quote
jola&tina Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 19:26, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza! Również pozdrawiamy. Na pozdrowienia zawsze jest dobra pora Quote
agat21 Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2026 o 19:01, mdk8 napisał: @agat21 wspólna wysyłka ? Jak najbardziej ! Quote
Recommended Posts