guccio Posted February 1 Posted February 1 Dzień dobry. Pokażę Myszkę o której zdrowie walczymy od jesieni 2024 roku 1 Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:16, jola&tina napisał: Lutowe dzień dobry! fakt, coraz blizej wiosna Quote
guccio Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:20, Kamila Proc napisał: kochana Myszunia Ona jest bardzo proludzka.Trikolorka.Dawno by miała domek gdyby nie wszystkie jakie możliwe powikłania kociego kataru 1 Quote
Nadziejka Posted February 1 Posted February 1 Walczcie ile sił modlitwe posyłam za wszytko i my walczymy od czerwca zeszłego roku walczymy ile tchu o naszą ukochana niezwykłą Burzunie rak b bardzo złośliwy wszystko usuniete nawet kawałek brzusia ... to wszystko dzien i noc dzien i noc we mnie i caluni czas razem ....od grudnia jestem bez pracy ,szukam , ale nie poddaje choć ...przychodzą chwile załamania wielkiego potwornego ale ja nie poddam nigdy 1 Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:26, guccio napisał: Ona jest bardzo proludzka.Trikolorka.Dawno by miała domek gdyby nie wszystkie jakie możliwe powikłania kociego kataru ma Ciebie 1 Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 a ja nie mam lajek, ale lajki w takiej sytuacji nie oddaja skali szacunku Quote
Nadziejka Posted February 1 Posted February 1 Poczarowałam kramik gucienkowym zapraszam z serducha w odwiedzinka choćby maluczki ale oże jeszcze dołoże coś 1 Quote
Jota67 Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:04, Kamila Proc napisał: eh, dlatego czasem ciesze sie, zem niezbyt mondra i myslaca Haha, ty to masz dobry humor od rana Quote
jola&tina Posted February 1 Author Posted February 1 Lajków już brak a wszystko (i wszyscy ) do zalajkowania. Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:56, Jota67 napisał: Haha, ty to masz dobry humor od rana mersi Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 11:01, jola&tina napisał: Lajków już brak a wszystko (i wszyscy ) do zalajkowania. o to to to to Quote
tomcug Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 12:36, Kamila Proc napisał: cisza Jak makiem zasiał... 1 Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 12:37, tomcug napisał: Jak makiem zasiał... witam Legende Quote
Radek Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 10:19, guccio napisał: Dzień dobry. Pokażę Myszkę o której zdrowie walczymy od jesieni 2024 roku Zdrowia dla Myszki. Dnia 1.02.2026 o 10:27, Nadziejka napisał: Walczcie ile sił modlitwe posyłam za wszytko i my walczymy od czerwca zeszłego roku walczymy ile tchu o naszą ukochana niezwykłą Burzunie rak b bardzo złośliwy wszystko usuniete nawet kawałek brzusia ... to wszystko dzien i noc dzien i noc we mnie i caluni czas razem ....od grudnia jestem bez pracy ,szukam , ale nie poddaje choć ...przychodzą chwile załamania wielkiego potwornego ale ja nie poddam nigdy Nadziejko, życzę lepszego czasu i dużo zdrowia dla Burzuni. 2 Quote
Jota67 Posted February 1 Posted February 1 Ponuro za oknem, ponuro czytając... Trzymajcie się dziewczyny...wy i tak jesteście twarde kobiety! Nadzieja mimo problemów swoich, pomaga jak może... Quote
Jota67 Posted February 1 Posted February 1 To ja podam kakao z piankami. Może poprawić choć trochę nastrój. 1 1 Quote
Kamila Proc Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2026 o 17:23, Grażka123 napisał: Proszę 32 i 37 CW. braaaawo 1 Quote
Recommended Posts